Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm taka tam

Eks mojego faceta go meczy a ja ją...

Polecane posty

Gość mmm taka tam
Czesc kobitki:) ja do niej nie dzwonie ani nie pisze, tego bym bardzo nie chciala. ona skrzywdzila strasznie mojego i po czesci chcialam tez wiedziec jak wyglada osoba, ktora robi takie okropne rzeczy. Takie wyobrazenie, ze zli ludzie brzydko wygladaja:P a tu rozczarowanie- ona taka baaardzo przecietna, tylko usmiech ma ladny. Moich starych ex tez czasem sledze:P ale tylko dwoch, tych co mnie skrzywdzili :P porabane.

Gość najbardziej psychiczna
czesc dziewczyny, widze ze topik zyje :) mnie jakos nie interesuja moi eks. ja chce znac jego eks, jego kolezanki, kochanki, wiedziec wszystko...po czesci to wynika z zazdrosci o jego przeszlosc, a po czesci z ciekawosci, no i z niskiego poczucia wlasnej wartosci.no i zdaje sobie sprawe,ze to jest nienormalne. ja nawet kazalam mu wywalic wszystkie zdjecia na ktorych byl z dziewczynami,ale przedtem je sobie zgralam na plyte, zeby je miec...

hehhe no pewnie, zależy jeszcze co eks piszą:) Mój eks, np. pisze,że mnie cały czas kocha,że mysli o mnie jak jest z nią itp. Ja już się z tego śmieję, bardziej mi chyba szkoda tej dziewczyny, bo nawet jak mi ściemnia, to nie byłoby to dla niej chyba fajne. A mi to zwisa, tylko szkoda czasem,jak widzę, jak ładnie potrafi oszukiwać swoją laskę (podobno już byłą, chociaż z nimi nigdy nic nie wiadomo:)) a przy tym twierdzi,że ze mną tak nie robił, bo ze mną to było, coś innego, bo ja byłam jego żoną itp. pierdoły:)

Gość maurysia
witam witam:) jak idzie sledztwo? ja dzis wyczytalam maila w ktorym pytal sie jej o jej rodzicow i kazal ich pozdrowic od siebie. co prawda mi tez zawsze kaze ale po co jej?:P doszlam nawet do tego, ze wyczytalam wszystkie maile jakie ze soba wymienili w ciagu ostatnich 3 lat:P nie sa para od 2 lat i wiecie co? jak do mnie pisze maile to pisze, ze mnie kocha a jej tylko przesylal buziaki:P

ja na razie z braku danych nic nowego nie wysledzilam :p moj nie pisze z zadna byla, nawet z zadna kolezanka,wiec jestem w miare spokojna.tak naprawde to interesuje mnie jego przeszlosc :p szkoda ze on nie ma konta na nk, bo wtedy pewnie latwiej by mi bylo odnalezc te dziewczyny...moze mu zaloze bez jego wiedzy to same sie zglosza :classic_cool: (zartuje oczywiscie ;) )

Gość maurysia
a jego byle nie maja kont na nk?

niektore maja, to je wysledzilam.ale nie o wszystkich mam dostatecznie duzo danych, aby je odnalezc :classic_cool: np sam nr telefonu albo mejl to czasem za malo...

Gość maurysia
to moze postaraj sie ja znalezc na gg tak jak wpiszesz miasto i imie to wyswietlaja sie ludzie. moze ja znajdziesz a wtedy dodaj ja na swoja liste kontaktow skopiuj liste i dodaj na nk jako szukanie znajomych z listy kontaktow tam masz taka opcje importuj liste:P

Gość mmm taka tam
mam to samo co Ty najbardziej psychiczna:) moj tez z zadna nie gada, nie pisze i nie ma ich w znajomych, wiec mi tygodnie zajmuje zdobycie jakiejs informacji:P dzis nie mam czasu sie tym przejmowac, bo mam kupe nauki:P jest na prawde idealnym facetem dla mnie, moze dlatego tak mnie interesuje jego przeszlosc? jakie kobiety wybieral, jak miedzy nami bylo i czemu ja jestem najlepsza dla niego:P maurysia- ja juz bym sie o te buziaki wkurzyla:P ale generalnie tak mam, ze jak cos sobie wkrece to juz koniec nic z tym sie nie da zrobic:P a on juz widzi po mojej mine ze cos jest ze mna nie tak:P i zazwyczaj zgaduje o co chodzi skubany:P

