Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Dajcie przyklad

Polecane posty

Jakichś pozytywnych męskich zachowań, słodkich męskich zachowań, miłych męskich zachowań, romantycznych męskich zachowań etc. Bo dzisiaj jakoś nie mogę uwierzyć, że to się w ogole zdarza.

Gość buziak w policzek z
zaskoczenia, uscisk, dlugie i przeciagane spojrzenia.. mi czesto sie zdarza :)

Gość nic nie wiem o kobietach
słodki i męski to się kupy nie trzyma . Co innego szarmancki , drzwi otworzy, kwiat przyniesie , kolację przpali etc , samochód naprawi . Czego więcej kobieta może oczekiwać od mężczyzny ?

Hm, a facet, który nie pomyślał, żeby siedzącą obok kobietę okryć kurtką, skoro własnej z jakiegoś tam powodu, nie miała? To jak to skatalogować?

hm 1 przyjechal po mnie do pracy elegancko ubrany i pojechalismy na kolacje i do kina 2 zrobil mi goraca kapiel i salatke owocowa jak bylam chora 3 zgodzil sie na adopcje 2 kotek choc sam nie lubil kotow (na poczatku, teraz juz je lubi) 4 kupil mi piekna orchidee bez okazji

Gość proste jak budowa cepa
kiedyś potrafiłem gnać 600 km przez cała noc, by być z kobietą 6 godzin, i potem wracać 600 km. ale się już wyleczyłem...jestem normalny. Jestem tak romantyczny jak kobiety to doceniają - czyli zero romantyzmu - romantyzm kończy sie i zaczyna w portfelu. W przypływie "romantyzmu" - daje jej karte z pinem.... Jakie kobiety - taki romantyzm.

ohh no to podpadl z ta kurtka. wszyscy znani mi faceci, nawet koledzy podzieliliby sie okryciem gdybym marzla a co dopiero chlopak/facet

proste jak budowa cepa - brzmi znajomo :) tyle ze moj facet mial dluzsze przepustki w wojsku :)

Czasy smoków , konwenansów i arystokracji dawno minęły . Po co okrywać kurtką kobietę która za chwilę nie będzie nasza ? Kobiety się nie starają mężczyźni też wszystko takie nijakie ;)

To znaczy nie dzięki za problem kurtkowy, tylko przykłady. Akurat tak wypadło, że to raczej ja mogę mu dać kartę z pinem. On sądzi, że jest romantyczny. A ja wiem, że tak nie jest. Do tego nie wiem, jak mu delikatnie powiedzieć, że w nosie mam romantyzm, ale niech będzie choć trochę bardziej rycerski :O

chciałabyś aby był rycerski , to co ma Cie nadziać na lancę ? :D

Może, pod warunkiem, że najpierw mnie znajdzie, zatłucze ta głupią księżniczkę która wieśniacy mi przyprowadzili i pomoże mi wydostać się z jaskini. I niech mnie po wyjściu z jaskini najpierw okryje kurtką, a potem dopiero nadziewa. Wspólne jedzenie truchła księżniczki przy świecach również mile widziane.

czyli w tej bajce jesteś smokiem ? :classic_cool:

Gość Artefakt_Diabła nl
a dupcył do białego ranka ! :classic_cool: gdzie by zaznał tyle seksu :P

i znowu romantyzm w kasie - "wywalil 2 stowy na taryfe zeby przyjechac po mnie" - a jednak mam rację dla kobiet romantyzm, rycerskość, itp. - zaczyna się i kończy na kasie

200zł to nie drogo jak za stan rycerski i pozytywne zachowanie , to za pierścionek zaręczynowy za 1500-2000zł dostaje się duży kredyt zaufania u kobiety ;)

Gość Fabio Copuletti
a pierscionek za 10 tys. daje linie kredytowa bez limitu :D:D

wielbiciel - hm, nie wiem, o czym napisać. Może analogicznie. Słynny wątek o kąpieli w płatkach róż i seksie na urodziny? Na pewno znajdzie się ktoś, kto pamięta. Poza tym zwykle zgadzam się na pizzę, chociaż jej nie trawię, bo on lubi. Odwiedzałam jego mamę w szpitalu, kiedy on nie mógł, zostawiłam intratne zlecenie i imprezę z koleżankami, bo zadzwonił z drugiego końca kraju, że go gardło boli i chyba to grypa. Rzuciłam wszystko i pojechałam, po drodze robiąc zakupy. Nie wiem. Może nie romantycznie, ale z serca.

I własnie o to chodzi. Sposób wysławiania się i formułowania zdań odzwierciedla myśli. Zdanie w którym podkreślone jest, ze wydał 200 zł i to jest romantyczne dobitnie świadczy o materializmie. Inaczej brzmiałoby zdanie: " W środku nocy przyjechał po mnie i porwał mnie na kolacje przy świecach" - czyż nie?

Artefakt_Diabła - nikt Ci nie zazdrości - tylko podsumowujemy, że dla dzisiejszych kobiet romantyzm ( i nie tylko) kojarzy się z kasa (stanowiskiem, pozycją) i stąd też mało rycerskie i romantyczne zachowania facetów. tez nauczyli się liczyć...