Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chyba spedze sylwestra sama

Polecane posty

Gość
przez ostatnich kilka dni a nawet chyba tygodni była pozytywna ale juz mi sie wyczerpało wsyzstko :(

Gość pocieszyc przerwe
to mission impossible, racja :o

Gość
chyba że przytyje 5 kg do 31 grudnia , to wteddy ide do clubu :classic_cool: :)

Gość ciesz sie ze nie musisz pracow
c w Sylwka!!! a jak nie masz co robic,to stan w kacie i rob za akumulator....:))

Gość
gdybym pracowała to przynajmniej nie był by to wynik mojego życipowego przgrania :(

`przez ostatnich kilka dni a nawet chyba tygodni była pozytywna ale juz mi sie wyczerpało wsyzstko ` że co,że jak? kiedy to było, bo chyba coś przegapiłam

Gość
ale jak nic sie nie zmini to ot bedzie ostani mój samotny sy;lwester zycia :(😭

Gość przerwa wymyslasz
A nie możesz isć na główny plac w mieście?

Gość
ale samaaa ?:( ja nienawidze bycsama Órwana no ostanio przez całyczas :classic_cool:

Gość przerwa wymyslasz
Możesz isć z aparatem i robić fotki. Potem pokażesz koleżankom , że sie dobrze bawiłaś w dużym gronie osób i zachowasz pozycje w grupie.

ale wam sie w dupach poprzewracalo!!! macie wszystko i dalej narzekacie!! kiedys belta sie obalilo w bramie,pogadalo z kolezkami,odprowadzilo kolezanki do domu i bylo ok!!! a teraz....

Gość
ale te fotki bez mnie beda mało wiargygodne jak starace ten watpliwy prestiez to bedzie jeszcze gorzej iz jest ,a jak bedzie gorzej to juz nie wiem jak bedzie :(😭

Gość
jakie wszsystko laska :( ale sie idzie w pogoni za czasem kiedys miekszali w jaskiniach i pocierali kamienie o kamień i teraz tez mam tak robic :( duch czasu ,jak go nie lapiesz to przegrywasz .. zycie

Gość przerwa wymyslasz
Jak maja być fotki z toba jak to ty trzymałaś aparat. Koleżanki sie nabiorą. Możesz porobic zdjecia nieznajomym i potem mówić, że to twoi koledzy.

ja spedzam wszystkie sylwestra w domu sam a ty pewnie sobie cos znajdziesz, kogos z kim bedziesz mogla spedzic sylwka

Gość
zreszta dobra moge go spedzic obojtenie jak byole zkims !!!!!!:(😭

Gość
beda chcialy sie poznac itd, przeciez to nie sa ludzie z kosmosu :( obawiam sie że nie rpzejdzie ale zawsze cos :classic_cool:

Gość ja qb
na Sylwestra niestety wyjezdzam, wcale mnie to nie cieszy, wolalbym zostac i zabrac Cie do siebie:) nie placz Przerwunia, 2010 bedzie duzo lepszy😘:classic_cool:

Gość przerwa wymyslasz
to jedź na plac do innego miasta

przerwa ty durna cipo.....ty to lubisz jak sie wszystko kreci kolo ciebie,co??? chodzilo mi o to ze kiedys nie bylo pubow tylu co teraz,kumasz??? i jakos czlowiek sobie radzil.....teraz do wyboru do koloru ale ona za chuda jest i nigdzie nie pojdzie ( czytaj to ostatnie zdanie sarkastycznie) wez sie babo w garsc ,zadzwon do znajomych i rusz te swoja chuda dupe!!!!!

Nie wiem czym ty sie tak przejmujesz. Jak chodziłem do szkoly to kłamałem ile wlezie na temat sylwestra i jakoś nikt nigdy sie nie skapnął.

Gość
no własnie i bardzo dobrze ze nie vbylo tyle clubów bp przynajmnije wszyscy sie zbierali w qupie na domówki ,pili lćpali, urzadzali zamachy na zomo, spiewali i grali na gitarze tezbym sie na takei cos pisałaa bo to jest tak moi znjaomi sie nie znaja i nie imprezuja razeml sa tacy bo porozrzucani iii maja tez sowich znajomych iii nie bede szłą do tych groznych clubów z kilkoma znjomymi i cała banda nieznajpmych ludzi tym bardziej żę to sa ludzie.. .no tacy imprezowi starzsnie ..wieice bywacy dyskotek i takie tam :( a tak tymi cholernymi parami !! ;;/ była szkola to organizowali zawsxze cos.. :( 😭 alem ja nie chce zmyslac ja naprawde chce gdzie isc..:O:( Quba --> mhmmmm 👄

Gość
klamac to mozna ludziom , którzy nie zawiele o Tobie wiedza , zk tórumi spotykasz sie tylko np. w szkole czy w pracy