Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Asphante

Wróżę z sumeryjskich runów przeznaczenia, zapraszam

Polecane posty

ur.27.08.1980 co mnie czeka w najblizszym czasie? jezeli za ogolne pytanie,to prosze co mnie czeka w najblizszym czasie w milosci?? liczba 8

Jacynta: każdy może być w szczęsliwym związku, ty też, warunkiem mniej idealizować, byc bardziej otwarta dla innych i dla siebie. Dla Ciebie przełomem może być wiosna, pojawi się ktos niby znikąd, nie przegap tego, będzie to miejsce publiczne, nie odtrąć, bądź miła bo to byc może będzie ten, którego szukasz

Gość anuka i ja
Kiedy ślub z mom chłopakiem, może uda się nam zorganizować go w 2010 roku - monika 23.03.79 i czy będziemy mieli dziecko? Moja liczba to 7

Gość Justa*********
Czy znajdę pracę z której będę zadowolona i będę dobrze zarabiać?Jeśli tak to za jaki czas? Justyna,ur.27.08.1980r.

Gość Justa*********
liczba:3

Gość kafeteriaforuum
magda 10.09.1992, liczba-10

Gość diamond123
Prosiłam o wrozbe juz wczoraj,mam nadzieje,ze mi Pani odpowie. Tez bardzo proszę o wrozbe,oto moje pytania: 1.Czy bede zadowolona z pracy,którą podejmę w styczniu i czy juz w niej zostane na dłuzej? 2.Czy moj przyjaciel (teraz to juz chyba były) Błazej odezwie się do mnie i kiedy?Jest to chłopak o ciemnych włosach. 3.Czy związe sie na stałe jasnym blondynem? 4.Co tak naprawde czuje do mnie pewien duuuuuuzo straszy mezczyzna? Wiem,ze sporo tych pytan,jesli nie ma Pani tyle czasu,aby odp na wszytskie,to proszę chciaz o odpowiedz na pytanie 1 i 3. Daria 15.10.87 liczba 6

Gość Astra 143
Renata 10.11.1966 liczba 25 Czy mój obecny partner to ktoś na całe życie, czy doczekamy naszego wspólnego dziecka?

Gość żbiczek malutki
Co będzie z moim aktualnym związkiem ja Joanna (5 luty 1984) on Maciej (09 wrzesień 1984)? liczba 12.

Gość anulla27
Ania 27.01.82 liczba 27 Jak ulozy sie moje zycie uczuciowe oraz spawy zawodowe Pozdrawiam

Gość Dorota 1.09.70
liczba 10. zostalam NIESLUSZNIE posadzona o kradziez pieniedzy, i to w rodzinie :-( co mam zrobic, jak mam sie bronic przed tym..?? :-( strasznie mi z tym zle... :-(

Gość jajajajajajajajaja8787
bylam juz wczoraj,ale sie nie doczekalam mam nadzieje na dzis:) anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy zostaniemy razem kiedy dziecko jaka plec moja liczba to anna 18

telimena: runy mówią, że może byc to ten jedyny ale jest cos czego on od Ciebie oczekuje a Ty masz jakis opór, to dla Niego bardzo ważne i może decydować o Waszxym byciu razem, przemyśl, czy możesz mu to dać bo wygląda na to że to klucz do waszego szczęścia beatka: jesteś za mało otwarta, za bardzo chcesz żeby życie szło torami wyznaczonymi przez Ciebie, gdy staniesz sie elastyczniejsza widzę że jest duża szansa na poznanioe kogoś, to ktos kto mieszka blisko Ciebie i czasami Go widujesz, miej odwagę Go zagadać bo to może być Ten, styczeń może być dla Ciebie przełomowy anuka: ślub tak, wasz związek widzę szczęsliwy a dzieci dwoje, nakręcaj go na większą jego aktywność bo jakieś drobne rzeczy trochę go blokują justa: masz dużą szansę na pracę blokuje trochę twój brak "pokory" i pewne oczekiwactwo, niedługo pojawi sie propozycja, skorzystaj z niej ale dawaj, nie oczekuj, to się bardzo opłaci, zostaniesz doceniona i awansujesz mroczna: widzę raczej przejsciowy ale to czego cię on nauczy zaprocentuje w przyszłości, jest pewna szansa ze uda się ten na stałe ale raczej widzę, że ten następny bedzie tym czego szukasz diamond: 1. pracę widzę niejednoznacznie, sa pewne przesłanki że będzie ok ale to jakieś niejasne, jakby sporo zależało od ciebie i twojego nastawienia 2. nie widzę wielkiej przyszłości z nim on ma jakieś złe podejście do ciebie 3. nie widać tego, przed toba kilka miesięcy samotności, przemysleń które cię wzmocnią i pozwolą inaczej spojrzeć na życie, to będzie dobry czas i dobre efekty 4. tu przyznaje nic nie widze, runy nie odpowiadaja, chyba musisz zdać się na własna intuicję przepraszam, ale już kończę, zapraszam jutro

Gość klik klik klik...
to ja proszę jutro: Aśka,16.11.1981r. Liczba_16_

Gość dziekuje za wróżbę
🌻 🖐️

Gość diamond123
Dziekuje bardzo za odopowiedz.

Gość chyba pierwszy raz na kafe
pojawiła się prawdziwa wróżka, dziękuję

Gość tajjjj
18/08/1985 liczba:3, czy to ta jedyna? czy bedę miał pracę?

Gość hina orencz
5,11,1991 15 co mnie czeka w najbliższym czasie? :)

Gość edytaaaaaaaa
Edyta, 21.07.1990 9 Jak potoczy sie moja kariera zawodowa? I czy z obedcnym chlopakiem bede naprawde szczesliwa?

Gość szminka w wielkim mieście
Jak bedziesz jeszcze jutro to prosze bardzo o wróżbe- czy w koncu drgnie cos u mnie w sprawach uczuciowych? mam pewnego chlopaka na oku Pawła (nie znam daty) czy cos z tego moze byc? czy podobam mu sie? Dorota 5.9.87 liczba 12

Gość Andzinsan
23.12.50r.co mnie czeka Anna liczba 19

Gość normalnie agadu
Agata 26.01.1982 11