Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszny koszmar

Co oznacza ten sen??

Polecane posty

Gość Straszny koszmar

Ciagle mam w głowie i mysli o co chodzi z tym snem co on oznacza. a mianowicie w snie urodzilam martwe dziecko które wazylo 7kg i pielegniarka przyniosla mi pokazac bylo całe we krwi takie okropne i powiedziala pielegniarka ze nie udalo im sie uratiowac maluszka. prosze powiedzcie jak myslicie o co chodzi w tym snie??

Gość Straszny koszmar
takie sny ze poronie i tak dalej snily mi sie w ciazy która rzeczywiscie pozniej poronilam;(

Gość uuyy
nie chce cie martwic ,ale cos nie dobrze bedzie

Gość znaczenie snu
Krew oznacza jakieś wiadomości/plotki na temat rodziny. Jeżeli krew jasna to raczej ciekawostki, jeżeli krew ciemna to jakieś poważniejsze informacje/sprawy kłopoty. Widok martwego dziecka oznacza kłopoty zmarwtienia.

Gość Straszny koszmar
O Boze... przeraza mnie to i ciagle o tym mysle i widze to dziecko... a podejrzewam ze jestem obecnie w ciazy. moze to strach przed kolejnym poronieniem?

Gość asienka12131
Jeśli podejrzewasz , że możesz być w ciąży-zrób test.Może podświadomie wiedząc , że możesz być w ciąży śni ci się ,podobna do poprzedniej sytuacji historia , że poroniłaś.Słyszałam,że sny odczytuje się na odwrót:)

Gość Straszny koszmar
Ja własnie tez tak slyszalam ze odczytuje sie na odwrót nawet moj maz tak zawsze mi powtarza

Bez przesady, wierzycie w sny? Mnie się śniło niedawno, że nad wanną "wyplułam" z siebie nieżywe maleństwo. Obudziłam się masakrycznie zaryczana, mąż musiał mnie długo uspokajać, ale bez przesady, żebym wierzyła, że to jakiś zły omen... Owszem, pierwszą ciążę straciłam i teraz drżę i to pewnie dlatego mózg zsyła takie chore obrazy do podświadomości. Ale 2 tygodnie temu, po obejrzeniu filmu "Surogaci" śniło mi się, że mąż wrócił z pracy i powiedział, że musi się powiesić, bo mają mu przysłać nowe ciało i mam w to wierzyć? :D ;)

Gość Straszny koszmar
wiesz uspokoilas mnie toszke... widze ze mamy podobnie te chore sny a przede wszystkim strach po wczesniejszej stracie... bedzie dobrze musimy sie trzymac

Gość kdsklfdlkfs
Masakra, wierzyc w sny...paranoja...poczytaj skąd sie biorą sny, potem analizuj, ogladałas pewnie cos krwawego i w podswiadomosci zostało, a treaz wymyslanie, krew to to lub tamto.Sredniowiecze.