Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

oszukać męża???

Polecane posty

Gość KarolinkaZgogolina
Do autorki: rozumiem Cię doskonale. Ze strony mojego męża nie było kategorycznie nie, ale ciągłe wątpliwości... czy już teraz czy dać sobie jeszcze czas itp. Czekałam, namawiałam, ale nie mogłam usłyszeć oficjalnego "tak teraz możemy jestem gotowy", nie chciał "starać się o dziecko" myślał raczej w kategoriach "kiedyś będzie" więc przestałam brać tabletki. I mamy dziecko, mąż szczęśliwy. Powodzenia.

Gość KarolinkaZgogolina
A te panie co tu najwięcej krzyczą o tym, żeby "dzieci nie robić" to chyba żal mają do życia, że ich na więcej niż jedno dziecko nie stać.. i szkoda bo większość jedynaków to jednak egoiści...

Gość awesome-
haha pomylki sie zdarzaja. Kazdemu. mieszkam juz kilka lat za granica wiec rzadko pisze po polsku, a ortografie mam w jednym palcu. A sens wypowiedzi mojej zrozumialas? czy tylko czepiasz sie ortografii?

Gość Mama jak inne
DO: awesome- czepiam sie po pierwsze poniewaz tez mieszkam za granica a takich bledow nie robie, to nie jest czeski blad a zwykla nieznajomosc gramatyki. A poza tym jesli ktos wrzuca komentarz na takim poziomie ''gowna'' itd to az trudno jest sie nie przyczepic.

Gość szerlokk
A te panie co tu najwięcej krzyczą o tym, żeby "dzieci nie robić" to chyba żal mają do życia, że ich na więcej niż jedno dziecko nie stać.. Te panie maja po prostu pewne zasady w zyciu, ktorych nie przekraczaja, ale rozumiem, ze trudno ci to pojac, skoro wyznajesz zasade : "cel uswieca srodki" i "po trupach do celu".

Gość szerlokk
Jeszcze jedno. Zazwyczaj jest tak, ze osoby dobrze ustawione rozmnazaja sie z rozmyslem, czesto poprzestajac na jednym dziecku, a te, ktorych nie stac nawet na jedno, rodza po 2,3 czy nawet 4 sztuki:D

Gość autorka zawstydzila sie i wymy
slila prace magisterska ;) nie ty pierwsza i nie ostatnia kombinattorka co wstydzi sie swojej glupoty ;)

Gość Ortografi nie gramatyki
Madralo.

Gość to cytat--
(.....)Wbrew stereotypom, w tzw. krajach zachodnich, więcej dzieci mają właśnie bogate i wykształcone rodziny. Sceptykom radzę wycieczkę do Francji, gdzie wyznacznikiem statusu materialnego jest często umiejętność wychowania i wykształcenia na wysokim poziomie gromadki dzieci. Moja znajoma, która pracowała tam jako au-pair, wróciła zszokowana. Wiedziała co prawda, że jej obowiązkiem będzie opieka nad czworgiem maluchów, ale nie wpadła na to, że wśród znajomych i przyjaciół jej pracodawcy będą uchodzić za średniodzietnych. W odwiedziny do nich wpadały mamy z pięciorgiem czy sześciorgiem dzieci. Żeby nie było nieporozumień – to nie tylko rodziny muzułmańskie. Podobnie rzecz ma się w Stanach – popatrzmy na amerykańskie samochody rodzinne. Aby pojazd godzien był tego miana, musi być miejsce dla co najmniej czworga pociech. W większości państw świata założenie trwałej, dużej rodziny to element wizerunku człowieka sukcesu, który potrafi pogodzić życie osobiste i zawodowe. W krajach Europy Zachodniej państwo stara się w tym pomóc, wiedząc, że dzieci to najlepsza inwestycja. Nigdzie nie jest pod tym względem idealnie, ale pokażcie mi drugie państwo w UE, które jednocześnie wtrąca się w to, czy dziecko przyszło na świat z in vitro czy „po Bożemu”, uszczęśliwia tysiącem złotych becikowego i skutecznie pomaga młodej matce wypaść z rynku pracy. (.......)

eee ktos z tych osob ktore obrazaja autorke ... zrozumialy wogole co ona napisala??? hehe jak zwykle do konca niedoczytane ale wyzwiska lecaa ze hohoo bo CHCE OKLAMAC MEZA:):):):) napisala przeciez ze razem ------->>> PLANOWALI DWOJKE DZIECI a teraz mu sie cos odwidzialo , jakis strach wiec wolalby aby ta decyzja byla podjeta przez los tak jak WCZESNIEJ..kumacie wogole ten tekst ? (widac ze co niektorzy to powinni miec zakaz dostepu do neta bo tylko zasmiecaja watek nic nie wnoszac) tutaj wiekszosc ludzi to jadem pluje co by sie nie napisalo zawwze bedzei BEEEEEE ...brak ktores klepki to i brak checi czytania ze zrozumieniem;) a wiec M jej by sie ucieszyl z drugiego dziecka nawet jakby to wpadka byla:):):) zajarzone ..wiec to jest calkowicie inna sytuacja gdzie jakis tam inny Maz mowi swojej zonce ze nie chce wiecej jak jedno co zonka wie i sie zgadzala wczesniej a teraz knuje aby to drugie zrobic..TO JEST CO INNEGO I ta sytuacja jest innaaaa..ehh nie zakumacie tego...ja to wiem haha takze podsumowaujac tutaj oboje od poczatku planowali DWOJKE i oszustwem jest teraz przez jej M ze ze strachu zmienia zdanie co do tego ...:P wiec kto tu winny??? a wy tu z 5 dzieciakow wyjezdzacie i BOG wie co jeszcze ehhh macie wyobraznie ....

Gość wazka my wszyscy juz wiemyz
e dla ciebie tylko pelna macica sie liczy wiec sie juz nie osmieszaj ze swoimi tlumaczeniami ;) a gdybys umiala cos wiecej oprocz dawania pizdy na prawo i lewo byle sie zaplodnic to bys przeczytala ze to wszystko klamstwo a autorka sprawdzala ile osob jest pozbawionych wszelkich morali - i znalazla taka -ciebie idiotko ;)

ty wyzej az takie to dla ciebie wazne ile to jest takich osob nie moralnych:P, coz wlasnego zycia nie miec i kims sie przejmowac tzn. dokopac co by sobie ulzyc w nieszczesliwym mozliwe pozyciu hehe no niestety tak to juz jest..co do pipy mialam takowe szczescie ze wystarczylo raz dac pipy by macice na dobre zapelnic;):P:P:P jeju szarancza sie szerzyy :P a i tylko nie pisz ze ja daje dupy a ty nie...jesli tak to wspolczuje nieszczesliwego zycia:P

Gość wstyd ze tak pisze matka
wazka ty dzieci miec nie powinnas...