Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziesajebnieciee

wkurwia mnie moja szwagierka

Polecane posty

Gość ludziesajebnieciee
ja wychowalam sie na wsi gdzie przez 7 lat robilam w polu ,nawklejajac tyton i robia w polu ,moje wakacje wygladaly tak ze jechalo sie na pole i od rana do wieczora z przerwami na jedzenie robilo sie w polu nie wazne czy bylo goraco czy zimno trzeba bylo robi nigdy nie bylam na zadnej koloni,wycieczce ,czym koliwke ,rodzice oszczedzali na wszystkim co szlo na szkole ,na jedzeniu ...i tak wygladalo 18 lat mojego cudownego zycia

Gość nlfs
widzisz straszna płycizna z ciebie-miała dobrze, ma dobrze no i dobrze a ty tak źle masz?? Masz zdrowie, zdrowe dziecko/dziecki, masz mieszkanie- co mają powiedzieć ci którzy nawet tego nie mają- niech się jej wiedzie jak najlepiej- wiesz do szkoły średniej chodził ze mną kolega- syn miejscowego biznesmena- też miał wszystko aż ktoregoś dnia powiesił się w swoim super odpicowanym domu - bo kasa to nie wszystko i widocznie nie było mu tak dobrze jak się innym wydawało na zewnątrz tylko najgorszą tragedią ludzi bogatych co sobie zapracowali na swój majątek jest to że wszyscy im tylko zazzdroszczą i źle życzą ale nikt nie współczuje i jak coś im nie idzie to się zaraz inni cieszą- porachca z wami mali zawistnicy :O

Gość nlfs
ciesz się babo z tego co masz i staraj się też coś osoągnąć w życiu- jakie studia kończysz?? Znajdziesz po nich normalną pracę?? Tego jakoś nie piszesz tylko wkółko trujesz jak to ty jej zazdrościsz- wkoorwiają mnie tacy ludzie jak ty- idź do pracy to zaraz wam się polepszy- więcej kasy wpadnie

Gość njsdhgbygftr
cos tu nie tak, to jest siostra Twojego meza? wiec jezeli jej czyli i jego rodzice mieli 4 sklepy, to kto to przejal ? mam rozumiec ze Twojemu mezowi od zawsze sie powodzilo bo jego rodzice mieli 4 sklepy a nagle co ? wyladowal z Toba w klitce i klepiecie bide ?

Gość nlfs
nomwłaśnie- albo to kolejne prowo albo ona tak tej laski zdierżyć nie może że tamta ma męża lekarza i ma lepiej niż autorka

Gość Podniosę..
:P

Gość zycieeee
mnie moja szwagierka tez w*****a maja galanty kredyt na karku 2 bachorów i jeszcze prubuje manipulować w moim zyciu uważa się za najnajnaj a wsumie kawał kur.... niemam z nia dobrego kontaktu bo zawsze nasze spotkania rodzinne koncza się kłutnia

Gość gość
to własnie to miech się p******i ty zyj jak lubisz jak możesz

Gość gość
k***a i własnie p******* kraj ty j***esz plasisz skladki do lekaza sie nie dostaniesz a te k***y lekazy i prawnicy nas tak obciagaja