Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zaklopotana

Mój facet ogląda zdjęcia swojej byłej na n-k, rozmawia z nią

Polecane posty

Gość lekko zaklopotana

na gg. Czy powinnam sie tym martwić?

Gość hanka91
a mozesz powiedziec w jakim wieku jest Twoj chłopak?? i ile czsu mineło od ich rozstania

Gość lekko zaklopotana
ma 26 lat, jestesmy razem juz półtora roku. od jego rozstania tez minęło ten czas plus jakis miesiąc, dwa. Nie wiem czy mam sie czym martwić. Tamta dziewczyna ma juz kogoś, ale nie wiem czy mojemu przeszło...

Gość lekko zaklopotana
nie czytałam jego archiwum gg. Wiem, ze rozmawia z nią, bo nieraz mi cos wspomni jakby sie zapomniał, ma ja na liscie kontaktów.

Gość lucjaaannna
poczytaj archiwum i tyle wiem, że nie powinno sie czytać cudzego archiwum, ale lepiej się dowiedzieć jak sprawy stoją

Gość hanka91
koleżanko:) nie martw się ,moj chłopak tez rozmawia ze swoimi byłymi , nie mozesz być przecież zazdrosna o to co było kiedyś ..... przyjmij dobrą minę staraj się być jeszcze lepszą atrakcyjniejszą -doceni to, a zaufanie to podstawa i wierz mi lepiej na tym wyjdziesz nie zwracając mu uwagi niż będąc zazdrosnicą troszke bez powodu, zobaczysz Twoj chłopak doceni na nowo jaką ma fajną dziewczyne...

Gość lekko zaklopotana
a no i taki szczegół, który nie daje mi spokoju. Kiedy mi o niej opowiadał wymawial jej imie normalnie tzn. np. Kaśka a kiedy ostatnio przez ramie zajrzalam , to zwraca sie do niej zdrobniale np. Kasiu. w sumie to mnie to wkurza.

Gość lucjaaannna
a jak często z niągada? raz na 2 miesiące to spoko ale jak np codzień to hmm

Gość pixxy
ja na twoim miejscu napewno bym sie tym zmartwiła bo moim zd. przyjazń z byłymi nie powinna mic miejsca .A o czym oni rozmawiają , jak myślisz ?? daj mu jakis powód do zazdrosci a jak sie złapie w pułapke to powiedz mu co ty czułaś gdy on sobie w najlepsze gadał ze swoją byłą

Gość hanka91
jest po prostu miły , myśle, ze jeszcze nie am powodu do obaw ale bądz czujna mimo wszystko, a z czyt archiwum moim zdaniem przesada lekka , nie ma potrzeby (jeszcze)

Gość pixxy
a ja archiwum bym przeczytała na twoim miejscu , przeciez żadna zbrodnia to nie jest a i spokojniejsza bedziesz

Gość lekko zaklopotana
zdaje się, że rozmawiają o codziennych sprawach. Wiem, ze ona do niego dzwoni czasem. Juz sama nie wiem, co mam o tym myslec. Zauwazyłam, że kontaktuja sie ze soba kilka razy w miesiącu. Może to jakis raz albo dwa w tygodniu. Nie jestem jego pewna, nie wiem czy on może cos czuc do niej...

To ze ją ma na liście kontaktów to jeszcze żaden powód do niepokoju, nawet to że z nią rozmawia. Ale zależy o czym rozmawiają, jak te rozmowy wyglądają. Jeśli naprawdę masz jakieś podejrzenia to mozesz zajrzeć do archiwum ale jeśli uważasz że może to są "zwykłe" pogaduchy to zostaw to w spokoju i tylko obserwuj sytuację.

Gość lekko zaklopotana
korci mnie z przejrzeniem tego archiwum w gg. W sumie nie ja nie mam przed nim żadnych tajemnic. Ciekawe czy on ma jakies przede mną, bo ta cała sytuacja robi sie dziwna.

Gość pixxy
jeżeli tak bardzo cie to martwi to po prostu zapytaj go o całą sprawe , powiedz że jest ci smutno że z nia gada i nie wiesz co o tym wszystkim mysleć , przecież będąc razem nie powinniście miec przed sobą tajemnic prawda ?

Dokładnie zapytaj najlepiej o to, powiedz mu ze dziwnie się z ym czujesz, niech wie o tym. Zobaczysz jak potoczy się wasza rozmowa i jaka będzie jego reakcja.

