Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihot

piersi

Polecane posty

Gość hihot

Dziecko w Afryce: - Mamo, mamo, daj mi cycka. - Masz, tylko nie odchodź za daleko.

Gość
chamskie ale dobre :D

Gość gtyvuhvhjb
to lepsze :) W kolejce stoja 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba – tak ze 150 kg minimum. Synek mowi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa… Ojciec sie zaczerwienil, glupio mu sie zrobilo i mowi: - Synku, nie mozna tak mowic o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa… nigdy nie widzialem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposob mowic o innych. W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa sie komorka – pi, pi, pi, pi A synek z przerazeniem: - Tato! Uwazaj! Bedzie cofac!

Gość aaallleee
gty dobre,)

Gość hihot
no dobra będzie erotic Kochają się geje, jeden mówi, -Słuchaj mam HIV -Dlaczego mi dopiero teraz o tym mówisz!? -Żartuję, lubie jak Ci się dupa kurczy

Gość hihot
Zona do meza: – Kochanie, rzniesz mnie jak prostytutke, powiedzialbys chociaz ze dwa slówka… – Wyzej dupe!

Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się wygodnie jak macho i mówi: - Zrób mi na koniec laskę. Kobieta: - No co ty, daj spokój! - No zrób mi proszę! - Ale przestań - tak tutaj - bez sensu! - No dalej, zrób! I tak przekomarzają się dobre dwadziecia minut. Nagle z klatki wychodzi zaspany ojciec z młodszą siostrę tej kobiety i mówi: - Ty! mu zrób tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci laskę gociu... tylko weź tą rękę z domofonu!

Gość yuybhjbhjb
jedzie dwóch arabów samochodem przez miasto i jeden mówi do drugiego - Te Abdul, wysadź mnie pod ambasadą. :)

Gość PenisXXcm
Madziunia moge napisac do Ciebie na e-mail?:-p

Gość adatoniewypada
ten to chyba erotyczny ;) W sex-shopie klientka prosi o wibrator o napędzie elektrycznym. Stojący obok klient przedstawia się i mówi: - Ja mógłbym zaoferować pani znacznie lepszy model o napędzie jądrowym…

Gość PenisXXcm
Madziunia moge napisac do Ciebie na e-mail?:-p

Gość njsdfnsdjfnjdfg
Ten mnie rozwala Siedzą w celi: nekrofil, sadysta, pedofil, zoofil i masochista. Nagle zoofil mówi - Ale bym se wyruchał kotka - Ale takiego małego – dodał pedofil - A potem wyrwalibyśmy mu nóżki- dodał sadysta - A jak by się wykrwawił na śmierć to ja go jeszcze raz – powiedział nekrofil - Miau – mruknął masochista

Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają. - Wiesz, seks z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i chyba całkiem przestaniemy się kochać... - Chłopie, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami... To w ogóle zapomniałbym co to seks!

Gość hihot
ten jest stanowczo erotyczny Spotkały się stworzonka z ludzkich części ciala. Opowiada Woskowinek: – Do mnie zagląda czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie wyciągnąć, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać. Na to Próchniaczek: - Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym razem wykurzyć, chowam się głęboko między ząbkami i nic mi nie może zrobić… Dołącza się Pochewka: - A do mnie zagląda czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw zdecydować czy wejść czy nie, a na koniec zarzyguje mi całą chatkę… Na to wyrywa się Próchniaczek: - O, o! Tego gnoja to ja też znam!

Gość hihot
Mr brr - niezłe

Gość Trójmiejski poszukiwacz
No, no ciekawe prosze dalej

Idą dwa penisy przez drogę. - Ale mi gorąco - mówi jeden - No to podwiń se golfik - odpowiada drugi

hihot dobre Dziewczyna z chłopakiem siedzą popijając piwo z butelek. Dziewczyna zamyślona głaszcze butelkę posuwistym ruchem w górę i w dół w jej szerszej części. - O czym myślisz? - spytał chłopak. - O moim byłym chłopaku. - Pomyśl trochę o mnie. - Dobrze - powiedziała dziewczyna gładząc szyjkę od butelki...

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

Gość hihot
stary ale jary Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: - Jasiu masz może pieska? -Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować. -Jasiu to straszne, a kotka nie masz? - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata juz nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać

Para po wyjsciu z kina. On: Wiesz co kochanie? Tyle czasu bylismy w kinie i nawet sie nie pocalowalismy. Ona: Ale za to zrobilam Ci loda. On: Mi?

Gość hihot
Mąż miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problem rozwiązać. Lekarz mu poradził: - Jak już będzie pan dochodził, to trzeba się jakoś wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy, który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. Zastał tam żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze.

Gość hihot
Gdy go czytałem pierwszy raz oplułem monitor Rozmawiają dwie prostytutki: - Kupiłam sobie skunksa. - Skunksa ? A dlaczego ? - Za.je.bi.śc.ie robi minetę. - A co ze smrodem ? - Dwa dni rzygał a potem sie przyzwyczaił…

- Wyobraź sobie kochana, iż kiedy robiłam Jaśkowi loda powiedział mi, że Zośka robi to lepiej! - No i co? - No i nic! Przemilczałam to zacisnąwszy zęby!

Gość Trójmiejski poszukiwacz
Wraca pijany mąż do domu po dwóch dniach balangi. Żona, chcąc pokazać jaka to ona jest dobra, rozbiera go i mówi: – O, mój ty biedaku, znowu te delegacje, ależ jesteś zmęczony. Widząc ślady szminki na torsie: – Znowu ta ślepa sekretarka ochlapała cię winem... Ściąga mu spodnie i widzi damskie figi. Nagle zaniemówiła, a mąż: – No, kombinuj, mała, kombinuj!

Gość hihot
półka , ten z 21.40 powala ;)

Gość PenisXXcm
No to napisze zaraz madziunia:-p