Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona21czterykoty

Zostawił przeze mnie swoja dziewczynę...

Polecane posty

Mając chłopaka, zawróciłam (chyba) w głowie innemu. I to do tego stopnia, ze wczoraj powiedział swojej dziewczynie po niecałym roku spotykania, ze ją zostawia. BEZ POWODU. Czuje sie beznadziejnie. Bo nie chciałam czegos takiego, ani sie nie przespałąm z nim, ani nic - żadnych sygnałów. Powiedział, po prostu ze jestem 'lepsza'. I źle mi z tym - jak świnia sie czuje, jak świnia....

zastanow sie czy warto byc z takim... on moze identycznie postapic z toba ... zostawi cie dla innej

Gość nie mam zmartwien
nie martw sie, wyswiadczylas jej tylko przysluge. jesli on traktuje kobiety w kategoriach lepsze-gorsze, to dziewczyna ma szczescie, ze ja zostawil

No właśnie... Jest bardzo dobry, wręcz idealny - ale to wszytsko może być przykrywka... Chodzić moze tylko o to, zeby wykorzystć i znaleźć następną i następną... Ale pomijając to wszystko -> źle mi z tym, ze sie tak stało :( bo ona nie m pojecia, ze to przeze mnie, a też się z nią znam. I nawet by jej pewnie do głowy nie przyszło, ze to ja mogłam .. ludzie dopiero widzą błędy po fakcie - niestety...

Gość nie mam zmartwien
to jak zaczelas sie z nim spotykac nie bralas pod uwage tego, ze zostawi swoja dziewczyne??jak nie to po co sie z nim spotykalas?? nie rozumiem..:/

Nie, własnie nie. Spotkałam sie z nim w sobote, bo miałam półmetek. Mój chłopak powiedział, ze ze mna nie pójdzie, bo nie da rady. I wiedział, ze wybieram się z nim. Nic sie nie wydarzyło. Oprócz tego, że próbował mi dac do zrozumienia że mu "w jakis sposób" na mnie zalezy. Zapytałam czy wszystkim o TO chodzi. Powiedział ze z reguły TAK. Ale on mi nic nie chce zrobic i chciałby ze mna być, bo jestem taka inna, taka dobra...Dlatego musi pomyśleć nad sensem tamtego zwiazku....No i zrobił jak zrobił... I taka bezsensowna sytuacja :( po jednym wieczorze...i już zakochany - żałosne. I nie rozchodzi sie o to, ze ja go chce, czy coś. Tylko o to, ze żałuje że go w ogóle zaprosiłam. Co bedzie jak on teraz bedzie mówił ze to przeze mnie tak wyszło? że sie z nia roztsał? bo przecież nim nie bede... i sierdzieli mi wszystko co mam :(

przecież ty mu nic nie obiecywałaś, więc może winić tylko siebie. Gdyby był w porządku to by ci powiedział że już z nią nie jest bo to nie była ta, a nie mówiłby że ze względu na ciebie

Powiedziałam juz wczoraj - od razu jak sie sama dowiedziałam. Zareagował mniej więcej tak: "To jak chcesz z nim być, to z nim bądź Kwiatuszku, ja chce dla Ciebie jak najlepiej. Moze on jest lepszy. Wiesz - zalezy mi na Tobie bardzo, ale ja mam 26 lat i to jednak spora bariera. Moze pora to skończyc jak mamy sobie zabierać czas, bo ja nie wiem co Ci moge obiecać, bo nie wiem też co sie zdarzy jutro - to bez sensu" A za chwile: "Kwiatku, wszystko ma swój sens, kazde doswiadczenie" niegdy mi sie z facetami nie udawało, no nigdy. zostane zakonnicą i bedzie świeto.

Nie zostawiaj swojego faceta jest bardzo wyrozumialy i widac ze cie kocha. Ja mialam podobną sytuacje tylko wina lezala po mojej stronie bo zaczelo mi sie wydawac ze bardzo ktos mi sie podoba ale to bylo tylko złudzenie i wybaczył mi placzac że nie wyobraza sobie zycia beze mnie. Jestesmy szczesliwi