Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Dajcie przyklad

Polecane posty

Gość nic nie wiem o kobietach
paradoksalnie smokowi z kafeterii nie zależy na drogocennych klejnotach swojego lubego , wystarcz mu on , niedoskonały trochę samolubny ale jak widać dobry partner dla smoczycy. Wychodzi na to że miłość ofiar nie potrzebuje :classic_cool:

Gość che che che ciebie bueheh
MOJ FACET NIEDAWNO ZASKOCZYL MNIE mile tym ze jak poszlam w nocy do toalety to bylo namalowane serce moja szminka i napis kocham cie kajoina Ö=

Artefakt - ale ją rozumiem. Bo gdyby dla facetów kasa nie była ważna, tylko np.wysypianie się, to twierdzili by, że podkreśliłas, że w środku nocy. Owszem, dla mnie też taki fakt byłby szokujący, bo mój facet nigdy nie ma nawet dziesięciu złotych na lekkomyślne wydanie, a co dopiero sumy dwudziestokroc większej. To jak sokół maltanski :)

Gość proste jak budowa cepa
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.

Gość gdfhg
Kiedyś jechaliśmy z plaży samochodem, a on się zatrzymał, wybiegł, zerwał kwiatka i mi go dał ^^. Wszystko to przy jego kumplach jeszcze :P. Więcej nie pamiętam, ale uważam, że to było najbardziej romantyczne i urocze zachowanie pod słońcem, o!

Gość kochałam studenta PŁ.....
mój pierwszy chłopak-jak wracaliśmy od jego kuzynki gdzie nocował do mnie to przenosił mnie na rękach przez każdą kałużę. Pisaliśmy listy do siebie-średnio dwa tygodniowo pod każdym znaczkiem pisał mi literkę, a gdy odklejałam je nad parą z czajnika to ułożyły się słowa że mnie kocha. kartki od niego potraktowane ciepłem płominienia ukazywały różne miłe słówa-najcześciej ,że mnie kocha. Uwielbiałam go,kochałam go swoją pierwszą miłością, do końca życia zapamiętam jego oczy jak się patrzył nimi na mnie z taką wielką miłością.Jak kupował mi prezent na osiemnastę-pięną satynową koszule do spoania,to jak wchodził do sklepu to podobno pytał sprzedawczyni czy widziała reklamę prince polo, jak powiedziała,że nie to wychodzi, aż trafił na sklep,że pani widziała taką reklamę-to powiedział,że poprosi koszulę na taką dziewczynę ja w tej reklamie;) Koszulę, w któą potem wylałam morze łez bo tak bardzo przeżyłam nasze rozstanie. Listy przechowuję po dziś dzień-a to prawie 12 lat jak już nie jestesmy razem. Był studentem PŁ pisał mi w nich o swojej miłości do mnie-którą przyrównywał do zasady nieoznaczoności heisenberga a paru innych rzeczy.Dlaczego mnie zostawił, tego nie wiem, to się stało z dnia na dzień. Jednak to pół roku-które bylismy razem zawsze pozostanie w mojej pamięci. A on niech żałuje,że mnie zostawił, bo nie wiedział co stracił. Tak Pawełku J.;(

Pomidorowa szukasz dziury w całym :) Masz dobrego chłopa a chcesz by robił jakieś głupoty dla Ciebie. Wszak jesteś z nim mimo iż z kwiatkami nie lata !

Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, ale jest to bardzo kosztowne.

Gość aaaaaaaaale
1. tylko ja u nas w domu pije wode mineralna i on zawsze pamieta, zeby byla, nawet nie zdaze pomyslec, zeby kupic kolejna butelke, bo on ja po prostu przynosi. 2. jak sie cos zepsuje albo cos trzeba zrobic wystarczy, ze powiem raz i bez proszenia ponownego jest zrobione 3. zmeczony po pracy wyprowadza samochod z garazu, zeby mnie odebrac po zajeciach, bo koncze pozno, zebym nie tlukla sie dwoma autobusami - a nigdy o to nie prosze, bo nie chce go dodatkowo obciazac. 4. w niedziele chcialby odpoczac w swoj ulubiony sposob w domu, przysypiajac, ale wie, ze ja lubie na swieze powietrze i zawsze cos organizuje, chocby tylko na 2 godziny. I mnostwo, mnostwo innych codziennych przykladow dbalosci, pamieci, milosci. Oczywiscie ja dla niego tak samo. w innych sprawach, waznych dla niego - i tez na co dzien.

Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna!