Gość mmm taka tam
maurysia- zajebisty pomysl:P jak wroce z egzaminu to tak zrobie:PP trzymajcie dzis za mnie kciuki:D

juz probowalam wszystkich mozliwych sposobow, sek w tym ze wlasnie jednej mam tylko nr i nie wiem nawet jak ma na imie... " jest na prawde idealnym facetem dla mnie, moze dlatego tak mnie interesuje jego przeszlosc? jakie kobiety wybieral, jak miedzy nami bylo i czemu ja jestem najlepsza dla niego" oooo dokladnie!mam to samo! chce wiedziec, dlaczego akurat byl z taka,jak wygladala, porownuje sie do nich..tym bardziej,ze moj mial duzo krotkich znajomosci, przelotnych romansow,duzo kolezanek ktore go uwielbialy-a jak zaczal ze mna byc to zerwal kontakt ze wszystkimi..no i to mnie bardzo cieszy :) a ze mna jest najdluzej ze wszystkich dziewczyn,co tez mnie cieszy :D ale sledztwo trwa nadal i bedzie trwalo :classic_cool: aha..a jedna laske to nawet na sympatii znalazlam jej profil :D no i jeszcze jedna wskazowka, jak szukacie na roznych portalach nie zapomnijcie o takich jak myspace i photoblog, bardzo wielu ludzi ma tam konta

Gość maurysia
wiesz te buziaki byly jak oni jeszcze byli para wiec sie nie wkurzam:) jakby wyslala jej teraz sprawa wygladalaby zuplenie inakszy:P ja tez mam takie parcie, zeby wiedziec o niej jak najwiecej! byli ze soba 4 lata wiec to szmat czasu. w dodatku ona chce do niego wrocic ale moj mowi jej ze nic z tego, ze mnie kocha, wydaje mi sie nawet, ze planuje zareczyny ale kto wie:P w kazdym badz razie zaprzyjaznilam sie z jedna panna, ktora jest jej przyjaciolka tylko po to, zeby dodac ja do swoich znajomych na facebooku bo mialam nadzieje, ze tamta ma odblokowane konto dla znajomych znajomych:P tak wiem, chore to:P

Gość mmm taka tam
ja wpadlam na genialny plan jak zdobyc jej nazwisko :) o ile podala... na jednym portalu dopadlam ja i jej znajomych, to na innych musze poszukac przez tych znajomych... przy okazji sprawdze czy moj ma jakichs jej znajomych dodanych...mmm

Gość obeznanannanan
sprawdzcie spokeo, rejestrujesz sie, wpisujesz maila osoby, ktora chcesz znalezc, i wyskakuja ci wszystkie portale spolecznosciowe, strony, blogi itp na ktorym udziela sie osoba przypisana do danego adresu mailowego. z tym, ze tylko 1 wpis jest darmowy. za rozszyfrowanie kolejnych trza placic. te strony tez sa dosc przydatne http://www.yasni.co.uk/ http://www.123people.co.uk/

Gość maurysia
aaaaaaaaa dzieki Ci za te linki:D wlasnie dostalam dostep do nieograniczonej ilosci jej zdjec, a wakacji, ze szkoly, z pijanstwa:D po zdjeciach mozna sobie mniejwiecej wyobrazic z kim ma sie docznienia:D dzieki ci och dzieki masz u mnie wielkie piwo tylko podaj namiary na siebie!

Gość obeznananan
haha :D no to pieknie;p nie ma za co ;)

Gość maurysia
wiecie co sliczna z niej dziewczyna, duze cycki. a ja taki maly pokemon z klatka piersiowa jak u 12 letniego chlopca:D widac, ze sympatyczna dziewczyna, ale najwyrzniej we mnie znalazl cos czego ona nie potrafila mu dac:P dzieki raz jeszcze za link, na tym pierwszym znalazlam wszystko:D

Gość mmm taka tam...
wow:D ale nie mam jej maila xD omg to musze szukac teraz:D

Gość maurysia
a co wogole o niej wisz?

Gość powtarzasz temaaat
NUDA