Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

zimno mi jak diabli

Polecane posty

Gość lalalkalaka
AHA, A DZIKI cHUJ JEST ZIMNY? JAK ZIMNY? I czym sie różni dziki od udomowionego? ciepłotą? I czemu jest przy tobie taki zimny? Czyżby totalny brak z twojej strony seksapilu?

Gość Smrodek
Weź sobie jakiegoś mena i niech cię grzeje:D:)

Gość lalalkalaka
Luśka z Windsorów---> a czym sie objawia szczęście na kafeterii? Siedzeniem przed monitorem i klikaniem? cudnie

skoro jest dziki to jak ma być przy mnie? a dlaczego jest zimny? wystaw dupę na mróz zobaczysz jaka będzie gorąca a dzikie chuje przecież nie chodzą w majtkach

Gość lalalkalaka
mam rozumieć , że ty wystawiasz dupe na mróz i dlatego jest ci zimno. To proponuje jej nie wystawiać. Ty to masz problemy!

ty lepiej nie próbuj już zrozumieć niczego:)

Gość taka jedna znudzona żona
Pięć stron o nie noszeniu majtek. Głupia baba.:O

"a dzikie ch*je przecież nie chodzą w majtkach" - dzikie chuje w ogóle nie chodzą. Zwisają bezwładnie w oczekiwaniu na dzikie cipy, które jak wiemy pojawiają się tylko sezonowo na wiosnę. Po krótkim okresie rozrodczym uzależnionym od wyposażenia dzikiego chuja (fura, skóra i komóra) dzika cipa przepoczwarza się w ciężarówkę a po 9 miesiącach w wywrotkę. W tym czasie następuje udomowienie dzikiej cipy a dziki chuj pozostaje na wyjałowionym pastwisku życia :O

Gość lalalkalaka
ty lepiej nie próbuj już zrozumieć niczego----> ja nie próbuje zrozumieć twojego zamiłowania to chodzenie po mrozie z gołym tyłkiem, ja próbuje tylko zachęcić cię do okrycia miejsc intymnych w celu poczucia , co znaczy ciepło jak diabli.

pozostaje na wyjałowionym pastwisku życia zapomniałeś napisać : i znowu jest zimny :P

Gość lalalkalaka
Mało_stanowczy----> dzikiego chuja utożsamiasz z posiadaczem tak męskich atrybutów jak fura, skóra i komóra. IKe dodała , że taki chodzi bez majtek. Cóz pomału kształtuje się tu definicja dzikiego chuja.

pomarańczo to może i niczego już nie próbuj:)

Gość lalalkalaka
ike-ok, łaski bez skoro nie chcesz dobrej rady to nie zakładaj topiku, bo radzić ci będą. Sama się prosisz o próbowanie:P

Gość lalalkalaka
dziki to wcale nie znaczy, że ukształtowany, a moze wręcz przeciwnie? odkształcony:)

a niech sobie radzą juz się przyzwyczaiłam do nadgorliwości niektórych kafeteriuszy:P

jak się pupę wzięło w troki i się poodkurzało to od razu cieplej ........ jak to człowiek musi czasem się poswięcić

mam dostawę jest mi gorąco jak diabli:O i nie mam czasu na kafe😭 skoczyć ??

Gość oj ike ike
a dostawa oleju inny niż opałowy kiedy?

Gość Tacy sami
dziewczynki mi nie zimno,ale śpiąco--jeszcze 2 godziny męczarni zwanej pracą:( tak,tak to ja----ike wejdz wieczorkiem na tlen 👄pa