Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihot

piersi

Polecane posty

Gość Trójmiejski poszukiwacz
Świeżo zaślubiona kobieta poszła do swojej przyjaciółki. – No i jak ci się z nim żyje? – spytała przyjaciółka. – Fatalnie – zaczęła się skarżyć panna młoda – Je jak świnia, nie myje się, śmierdzi jak skunks i wszędzie zostawia swoje brudne ciuchy. Jak patrzę na niego to robi mi się mdło i prawie nie jem, bo nic nie mogę przełknąć. – Cóż – odrzekła przyjaciółka – Dlaczego go nie zostawisz? – Jeszcze trochę. Najpierw chcę z pięć kilo schudnąć

Przychodzi chłopak do spowiedzi: - Proszę księdza uprawiałem sex oralny. - O ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć. - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie. - A może z Kaśką od Kowali? - Nie. - Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę proszę księdza. - To może z Zośką od Nowaków? - Nie. - Idź,nie dam Ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła - czekają na niego kumple: - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - Nie. Ale namiarów parę mam.

Kostnica. Facet robi sekcje zwłok. Odkrywa nieboszczyka, i patrzy z niedowierzaniem na ogromne przyrodzenie denata. Postanawia pokazać je żonie. Odcina i chowa do torby. Po powrocie wita się z żoną i mówi: - Coś ci pokażę... Ale zapewniam cię, że takiego jeszcze w życiu nie widziałaś. Pokazuje jej "zdobycz", na co przerażona żona: - O k*rwa! Franek nie żyje!?

Gość hihot
nie erotyczny ale slaby nie jest - Babciu, widziałaś moje tabletki? Były oznaczone LSD… - Pier*olić tabletki! WIDZIALES TEGO SMOKA W KUCHNI!?

Gość hihot
Młoda dziewczyna u ginekologa: - Panie Doktorze, ile kalorii ma sperma? Lekarz z ciężkim wzrokiem odpowiada: - Słuchaj młoda, jak łykasz, to nikogo nie interesuje czy jesteś gruba.....

Gość kij ci w odbyt
siedzi zaba nad brzegiem rzeki i placze... podchodzi do niej skunks i pyta... - ty a ty czemu tak placzesz co ? -ty bo wiesz , bo ja kurde nie iwem kim to ja jestem wkoncu ... -zielona jestes... -no jestem -plywasz... -no plywam -ty to ty zaba jestes!! Wskoczyla zaba podjarana do rzeki plywa plywa patrzy a tam jej kolega siedzi pod drzewem i placze. Podchodzi do niego i pyta -ty a tobie co ? -ty bo wiesz teraz to ja nie iwem kim ja jestem zaba mysli mysli... -smierdzisz... -no smierdze -pasek przez srodek masz... -no mam - ty to ty CIPA jestes !!