Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellisa888

internet zniszczyl mi zycie-a raczej internauci

Polecane posty

Gość kIon_
jestem mondry do dwuh wyyebań

Gość ellisa888
prosze nie zwracac uwagi na podszywy dzieci neo. ale to jest tak ze jak nie w internecie to z kolei w zyciu znajdzie sie taki przyklad wiec chyba nigdy od tego nie uciekne :/

Orange - czyżbym znowu nieświadomie zranił czyjeś uczucia ? :)

Gość kIon_
zmieniłem zdanie do tszeh

Gość damian82r
To zamnij ryj i wypierdalaj ty niedorozwoju umyslowy, idx sie lecz do psychiatry wariatko!

Gość autorko ja ci powiem ze
to twoja wina oi twojego braku dojrzalosci do korzystania z netu. nie ty jedna masz narabane przeaz te glupie gazetym fora i inne badziewia, ale OCZYWISCIE TYLKO NA FACETOW SIE WYZYWASZ, nie?

Gość damian82r
Chciałbym zmienić temat. Moja kupa jest dziś różowa. Trochę się tym martwie. Czy ktoś też tak miał. Poradźcie co robić.

Gość ellisa888
damian82r uciekaj bo tata na ciebie w lozku czeka na powtorke:) i widzicie ilu jest psycholi ktorzy beda chcieli cie zgnoic nawet w tak zalosny sposob. bo kazdy jest taki "normalny", a w zasadzie to chyba gorszy frustrat niz ja.

Nie uciekniesz. Możesz tylko starać się nabrać dystansu. Znam osoby dla których forum jest formą takiej psychoterapii. Jednak to, że tutaj brylują nie przekłada się na ich życie w świecie realnym.

Gość ellisa888
to dlaczego od bodajze 12 roku zycia korzystam z internetu i przez tyle lat nic sie nie dzialo ? moze bylam mniej swiadoma ludzkiej glupoty i tendencji do robienia swinstw.

Gość damian82r
To popierdolona głupia dziwko , tylko do robienia lodów sie nadajesz, tempa suko!

regres przesadzasz troche i podaj przykłady na to ze jestem wypluty przez neta " cream ale mnie rozbawiłeś :) Twoje całe życie kręci sie w koło neta :) Ze nie wspomnę o podawaniu na forum publicznym swego czasu swojego nr gg , ze o fotach które rozsyłałes nie wspomnę :) A ostatnie temat w stylu "Wolicie dziewczyny które mają telefony w Orange czy w Erze " to już przemilczę ... Net skrzywił ci do tego stopnia psyche ze pytania w stylu czy chudy i wysoki ( opis twojej postury) ma szanse na dziewczyne mówią same za siebie :P

Gość ellisa888
klon nie powiedzialabym ze to forma psychoterapii, w ktorej polowa na Ciebie najezdza i to niekonstruktywnie

Oskarżanie internatu o internautów o niszczenie życia to gruba przesada. Skoro nie potrafisz w życiu poszukiwać jasnych stron to nie znaczy że one nie istnieją, to ty jesteś ślepa :)

Gość agnieszka taka
Przecież ty jestes tak glupia że faktycznie tylko do wypinania dupy sie nadajesz. Żal mi cie.

Gość damian82r
Czy ktoś mi w końcu doradzi w sprawie mojej kupy??!! Bladzie wyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ellisa888
i tobie zycze zeby cie tylko do tego traktowali :)

Gość agnieszka taka
ojej, moja kupa też jest taka :( moja mamusia powiedziała mi że to objaw bezmózgowia :(

Gość ellisa888
prosze o udzielanie sie ludzi ktorzy maja cos ciekawego do powiedzenia a nie bandy palantow rodem z bravo

Gość ellisa888
To kto chce mnie wyruchać? Jestem z Krakowa.

Gość damian82r
ale ja mam mózg!!!! a prezynajmniej sterte pakuł z włókna szklanego tam napchałem ostatnio... no dobra wujek Staszek mi tam napchał kutasem, przez usta :(

Gość dyskusja sie jakby
rozdziela:P szkoda, ze slipka nie mozna zrobic, pogodziloby to co niektorych:D:D

Gość ellisa888
niektore kobiety tez takie sa owszem ale nie przejmuje sie zbytnio kobietami bo chyba naturalne ze zwiazek z kobieta nie bedzie mnie tyczyl wiec nie obchodzi mnie az tak bardzo co one wyrabiaja :) co nie zmienia faktu ze to zauwazam