Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azsxdcfdsx

niech ktos mi powie..

Polecane posty

Gość azsxdcfdsx

mam nieregularny okres. nie mam od 3 miesiecy i w tym czasie kochalam sie z chlopakiem ale nie spuscil sie do srodka to jest jakies prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy?

Gość ghgjkgh
jesteś :D a teraz daj kurrwa ludziom zjeść śniadanie a nie wyskakujesz z tym obrzydlistwem :o

jesli nie umiesz okreslic swoich dni plodnych to owszem poza tym przed wytryskiem w plynie ejakulacyjnym sa plemniki, ale raczej nie stanowiace duzego ryzyka bo sa z reguly martwe albo maja uposledzona ruchliwosc

Gość azsxdcfdsx
a po ilu dniach test mi wykaze czy jestem w ciazy czy nie? sa jakies tabletki aborcyjne ktore dzialaja nawet do miesaca po stosunku ?

hmm sa takie testy ktore bardz szybko wykryja hormon cisazowy no ale proponuje poczekac 7-10 dni od stosunku watpie zebys zaszla:) idz koniecznie do gina z tym nieregularnym okresem

tabletki 'po' dzialaja max 72 godz po stosunku - idz do gina to unormuje okres i zabezpieczaj sie test wykazuje przewaznie po ok 6 dniach po stosunku

Gość azsxdcfdsx
juz 10 dni minelo od stosunku.. wlasnie zamierzam isc. a tabletki ktore rguluja okres sa tez zaraz antykoncepcyjne?

Gość azsxdcfdsx
zarazem*

Gość azsxdcfdsx
a czy to prawda ze test trzeba robic w 1 dniu miesiaczki? musi byc jakis opdowiedni dzien? nie mozna zrobic kiedy sie chce?

Nie, nie prawda. Testy wykazują ciąże około 7-10 dnia od zapłodnienia. Można go zrobić kiedy się chce i o każdej porze dnia i nocy...