Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokra

Zaglądał często na mój...

Polecane posty

Gość sokra

...profil na portalu,który jak dla mnie jest przeżytkiem. Któregoś dnia napisał wiadomość. Ot tak. Pisaliśmy przez jakiś czas sms. Potem cisza. Niedawno znów zajrzał. A w smsie zaproponował spotkanie. To się umówiliśmy za 4 dni. Tylko w tym czasie nie piszemy do siebie smsów. To jest tak płytkie. Warto się spotykać?

Gość sokra
Czy możecie mi podpowiedzieć? facet nie zachowuje się,jakby mu na mnie zależało. Czy to ze względu na to,że jeszcze się nie widzialiśmy?

ani jedno ani drugie Problem lezy gdzie indziej :) Pewnie zgubił telefon , lub nie ma na Tak Taka :P

Gość sokra
Nie,nie. To nie o to chodzi,żebym ju ż chciała,żeby mi zależało. Tylko to było takie suche odnośnie spotkania. I od tego czasu do czwartku (kiedy mamy się zobaczyć) cisza.

Gość dfgsdfgdsf
Ja bym się nie spotkala. Jesteś umówiona na czwartek z nowym facetem, a on uważa że w takim razie nie musi się do tego czasu odzywać? Eee, jakieś niepoważne.

Gość 455345345345
Do mnie kiedyś napisał facet na sympatii. Odezwał się, cały wieczór spędziliśmy na rozmowie, tylko że potem... milczał. Odezwał się po 2 tygodniach jakby nigdy nic, zaproponował spotkanie, zgodziłam się i ....znów milczał. Napisałam mu że ja tak nie chcę - jeśli ma nie odzywać się tygodniami i traktować mnie jak przedmiot i tak beznadziejnie się umawiać. Odpisał że nie ma obowiązku pisać do mnie. Olałam go - nie poszłam na spotkanie. To chore. Kontakt powinien być.

Gość dfgsdfgdsf
Jaki czas ma mu dać? :O A co on, jakiś z lekka niedorozwinięty emocjonalnie? Normalny facet podtrzymuje kontakt. A na razie wygląda to tak, jakby miał dziewczynę.

To chore. Kontakt powinien być." niekoniecznie :) Może testuje jeszcze 8 innych ;)

A na razie wygląda to tak, jakby miał dziewczynę." a to twoja intuicja ci tak podpowiada ? :P Czy tak domniemasz sobie bo innych pomysłów brak ? :P

Gość sokra
No właśnie. O to chodzi. Powinien być kontakt bieżący,żebym wiedziała,że przynajmniej jest zainteresowany moją osobą. Nie,sądzę,że nie ma dziewczyny. Kiedyś pisał,że może któregoś dnia przestaniemy być "wirtualnymi znajomymi". I w końcu ostatnio znowu pisał, a na koniec : "czy któryś z najbliższych wieczorków miałabyś wolny". W sobotę się umówiliśmy na czwartek. Mieszka poza moim miastem.

Gość dfgsdfgdsf
Gdyby poszła - byłaby desperatką. Swojego faceta też poznałam w sieci, ale kontakt był codzienny od pierwszej rozmowy. Na jej miejscu nawet nie byłabym pewna w tej sytuacji czy on przyjdzie.

Gość więcława b.
Ja podobnie robiłam w poprzednim związku. Wiem że to nieładnie, ale cóż .. Pokłóciłam się ze swoim facetem - poznałam jakiegoś innego w necie. Rozmawialiśmy, godziłam się ze swoim chłopakiem, więc do tamtego przestawałam się odzywać. Gdy znów się pokłócilam z facetem - pisałam do tamtego i proponowałam spotkanie. Zgadzał się, a ja znów milczałam bo w tym czasie godziłam się ze swoim chłopakiem. I tak parę razy. Pytał czemu odzywam się tylko czasami, a potem milczę, to zwalałam to na pracę, obowiązki, że nie miałam czasu .. W rezultacie nigdy nie spotkałam się z tym drugim, mimo że parę razy się konkretnie umawialiśmy. Był dla mnie drugą furtką, kołem zapasowym.

Gość sokra
Ale na tym portalu mam jego wszystkie dane. To,co innego niż "sympatia". On chyba domyśla się,że sama mieszkam,więc napisał: "to może wpadnę na kawę?". Ja jednak nie bardzo widzę pierwsze spotkanie w domu. Widać,ze to sympatyczny chłopak.

Gość sokra
więcława-to wobec tego mam mu teraz zadać takie pytanie,czy przy spotkaniu?

Gość więcława b.
Jakie pytanie? Czy ma kogoś? Teoretycznie - gdyby miał - i tak się nie przyzna - jeśli robi to samo co ja robiłam. Na Twoim miejscu nie poszłabym na spotkanie. Nawet jeśli jest samotny to i tak zachowuje się dziwnie.

Gość sokra
Pójdę na spotkanie. Tak postanowiłam. Tylko właśnie się zastanawiam,czy rzeczywiście niech on przyjedzie do mnie. Wtedy nie będę wyglądac,jak wariatka,gdyby się nie zjawił w jakimś innym,umówionym miejscu. Czy to raczej mało odpowiedzialne?

Gość sokra
To nasze pisanie,to było w takiej lekkiej formie. Może on chce się przekonac,jak będzie na żywo. Tylko nie pisze od soboty wieczór. Na koniec smsów napisał: Do zobaczenia. I ja też tak odpisałam.

Gość fasola z bretani
chcesz trochę zarobić? zaloguj się na tej stronie i codziennie klikaj w płatne reklamy, to się opłaca http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?r efid=nowamary www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość ret34345
Nie bedziecie się już odzywać aż do spotkania, a nie ustaliliście nawet miejsca? :O

Gość sokra
Ustaliliśmy,że wpadnie do mnie na kawę. Tylko teraz się zastanawiam,czy to odpowiedzialne?

Gość sokra
... więc czy to dobry pomysł???