Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Asphante

Wróżę z sumeryjskich runów przeznaczenia, zapraszam

Polecane posty

Gość diamond123
Tez bardzo proszę o wrozbe,oto moje pytania: 1.Czy bede zadowolona z pracy,którą podejmę w styczniu i czy juz w niej zostane na dłuzej? 2.Czy moj przyjaciel (teraz to juz chyba były) Błazej odezwie się do mnie i kiedy?Jest to chłopak o ciemnych włosach. 3.Czy związe sie na stałe jasnym blondynem? 4.Co tak naprawde czuje do mnie pewien duuuuuuzo straszy mezczyzna? Wiem,ze sporo tych pytan,jesli nie ma Pani tyle czasu,aby odp na wszytskie,to proszę chciaz o odpowiedz na pytanie 1 i 3. Daria 15.10.87 liczba 6

Gość Jadzia taka
liczba 7

Gość madzialenkaaa
Magdalena 17.01.1988 8

Gość jajajajaja8787878787
Anna 19.02.87 25 moje pytanie czy bedziemy razem ja i moj partner kiedy dziecko jaka plec

Gość anuka i ja
Kiedy ślub z mom chłopakiem, może uda się nam zorganizować go w 2010 roku - monika 23.03.79 i czy będziemy mieli dziecko? Moja liczba to 7

Gość no i juz ......
no to juz wiadomo jaki przedział wiekowy siedzi na kafe i z kad takie durne tematy

gnomog: znasz go ale nigdy nie brałaś pod uwagę że to może byc on, on wykaże aktywność do ciebie w najbliższym czasie, zamiast odepchnąc zastanów się i przemyśl, zawodowa duża poprawa w połowie przyszłego roku ale musisz być aktywna i to wychodzić onajupaona: nie jestes oszukiwana, za dużo masz złych myśli, uwierz w siebie a zobaczysz jaka zmiana nastąpi w twoim związku, spróbuj czasami prowadzić związek, wyprzedzaj, buduj nowe, zaskakuj, wiele zmieni się na lepsze, mniej myśl o sobie, więcej o partnerze alalalalal: duża zmiana na dobre w przyszłym roku, uważaj na pozornie bliska koleżankę, ona może ci przeszkodzić, ufaj sobie nie zdawaj się na innych, nie opowiadaj ionnym o sobie zbyt wiele sipps: runy mówią że będziecie szczęsliwi, ale nie ograniczaj go w jego zainteresowaniach bo poczuje się niezrozumiany i może to spowodowac kryzys, wspieraj go gdy zwróci się o pomoc, będzie jej bardzo potrzebował niedługo

Przepraszam, jestem już wyczerpana, dużo mnie to kosztuje, miałam ciężki dzień, zapraszam jutro ok. 20, będę wtedy miała więcej czasu. Pozdrawiam, do zobaczenia

Gość hello goodbye24
monika 16.12.1991 liczba niech będzie 24 kiedy zakocham się z wzajemnością?

Gość normalnie agadu
Agata 26.01.1982 11

Gość sipps
Droga wrozko bardzo Ci dziekuje, a powiedz cos wiecej prosze o naszym zyciu uczuciowym kasia 23.03.76

Gość alalalalalal
Chciałabym zadać jeszcze jedno pytanie jeśli można :) Co będzie z moim aktualnym związkiem ja Joanna (5 luty 1984) on Maciej (09 wrzesień 1984)? liczba 12.

witam, mam nadzieje, ze jutro wg kolejności dalej powróżysz 15.10.1976 liczba 17 do jutra:)))

Gość moni1983
Monika 29/06/1983 liczba 11

Gość Paulina26
Paulina 26.08.1991 .28

Gość Andzinsan
Anna 23.12.50r. co czeka mnie w najbliższym czasie?

Gość Andzinsan
Anna 23.12,50r. 19.

Gość ccccckokpl
Monika 9/4/1983 12

Proszę o wróżbę Aneta 09-02-1983, liczba 9 czy będę szczęśliwa w miłości? Kiedy(mam nadzieję że będę) czy powinnam szukać nowej pracy?

Gość lunatiqe
dorota 24 06 1982 5 warto?

Gość Jacynta 32
agnieszka 14.08.1977 liczba 6 Pytanie: dręczy mnie samotność. Czy będę kiedykolwiek w szczęśliwym związku?

Gość ciekawe czy ja...
... sie też załapię-- magda 03.02.1980 liczba 7

Gość telimena2666
agnieszka 7 wrzesien 83 co ze zwiazkiem w ktorym teraz jestem, czy to juz ten jedyny? liczba 17