Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platek sniegu

problem ze wzrostem i zwiazane z tym pytanie-wejdzcie

Polecane posty

Gość platek sniegu

Poznalam faceta, jest mna zauroczony-codzinnie bez wyjatku wysyla smsy, jest bdb. Wiem, ze bardzo mu sie podobam i to sie da odczuc. Jest tylko pewien problem i nie wiem czy to powaznie czy na zarty. B.czesto mowi, jaka to jestem malutka (160cm) on ma 186cm. Niby w zartach jkabym wygladala bez obcasow itp...jest mi przykro, bo to chyba jest dla niego problem. Jak zapytalam co mysli i czego tak czesto o tym mowi, odpowiedzial " ze to jest urocze i tylko sobie zartuje"....Poza tym jest dla mnie super...co mam Myslec????

Gość ze mus ie podobasz taka jaka j
estes.wiec nie ma sie czym stresowac kochana

Gość platek sniegu
Ale dziwne jest,ze mowi o tym ciagle-to na schodach ruchomych, to na ulicy, to jak widzi,ze mam wysokie obcasy...czuje, ze go to "gryzie"...co faceci na to?

Gość platek sniegu
upup co myslicie?

Gość ludzie o czym wy
u nas jest podobna różnica wzrostu i mój też tak czasem mówi, więc go po prostu zapytałam czy to jakiś problem i czy wolałby, żebym była wyższa. Powiedział, że mu się to strasznie podoba i cieszy się, że ma taką "kompaktową" kobietkę.

Gość olka24
mo mąz ma 186 , a ja 160 i czasem tez mi mówi , ze jestem " malutka " , bardziej w zartach , faceci musza o czyms pogadac , skoro z toba jest to przeciez mu opdpowiadasz

Gość ludzie o czym wy
nie, myślę, że on tak mówi bo mu się ten mój niski wzrost naprawdę podoba

Gość tomaszz3454
ja tam raczej nie zwracam uwagi na wzrost u kobiety . Nie uwazam by to było cos dla mnie atrakcyjnego . Natomiast podobaja mi sie ładne buzie u dziewczyn , ewentualnie ciało .