Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go piescic

jak go piescic ?

Polecane posty

Gość jak go piescic

jak mam piescic swojego chlopaka zeby bylo mu jak w niebie ? prosze o wypowiedzi chlopakow i dziewczyn ;).

Gość a nie
lepiej zapytać jego? Każdy facet lubi ustami i unikaj zębów przy tej zabawie, a jak dokończysz ustami z finałem w środku to odlot i mów też czego ty chcesz, niech cię całuje dosłownie od stóp po czubek głowy no i delikatna i długa minetka.

Gość jak go piescic
no wlasnie on BARDZO krotko mi to robi , tylko lize mnie delikatnie po cip **e nawet nie wklada tam jezyka .... ja specjalnie lekko jecze zeby myslal ze mi dobrze no bo w sumie to mile ale chcialabym zeby dluzej to trwalo . bo gdy ja robie mu loda trwa to okolo 20 min a ta jego minetka nawet nie 2 min .

Gość jak go piescic
17 ;)

Gość jedfyegfuefnccnb
"jak go piescic"przyjedz do mnie to bede cie lizal tak dlugo jak bedziesz chciala:) ja to uwielbiam:D

czekaj bo nie lapie co co Ci chodzi?? skoro ty mu robisz 20 min to chyab jest mu dobrze... więc to on powinien pytać jak pieścić Ciebie..

Gość jak go piescic
ale mi nie chodzilo tylko o to jak mu zrobic loda tylko ogolnie jak GO PIESCIC ? jego cialo ;). no wiem ze powienien , powinnam mu cos powiedziec ?

Gość kmfmjdsjhcu
przy lasce,wsadz mu posliniony palec w dupke,to jest super:)

Gość jak go piescic
zapytam ;)ale jak go sklonic zeby on robil mi ta minetke dluzej i wgl ?

Weź jego jądra delikatnie w jedną dłoń i używając tylko języka poliż łagodnie i ostrożnie całą okolicę jego penisa, a potem samego członka. Zobacz ile przyjemności da Twemu Panu pieszczota podbrzusza, a jego reakcje powiedzą Ci, które miejsca na ciele są u niego najbardziej wrażliwe. U większości mężczyzn najczulszym punktem jest miejsce, gdzie napletek łączy się z główką penisa. Pieszcząc językiem ten punkt szybko doprowadzisz swego Pana do orgazmu. Jeśli zależy ci na jak najlepszym i najpełniejszym zaspokojeniem Pana, powinnaś zgłębić jego reakcje przed orgazmem, żeby wiedzieć, kiedy ta chwila nadejdzie i przygotować się do niej. Jeśli zobaczysz albo poczujesz, że ujście cewki moczowej na czubku penisa (ta słodka dziurka) otwiera się i wydobywa się z niej kilka kropli, przygotuj się na wytrysk.

Gość jak go piescic
hmm myslisz ze podnieci to go ? a jak dokladniej to zrobic ? tak odrazu bezposrednio wlozyc czy jak ?

Gdy robisz loda swemu Panu nigdy nie zapominaj o jajkach. Podnieś jego penisa, żeby dostać się do jąder. Poliż ich spodnią część i stamtąd przesuń swój język do czubka penisa. Jest to podobne do lizania długiego lizaka. Ta technika prowadzi do szybkiego wytrysku, niewielu mężczyzn zniesie ją przez dłuższą chwilę bez orgazmu. Kolejny sposób na oralne zaspokojenie Pana. Weź penisa do ust, najpierw okrążając mokrym językiem jego główkę. Zamknij usta zaraz za główką i wsuń go głębiej, obejmując przy tym dłonią podstawę penisa. Jest ona względnie niewrażliwa na pieszczoty i dotyk, ale silnie reaguje na ucisk, więc obejmując ją ręką stworzysz uczucie, że cały penis jest objęty.

Gość kmfmjdsjhcu
najlepiej jak juz bedzie podniecony bardzo to masuj go po odbycie z duza iloscia sliny,mozesz nawet polizac jak lubisz,potem palec sam sie wslizgnie:) dla mnie to rozkosz:D

Gość jak go piescic
mr brrr dzieki bardzo ;). zobaczymy czy podziala ;p jeszcze jakies rady ?

Gość jak go piescic
kmfmjdsjhcu hm mam go lizac po tylku ?;p kazdy chlopak to lubi ?

Gość jak go piescic
tylko ze jego jajka sa troszke owlosione i troche mi to przeszkadza w ich lizaniu .

Gość kmfmjdsjhcu
niewiem czy kazdy,ale ja lubie i kilku moich kolegow tez:)tak sie do tego przyzwyczailem ze nawet jak sie sam zabawiam to sie bawie paluszkiem:D

jestem dziewczyną ale nie sadze zeby kazdy facet lubił lizanie po dupie... to tak jak np nie wszystkie dziewczyny lubia anala..

Gość jak go piescic
a nie bolalo cie to za pierwszym razem ? bo jak mi chlopak wsadzal oenisa w pupe to mine to za pierwszym razem bolalo .

Gość a nie możesz
po prostu go zapytać?? chyba tak będzie łatwiej co?

Gość kmfmjdsjhcu
nie pamietam bo moj pierwszy raz byl dawno temu:)

Gość jak go piescic
no tak tylko ze chciaalam sie poprostu zapytac ogolnie chlopakow ;)