Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zestresowana

radzenie sobie ze stresem

Polecane posty

Gość bardzo zestresowana

witam, mam powazny problem. czeka mnie do zalatwienia pewna sprawa i nie wiem, czy uda mi sie tego dokonac. To bardzo wazne i ja martwie sie okropnie. Wymyslam scenariusze, ze trafie na nieuprzejmego urzednika, ze pojde do niewlasciwego urzedu itd., choc to w sumie niemozliwe. Niwazne o jaka sprawe sie rozchodzi. Osttanio bardzo poswiecam sie afirmacji, pozytywnemu mysleniu, poniewaz przezywalam osttanio wiele kryzysow na podlozu osobistym.Te afirmacje mi pomagaja, ale teraz wlasnie przyszla ta "sprawa" do zalatwienia i ja po prostu trzese sie jak galareta, chociaz potrafie byc bardzo pewna siebie. Nie wiem, co sie ze mna dzieje. Rozwylabym sie. Jak radzicie sobie ze stresem i czy mycie tez takie napady paniki, ze nie uda wam sie czegos zalatwic? Dziekuje za odpowiedzi.

Gość sdafsdf
wypierdalaj z tego forume tępa krowo

pomysl sobie, ze to tylko zycie, ze przeciez to tylko rozmowa, druga osoba tez jest czlowiekiem, strzel kielicha, pusc fajna muzyke i albo pobiegaj albo porob brzuszki jak nie chce Ci sie z domu wychodzic;)

Gość bardzo zestresowana
dzieki, tez sobie zawsze tlumacze, ze po drugiej stronie tez czlowiek siedzi. Od ej sprawy zalezy wiele rzeczy. Nie moge wyjsc, ale zaraz odejde od komputera, poniewaz szukam tylko rzeczy, ktore sa zwiazane z ta rzecza i ciagle znajduje cos, co mnie tylko pograza. Po prostu jestem nagle strasznie strasznie przygnebiona, jakby cos strasznego sie stalo a jeszcze nic sie nie stalo.