Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyniaK

TYCIE POD KONIEC CIĄŻY

Polecane posty

Witam. Mam pytanie, które bardzo mnie niepokoi. Jestem teraz w 39 tygodniu ciąży, w czasie 3 tygodni przytyłam kolejne 4kg, dziś spuchły mi bardzo nogi, ciśnienie jakie ostatnio miałam to 135/70. Czytałam o stanie przed rzucawkowym i niektóre kobiety nie puchną na zewnątrz tylko przybierają szybko na wadze. Czy może mi to grozić???

4 kg w ciągu 3 tygodni to nie jest raczej objaw. Gdybyś tyle przytyła w kilka dni, to co innego. Ale te opuchnięte nogi warto pokazać lekarzowi.

Gość wrzesniowa mamuska
ja pod sam koniec ciazy rowniez zaczelam puchnac. lydki pod koniec kazdego dnia stawaly sie 2 razy wieksze niz byy z samego rana. bylam z tym problemem u ginekologa. lekarz uspokoil mnie ze to normalne o ile w dzien sie ruszam a nie leze caly dzien plackiem w lozku. urodzilam coreczke w 39 tyg a od 38 nogi puchly mi przeokropnie, moze to oznaka nadchodzacego porodu

Muszę przyznać, że właśnie też nie leżę plackiem bo nie potrafię tak - dzisiaj akurat powoli sobie sprzątałam i może dlatego teraz mam nogi jak dwie bombki choinkowe :)