Znudziła mnie ta dyskusja - emancypacja wyrządziła najwięcej szkody kobietom - radzę obejrzeć dokładnie SEKSMISJĘ.... Na dobranoc stwierdzam - rycerze są tacy jaki ich księżniczki...ani lepsi, ani gorsi.

nic nie wiem o - ja go nie chcę zmieniać, chcę go nakierować, żeby też wiedział, co mi sprawia przyjemność i ubarwia życie. Poza tym faktycznie, jest pierwszym, który nie pomyślał, że może być mi zimno, że mogą mnie nogi boleć, etc. Nie chcę mu z tego powodu robić afery, tylko wytłumaczyć, że to podstawy jakiegoś tam, wychowania. Których mi u niego brakuje :O

do proste jak budowa cepa i nei tylko chodzi mi tylko o to ze od dlugiego czasu grasuje na kafe jakis frustrat ktory wciaz ma jakies waty do mojego zycia seksualnego i przy kazdej okazji wpierdziela sie miedzy wodke i zakaske.jakis to biedny albo chory czlowiek ktory zadaje sobie tyle trudu by mnie tu sledzic a tak calkiem pozatym to co ma seks do tego??tamtej nocy wcale sie nie bzykalismy tylko gadalismy prawie do rana bo sie stesknilismy za soba

i wcale mi o zadna kase nie chodzi!!!zanim przyjachal chyba z godzine go przekonywalam zeby tego nie robil, bo szkod apieniedzy,ale nie posluchal. chodzi o to ze chcialo mu sie to zrobic,zreszta on czesto mnie zakakuje jakimis szalonymi wycieczkami i porwaniami:P i to w nim cenie a nie jego portfel...dzizas

Tu się nie zgodzę. Tak jak książę może się zakochać w kopciuszku, tak księżniczka może w pastuszku. To miłość sprawia, że to drugie dąży do wyrównania, jak w naczyniach połączonych. A jeśli nie, to czy to są aby naczynia połączone? Może jednak go nie znam i jest wygodnym leniem, który znalazł sobie fajnego wycierucha :(

pewnie ma coś innego w genach niż podawanie kurtki być może lepszego ! A zmienić to można kolor tapety czy kanał w TV ale nie zachowanie dorosłego faceta :)

Nie czytasz dokładnie cudzych postów, czy co? Przeczytaj jeszcze raz. Kultura to nie zachowanie. Dbalosc o drugą, kochaną, osobę, to nie zachowanie. Zachowanie / zachowywanie się jest ok i nie chce niczego zmieniać.

za bardzo się rozdrabniasz ! :) Nawet jak będziesz codziennie stała na głowie to on się nie zrobi troskliwy i opiekuńczy bo taki jest , ale za to ma pewnie 10001 innych zalet . Nie ma chodzących ideałów , twój facet taki się uchował kurtki podawał nie będzie.

Czyli on w zimowej kurtce, polarze, koszuli, a ja w szpitalnej pizamie i kapciach i wszystko ok? :O no fakt, ostatecznie jak dostanę zapalenia płuc i umrę, to i tak zmartwychwstane, żeby coś za niego załatwić, albo zrobić mu tajski masaż, bo taka już jestem. Chyba pójdę się zastrzelić.

Ja nie żartuję znam kilku facetów o "ciężkim pomyślunku" nie domyślają się ! a kobiety i tak z nimi są ba nawet są szczęśliwe mimo iż często same dzwonią po "mechanika od pralki" bo on ciągle zapomina :O itp itd

Toteż większość czasu jestem. Ale dzisiaj sprawił mi przykrość i mam podły nastrój. On nie ma ciężkiego pomyślunku, wprost przeciwnie. Tylko nie chcę, żeby mu było przykro.

Gość jakajsyr
up

O, widzę, że nawet komuś się chciało ten topik podnieść :) dzisiaj już mam lepszy humor, ale problem "jak mu to powiedzieć i go nie urazić" nadal nie rozwiązany. Oczywiście czekam na wszelkie sugestie.

Gość sakla
wiesz, pewne rzeczy trzeba facetom mowic wprost. powiedz mu, ze go kochasz i wiesz, ze on tez Cie kocha ale chcialabys, zeby byl wobec Ciebie bardziej opiekunczy. podaj mu przyklady zachowan ktore Ci sie nie podobaly i takich ktore byly mile:)

Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze ;) tylko boję się, że i tak strzeli focha. Pomijając jakiś taki egoizm czasem, zwykle stara się i jest opiekuńczy. Boję się, że pomyśli, że nagle zrobiłam się jakaś bardziej wymagająca. Ale spróbować nie zawadzi. Strasznie go kocham i nie chcę go stracić przez taki idiotyzm :)

Gość sakla
dlatego mysle, ze najlepiej bedzie jesli powiesz mu to z usmiechem:) serio, tak, zeby nie poczul, ze ta rozmowa jest rozmowa decydujaca a jedynie sugerujaca.