Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga22222222222

czy urodzilybyscie dziecko...?

Polecane posty

Gość olaboga22222222222

gdyby sie okazalo ze jest chore?jakas wada wrodzona, zespol downa itp?ogolnie w jakis sposob niepelnosprawne a dowiedzialybyscie sie w momencie kiedy jeszcze daloby sie usunac?

Gość llenaa25
nie

nie. tez ogladasz tvp2 teraz? Wkurwiaja mnie ci faceci ktorzy gowno wiedza a pieprza farmazony jakie to zycie poczete wazne, jakie cenne itd. No rzeczywiscie kurwa cenne jak musisz sie meczyc z dzieciakiem z downem przez kilkadziesiat lat :O

Gość olaboga22222222222
no ogladalam wlasnie i tak sie zastanowilam i ja osobiscie nie bylabym w stanei zajac sie chorym dzieckiem bo serce by mi chyba peklo ze sie tak meczy i rodzice tak samo

Gość jk.j
ta...ale po co dziecko ma sie meczyc-co to za zycie

nie i żadna ustawa by mnie nie ograniczyła...w sytuacji podbramkowej wyjechałabym za granicę, gdzie respektuje się prawa kobiet...

po co rodzić takiego potworka? Jaka radośc z takiego dziecka? Ani rodziny nie zaloży ani nawet głupiej sprawy nie pomoże załatwić w przyszlości. Po co komu taki klopot. A męczyć się całą ciążę i znośic poród żeby zaraz oddac to już całkiem bez sensu

ja bym usunela a jakby bylo za pozno to bym oddala do jakiegos osrodka. Kiedys zastanawialismy sie z facetem ale krotko, i ja powiedzialam ze nie a on ze nie wie. Ale sorry..nie wyobrazam sobie ze ja powiedzmy w wieku 28 lat zachodze w ciaze, rodze potwora i musze dla niego poswiecic wszystko..WSZYSTKO!!!! No way.. :O

Gość onaaaa893
nie

Kolejna sprawa że dziecko też się męczy :( jak widzę te biedne (choć jakimś cudem tak uśmiechnięte) dziewczynki z reklamy fundacji tvn to mi się płakać chce :(

Gość a skad w was przeswiadczenie z
e te dzieci sie mecza?skad to wiecie?zyjecie w ich malych cialach?

Gość olaboga22222222222
a sadzisz ze dziecko ktore nie moze biegac z innymi dziecmi czy samo jesc albo oddychac nie cierpi i sie nie meczy?

Albo jak przechodzą dziesiątki operacji w szpitalach czy poźniej bolesne rehabilitacje. No żyć nie umierać. :o

jak ja patrze na downy to one szczęśliwe są. Co on ma za troski? O ruchaniu nie ma pojecia, do roboty nie łazi i jeszcze go przewina jak się zesra :D One nawet nie zdają sobie sprawy w jakiej sytuacji sie znajdują

Gość a skad w was przeswiadczenie z
ten swiat zwariowal...juz nie ma normalnych kobiet jak kiedys...zal mi was.

tyle by nie usunęło, teraz wiadomo dlaczego tyle tych dzieci jest w domach opieki społecznej...

Gość tak urodzilabym

nie wiem jeśli by chodziło tylko o mnie, moje hipotetyczne poświęcenie etc. - tak, urodziłabym, nawet ze swojej ambicji jestem w stanie zrezygnować i siedzieć w domu do usranej śmierci ale nie wiem, czy nie skazałabym tego dziecka na cierpienie, bolesne choroby, życie krótkie i smutne etc. zależałoby jaka diagnoza

Gość myślę że bym urodziła

Gość urodziłabym i podrzuciła
w oknie życia do zakonnic.

Gość raczej nie choć to zależy
od aktualnej sytuacji materialnej, rodzinnej itp.