Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

oszukać męża???

Polecane posty

Gość hehgky
nie na miejscu jest próbowanie spłodzić dziecko wpierajac mężowi że cały czas przyjmuję się antykoncepcję. dla kogoś dla kogo liczy się tylko i wyłącznie kasa i dobrobyt jak dla autorki kłamstwo to drobiazg.

Gość aaaaskakk
hehgky - poperam w 100%!!! wreszcie ktoś napisał coś sensownego!!

Gość przede
wszystkim to nie jest forum na takie rzeczy, bo tu siedzi banda kretynek ktora nie potrafi rozmawiac, rozwazac nie obrazajac, polecam stronkę www.psychotekst.pl to jest forum z klasą, tam nikt Cie nie bedzie obrazal bo jesli tak to zostanie wywalony na zbity pysk, kazdy tam wychodzi ze skóry zeby jak najlepiej poradzic, a nie tak jak tu banda opluwaczek i niby takich uczciwych haha smiechu warte

A TERAZ BARDZO CHCIALABYM PODZIEKOWAC ZA WSZYSTKIE WYPOWIEDZI KTORE POMOGLY MI PRZEPROWADZIC BADANIE PEDAGOGICZNE DO PRACY MGR NA TEMAT "PROBLEMY RODZINY W SPOLECZENSTWIE POINDUSTRIALNYM" cieszę się rownież że tak wiele jest uczciwych ludzi stawiających na uczciwość i zaufanie w związku pozdrawiam- studentka pedagogiki :)

hehe -taki temat pracy magisterskiej? i taki opinie z forum w pracy magisterskiej chcesz zamiescić/ to chyba Ty jestes prawdziwa kretynką! nie zdane na pewno!

społeczeństow poindustrialne" -kobieto o czym Ty mówisz gdzie Polsce jest społeczeństwo poindustrialne" moze z Sowietunionem ci sie pomyliło- PRL - mylisz z Wolna Polska? -hehe -lufa na 102!!

to badanie polega na przeprowadzeniu statystyki na temat zaufania w zwiazku oraz wielu innych czynnikow a to forum to tylko jedna z jego form... a tak wogole to po czym sadzisz ze jestem kretynka??? nie sadze abys mnie znala wiec moze nie warto oceniac ludzi pochopnie?! zastananawia mnie tylko skad kobiety bedace matkami maja w sobie tyle jadu zeby obrazac innych?

Gość Salomea1972
Do: Lorelai Ciebie chyba pogieło z takim rozumowaniem, kobieta prosi o radę co ma zrobić bo pragnie drugiego dziecka a Ty okrzykujesz ją" wredną suką" i '"wijącym się bluszczem" wypijającym soki życiowe męża- lecz się na oddziale zamkniętym psychiatryka- czy ona zażyczyła sobie słonia w złotych trampkach, którego żeby zdobyć jej biedny mąż musiał by pracować na 5 etatów (o ile jest to możliwe). Człowieku ona chciała tylko drugiego dziecka, co jest naturalną koleją rzeczy w małżeństwie. Niektórzy chyba myślą, że żona to tylko do sprzątania, gotowania, od czasu do czasu przelecieć no i jak ładnie wygląda to można ją pokazać znajomym a jak już ma jakieś własne marzenia i potrzeby to "wredna suka". Lorelai to kretyn/ka.

a tak wogole to podstawowa wiedza z socjologi wychowania ci sie klania- spoleczenstwo postindustrialne! no chyba ze mam doczyniena z kobieta ktora o studiach to slyszala od znajomych ale to w takim razie nie powinnas pouczac innych ale sama siebie

Salomea1972 Jestes starą babą, która ma swój obraz świata - miej go - czubie jeden! Do pytajacej - społeczeństwo postindustrialne , to okreslenie z Moskwy - jak chcesz uzywać tego określenia w pracy smieciowej swojej- tio towoja sprawa

Gość Salomea1972
dla nie znających słowa "społeczeństwo postidustrialne społeczeństwo którego głównym źródłem utrzymania nie jest produkcja przemysłowa, polegająca na wytwarzaniu przedmiotów, lecz wytwarzanie i przetwarzanie informacji. do: Lorelai - taka stara to nie jestem - czytaj wyżej znaczenie .

no jak widac zwyzywac mozna za byle co i byle kazdego.... szkoda slow;/

Prosze cie kobitko - industrialnre -postindustrialne -to nomenklatura stalinowska. , daj więc ze se siana !!! Nie musisz powtarzać post -komunistycznych idiotyzmów! - tak dal dobra Twojej pracy(wiem, co mówię, bo jestem promotorem prac magisterskich!

