Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawilżam twarz szczęściem

uciążliwi sąsiedzi

Polecane posty

Gość nawilżam twarz szczęściem

hej, mam pytanie : nade mną mieszka sąsiadka która caly weekend puszcza glosno muzykę, od 8 rano do ok 19, z malymi przerwami, muza jest na tyle glosna i basy przeszkadzające ze rano mnie to budzi, poza tym pracuję weekendami w domu i po prostu mi to przeszkadza, rozumiem imprezka od czasu do czasu, kilka pioseknek glosno aLE nie co weekend non stop, niestety w bloku akustyka stropów jest kiepska i ja słysze to duzo bardziej niz sasiedzi zza ścioany... sasiadka słynie ze swojej zlosliwosci- grzeczne zwracanie uwagi spowodowało podkreceniem glosu, chamskie stukanie w kaloryfer - odstukaniem... czy ona ma prawo tak grać cały dzień? czy po prostu przed 22 mozna robićic wszytko?

Gość jak nie po dobroci
to po psy dzwon, pora nieważna druga rzecz - glos pewnie po rurach idzie, wycisz czymś rury, może je np ładnie gąbką specjalną owinąć, nie będzie brzydko a powinno pomóc

to co rano wykrec korki na klatce i po sprawie. zobaczysz jak bedzie cicho, moj maz tak robil jednej sasiadce az w koncu zaczela przyciszac radio i telewizor bo wczesniej wlaczala na maksa i wszyscy sasiedzi sluchali z nia serialu :P

Gość a mnie jeden
gnojek z sąsiedztwa w wyrachowany sposób chciał zrzucić ze schodów:o dno

Gość a mnie jeden
zdemoralizowany synus pijaka, oby go swinska... dopadla!