Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellisa888

internet zniszczyl mi zycie-a raczej internauci

Polecane posty

Gość ellisa888

jw...od kiedy zaczelam uwazniej przegladac rozne fora itp stracilam wiare w ludzi, wydrazylam w sobie pustke emocjonalna, jak slucham przykladow z zycia to mam ochote wszystkich zgnoic a szczegolnie mezczyzn bo wszyscy wydaja mi sie tacy sami

Gość ellisa888
a ile jest opisywanych tych dobrych marne 10% nie wiem czy ludzie czasami potrafia byc tak okrutni a jak sie naczytam roznych tematow przestaje wierzyc ludziom stawiam wszystkich w zlym swietle ktorzy czekaja tylko aby komus na zlosc :(

Gość trzeba pamietac o jednym
na forach pisze sie glownie o swoich problemach i w ogóle o złu tego siwata:P

Gość ellisa888
dominik1000 szmatka to twoja mama:) moze i z moja psychika jest cos nie tak ale po prostu juz nie moge czytac wielu rzeczy, zaczynam uwazac ze czlowiek do wszystkiego jest zdolny

Uczestnicy tego forum to nie jest reprezentatywna grupa społeczeństwa. Wszyscy są tu dltego, że czegoś im brakuje. Dziwnym zbiegiem okoliczności przeważnie jest to piąta klepka ;)

Gość ellisa888
problemy problemami ale czasami ludzie potrafia byc niesamowicie zlosliwi i obrazac w szczegolnosci kobiety

Gość ludzie na tym forum zyją
starankami, notorycznym odchudzaniem, seksem i robieniem słynnej kupy :D

chyba nie spodziewałaś się , że większość będzie mądrze i przykładnie pisała , skoro może się wyżywać w necie będąc anonimowym....idioci zawsze wykorzystają okazję "by się pokazać" ....za drugiej strony nie przeraża Cię ogólnie to , co ludzie robią też poza netem...? :)

Gość kIon_
jestem mondry do wyyebania

Gość dominik1000
ellisa888 skąd jestes? Uwielbiam takie lafiryndy jak ty.

Gość a jakże
Autorko, uważam, że nie dojrzałaś do tego aby korzystać z internetu. Zrób sobie kilka lat przerwy i wróć tutaj jak nabierzesz dystansu.:)) Rodzice powinnni bardziej uważać na to jak ich dzieci korzystają z internetu.

Gość ellisa888
wydaje mi sie ze kazdy zwraca uwage tylko na seks, traktuja kobiety jak towar lub wymyslaja im od materialistek, lub zaczynaja dlugie dyskusje ktora lepiej wyglada od jego zony :/

Gość zrob sobie odwyk
to pomaga:) pozniej patrzysz na wszystko jakby troche inaczej> baw sie a nie drecz, to ma byc rozrywka a nie paraliz emocjonalny:P:P

Gość ellisa888
tu nie chodzi o wiek od wielu lat korzystam z internetu i nic sie ze mna nie dzialo, ale widze jak ludzie z dnia na dzien robia sie coraz gorsi, bardziej zawistni. poza netem ? dzieje sie to samo. tylko nie kazdy opowiada o tym calemu swiatu.

Bo kafe to forum o Dupie Maryni. Forum filozoficzne znajdziesz w google, ale tam maja strasznie niską frekfencję. :)

Gość na kafe nikt normalny
nie wchodzi:> tylko popaprańcy życiowi którzy wiecznie maja problemy, zakompleksione małolaty, nieudacznicy, wiecznie odchudzajace sie grubasy..są jeszcze normalni ale nie szukaj ich tutaj

.od kiedy zaczelam uwazniej przegladac rozne fora itp stracilam wiare w ludzi" a może w Awatary :)

chyba za bardzo żyjesz światem wirtualnym ...dziewczyno zrób sobie przerwę oderwij się od kom i zacznij żyć w realnym świecie ludzie często przez to że są anonimowi wypisują tutaj głupoty obrażają innych wylewają swoje frustracje ....trzeba nabrać dystansu do świata i ludzi na tym to polega :D....życzę powodzenia

Gość ellisa888
ja chyba wszystko za bardzo odnosze do siebie :(

Gość agnieszka taka
Ty patologio! Nienawidzę takich zdzir.

brzydki niski beznadziejny ..wiesz jak bym miał laske to nie musiałbym byc podejzliwy bo ona moze zdradzic podobnie jak ja więc to do niczego nie prowadzi

**CREAM** mi internret nie niszczy zycia " cream no już nie , już nie :D Co ma ci zniszczyć jak ty już od kilku lat jesteś do tego stopnia wypluty przez neta , że już nie ma co z ciebie żuć :P

Gość ellisa888
Chciałabym pojeździć na koniku.

Gość ellisa888
na pewno nie tylko wirtualnym...nawet jak patrze na znajomych to krew mnie zalewa chcialabym wrocic jeszcze do czasow beztroski