Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota wiem o tym

Pomóżcie sierocie ,czyli mi w wydrukowaniu strony! Proszę

Polecane posty

Gość sierota wiem o tym

Po prostu czarna magia dla mnie! Mam coś zapoisane w Notatniku i chcę to wydrukować. Jak mam to zrobić? Krok po kroku, bardzo proszę. Bo siedzę już tutaj godzinę i doszłam tylko do tego, ze w tym niebieskim pasku na dole jest taka ikonka drukarki i wyświetla się, że "Dokument oczekuje na karolina" (moje imię to jest". Błagam o pomoc bo mam mieć to na jutrp. Zawsze mi brat drukował a dzisiaj go nie ma i nie mogę sie dodzwonić. PROSZĘ

Gość sierota wiem o tym
proszę

sprawdz czy masz podlaczona drukarke i czy jest w niej papier potem otworz dokument i wcisnij razem CTRL+P a potem OK jesli trzeba jesli masz wiadomosc ze oczekuje drukowania to musi byc cos z ta drukarka, polaczeniem, papierem etc

Gość sierota wiem o tym
Właśnie mam napisane że oczekuje ... ale to co ja mam zrobić?? Drukarkę podłaczyłam tylko jednym kabelkiem, trzeba jeszcze coś zrobić? Reszta wydaj się normalna, ale nie wiem/ O ja biedna nieszczęśliwa :( Dlaczego ja jestem taka ciemna w tym wszyskim??

Gość sierota wiem o tym
Biegnie od tej drukarki jeszcze jeden kabelek z takim zakończeniem USB (??? czy jakim) .. ale nie wiem, gdzie mogłabym go włożyć..proszę was pomóżcie!

Gość sierota wiem o tym
No nie wiem? ale ten kabel jest krótki i nie dosięgnie! O rany rany, co ja jutro powiem? że dla czego nie mam pracy przygotowanej?? POMOCY!!

zrzuc prace na klucz usb i idz wydrukuj do kolezanki albo sasiada. albo wyslij na maila jak nie masz klucza ja nie uzywalam drukarki kupe czasu ale jesli oczekuje to musi byc cos z polaczeniem. a moze papier sie zacial? jak masz kabel usb (czyli taki z plaska koncowka) to wlacz do komputera tam gdzie pasuje, najlepiej zadzwon do brata i zapytaj

Gość a drukarka włączona do
prądu?

Gość a drukarka włączona do
drukarka jednym kablem ma byc włączona do prądu, a drugim połączona z komputerem.

Gość sierota wiem o tym
Nie wiem naprawdę dlaczego to nie idzie. Szkoda, ze nie wzięłam się za to wcześniej. Nie wiem, może brat już śpi i dlatego nie odbiera? Albo mnie już ma dosyć. W każdym razie ładnie już mu podziękowałam za pomoc w SMS. Najgorsze jest to że to też była po części praca koleżanki, która nie ma drukarki i umuwiłyśmy się, że jej wydrukuję przy okazji. A teraz się pewnie obrazi i w sumie się nie dziwię :( No trudno odpuszczam bo nic już sama nie wykombinuje.. Tak to jest jak się jest lewym w te klocki. Trochę techniki i człowiek się gubi :( niestety .. Ale dzięki ci za chęć pomocy :) Jeszcze są przyzwoici ludzie na świecie jak widać. No trudno, będzie jutro zjebka :(