Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linaaaaa

to chyba nie normalne

Polecane posty

Gość linaaaaa

Jestem w 10TC i od jakiegoś czasu cały czas mi cieknie z pochwy nie jest to śluz ale woda, cały czas mam mokro, jak nie założę wkładki to mam mokrą bieliznę tak jakbym się zsikała ale to jest bezbarwne i bez zapachu, co to może być?? Dodam ze biorę 2 razy po 2 tabletki luteiny dziennie dopochwowo, ale cieknie cały czas.

Gość ga-stylistka
wsadz se korek

Gość w HM nie opłaca się kupować
a konsultowałaś to u lekarza?? przecież od tego oni są,a powodów moze byc wiele, ale najprawdopodobniej grzybica

Gość ja bym powiedziała że
to ta luteina wycieka ale odwiedź lekarza i powiedz mu o tym, bo równie dobrze to może być sączenie wód płodowych

Gość traq
ja też tak miałam teraz zmieniłam na doustną i przeszło

Gość linaaaaa
ja też myślę że to ta luteina ale jednocześnie się martwię że mogą ie się sączyć wody płodowe.Za tydzień mam zmienić luteinę na femivotod to wtedy zobaczę czy będę miała tak dalej. A czy sączenie się wód płodowych może być niebezpieczne??

Gość traq
nie przejmuj się ja myślałam to samo to jest na 100% po luteinie, ona się rozpuszcza i rozrzedza śluz i to tak wygląda.Na pewno w 10 tc nie sączci się wody płodowe.Ja po tym wyciekaniu byłam u lekarza i wszystko było ok.

"Na pewno w 10 tc nie sączci się wody płodowe" - a skąd to wiesz? Patologie ciazy się zdarzają i pisanie, że to normalne "bo ja też tak miałam" może prowadzić do utraty ciązy u kogoś, kto jednak ma inaczej. Wyody płodowe, niestety, mogą sączyć się bardzo wcześnie co nie wrży oczywiście dobrze ale niestety się zdarza.Autorko, zadzwoń do lekarza. Takie rzeczy trzeba skontrolować. To może nie być nic groźnego ale trzeba wszystkie negatywne możliwości wykluczyć.

Gość traq
poprostu lekarz mi powiedział że to normalne że po luteinie dopochwowej że śluz jest wodnisty ok?