Gość Salomea1972
Pytająca - nie przejmuj się, jeżeli ktoś ma ubogie słownictwo i ubogi umysł to zawsze będzie posługiwał się głównie wyzwiskami, udowodniono, że jest to sposób wyrażania się głównie osób ubogich duchowo i intelektualnie - Lorelai należy przede wszystkim współczuć , a głównie dlatego,że jako rzekomy promotor prac magisterskich wygłasza takie opinie. Robisz błędy ortograficzne Lorelai, a to jest niedopuszczalne w przypadku osób dobrze wykształconych. (za taką się chyba uważasz, a masz okropne słownictwa i brakuje Ci odrobiny choćby empatii )

pytajaca i Salomea1972 jak mniemam to jedna i ta sama osoba. Nie bądx taka mądra i tak nie obronisz tej pracy magisterskiej, jeśli moich rad nie posłuchasz, czego życzę ci z całego serca!

dziekuje bardzo ... podazajac twoim tokiem rozumowana- wole pozostac licencjatem niz dolaczyc do grona takich magistrow jak ty!

Gość Salomea1972
Nie jesteśmy tą samą osobą, żal mi Cię, tak łatwo Cię sprowokować, jesteś pełna złości, złych doświadczeń, każdy dla Ciebie to zero, pewnie nie masz zbyt wielu przyjaciół, albo przed niemi przyjmujesz inne oblicze (to jest przywilej internetu). Powodzenia Lorelai - chyba jesteś stałą bywalczynią różnych forów.

nie, nie jestem, szkoda mi czasu, ostatnio, na kaffe byłam tydzień temu. Powodzenia zyczę jednak!

Gość Mama jak inne
DO: autorki Szkoda ze w swojej pracy koncentrujesz sie na tym czy w spoleczenstwie postindustrialnym zona ''oszuka'' meza aby zajsc w ciaze....zamiast koncentrowac sie na na innych ryzykach takiego spoleczenstwa; starzeniu sie spoleczenstwa, niepelnych rodzin, pracy kobiet czy problemu godzenia zycia zawodowego z rodzinnym Ale w koncu temat i zawartosc pracy mowi rowniez troche o tobie samej.

Gość Salomea1972
Wstyd, że mamy takich doktorów habilitowanych - tytuł naukowy to zaszczyt i przywilej nie dla wszystkich, środowisko to winno być szczególnie wrażliwe, ambitne, roztropne i z ogromnym uduchowieniem a nie byle jakim śmieciem, który poprzez internet zapewnia sobie anonimowość i wygłasza takie poglądy (ciekawe czy w swoim gronie też tak jesteś)

Szkoda mi czasu na dalsze prowokacje Salomei1972 i Pytającej -zegnam wiec i życzę, abyś oblała pracę, bo nie zasługujesz, aby dorównać osobom z wyższym wykształceniem( lub półwyższym).

Gość Salomea1972
stosuje się jeszcze takie określenia - półwyższe, niepełne ?

Gość gosija
hahaha dobra prowakacja ;) autorko zycze zaliczenia pracy :) przynajmniej wiadomo jak wiele osob zamiast pomoc(bo fakt jest ze to jest problem dla kobiet), od razu wyzywa od tych co leca na kase meza :/

Gość A tak na marginesie-
- to ty nie wiesz, że oszustwo podlega karze? Wiesz w ogóle, że istnieje coś takiego, jak kodeks wykroczeń i kodeks karny? Na szczęście nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności za popełnione czyny. Właśnie po to są kary-dla takich jak ty, bez skrupułów i moralności. ALE NORMALNY, ZDROWY I UCZCIWY CZŁOWIEK NIE OSZUKUJE NIKOGO - nie z powodu grożących konsekwencji, tylko dlatego, że nie leży to w jego naturze.

Gość ale wy jesteście
Rozumiem co czujesz. ale nie oszukuj męża. rozmawiaj mów jakie to dla Ciebie ważne, ale wysłuchaj też jego argumentów. Na pewno dojdziecie do porozumienia np. że dziecko nie teraz ale za jakiś czas. istnieje możliwość wpadki nawet jeśli bierzesz tabletki. bo np antybiotyki osłabiają działanie środków antykoncepcyjnych. Dziewczyny autorka prosi Nas o radę. a Wy po niej jedziecie jakby napisała że już odstawiła tabletki żeby wpaść. moja rada: rozmawiaj, argumentuj ale nie zamęczaj.

Gość awsome-
idiotki. szkoda slow. nie , nie rodzcie dzieci. za jakis czas zaleje nas fala islamistow -gowno wtedy bedziecie mialy do powiedzenia. wy sie zastanawiacie , zabezpieczacie a one w tym czasie rodza siudme , osme ... :D hahhahhaaa - swietlana przyszlosc.

Gość do Lorelai
Ty i promotor hahahah :D ale się uśmiałam, poczytaj sobie co Ty kobieto napisałaś :) Jakiego Ty używasz słownictwa!!!! Zastanawiam się czy Ty masz chociaż średnie wykształcenie?

Gość Mama jak inne
DO: awsome- no Islam z pewnoscia zaleje tych ktorzy pisza ''siudme'' zamiast siódme, a ja sadzilam ze szkola podstawowa jest obowiazkowym szczeblem edukacji... ;-)