Gość lekko zaklopotana
nie chciałabym robic burzy w szklance wody. Najpierw chyba sprawdze archiwum gg, bo nie daje mi to spokoju po prostu. Od kilku dni nie mogę normalnie funkcjonować. o wszystkim dowiedzialam sie przez przypadek jak uruchomiłam jego komputer, to przeglądarka otworzyła sie ze stroną jej profilu na n-k. Sprawdzilam historię i wtedy podejrzenie staly się coraz silniejsze.

Gość ikkaa
ja bym przejrzala to archiwum??? a jest teraz w domu???

Ja miałam dokładnie tak jak ty, podejrzenia, niepokój i wkońcu zajrzałam do archiwum i na jego konto n-k... jeśli czujesz taką potrzebę to zrób to. Czasem takie podglądanie i sprawdzanie można usprawiedliwić jeśli sie ma pewne podejrzenia...

Gość ikkaa
no wlasnie,to da ci spokoj,zobacz to archiwum,jak nic nie bedzie to masz spokoj i wiesz ze juz takie sytuacje nie beda cie martwic bo warto mu ufac a jak bd cos czego byc nie powinno to nie wiem ... wydaje mi sie ze tam nic nie bd takiego, wiec lepiej to spr anizeli sie klocic z powodu twojego rozdraznienia

Gość lekko zaklopotana
jest w domu. jutro przejrzę jego archiwum gg i sama sie przekonam. Wole najgorsza prawdę, niż jakieś złudy. Dzięki za wsparcie.

Gość lekko zaklopotana
jak to rozumieć: Kasia (21-11-2009 13:47) hmm...nie układa mi sie w zwiazku... jakos tak...dziwnie jest Kasia (21-11-2009 13:47) czasami tesknie za tym co było Ja (21-11-2009 13:47) ja tez :( Kasia (21-11-2009 13:48) a gdyby mozna bylo cofnac czas pozwolilbys mi odejsc?? Ja (21-11-2009 13:49) nigdy Kasiu :( Ja (21-11-2009 13:54) nie raz łapię się na mysleniu o Tobie... Kasia (21-11-2009 13:55) sama juz nie wiem co robic..moze powinnismy sie spotkac,pogadac..?? Ja (21-11-2009 13:55) hm...dobry pomysł Kasiu :* Kasia (21-11-2009 13:55) zadzwonisz?? Ja (21-11-2009 13:55) ok,ale potem...sama wiesz...dziewczyna -.- Kasia (21-11-2009 13:57) ok super,bede czekała:) Ja (21-11-2009 14:02) :* Kasia (21-11-2009 14:02) muszę leciec przystojniaku :* Ja (21-11-2009 14:03) mmm,miłe to sliczna:* wiesz..jestes najpiekniejsza dziewczyna jaka kiedykolwiek spotkałem Kasia (21-11-2009 14:03) Ja (21-11-2009 14:04) :* serio Kasia (21-11-2009 14:04) papa:* Ja (21-11-2009 14:05) pa Kasieńko :*

Gość mirek_34
ooo :/ ciezko.daruj go sobie..

Gość ikkaa
lepiej ,ze zajrzałas -teraz juz wiesz... :/ przykro mi

Gość hanka91
powiedz m u wprost że wszystko wiesz i niech wybiera... naprawde myslałam ze to tylko nic nie znaczący sentyment bo teraz ma ciastko i chce ciastko.......... dziewczyno postaw mu ultimatum albo TY albo ona...! trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość nie wiem naprawde porazka
Aj bo to się zawsze tak kończy, a Wy jeszcze mówicie dziewczynie, żeby się nie martwiła. Po kiego chuja utrzymywać znajomości z byłymi? Jaki to przyjaciel albo przyjaciółka:/ Przecież wiadomo, że przyjaźń w takich przypadkach nie ma racji bytu. Naiwniaki.

moj maz tez mailuje na nk czasem ze swoja byla, nie widze problemu i nie czytam cichaczem maili :P no ale ja jestem zadkim przypadkiem kobiety niezazdrosnej jesli autorka nie jest pewna swojego statusu w zwiazku moze to sprawdzic na wiele innych sposobow, mowiac ona (byla z gg) albo ja moze sie lekko mowiac osmieszyc.