Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chyba spedze sylwestra sama

Polecane posty

Gość ktory topik taki
pocieszajacy? :classic_cool:

Gość ja qb
Przerwus wiem, ze nie jestes😘 nie rozpaczaj juz tak, na dniach sie odezwe🌼

Gość
juz widze jak Wam pzrykro :classic_cool:

Gość
pewnie wiesz który :classic_cool: :p dlatego pytasz :P ? :>

Przerwa...jesteśmy zrozpaczeni, że nie umiemy Ci pomóc 😭 ale Ty wszystko negujesz :O Zawsze możesz w domu pić do lustra i powiedzieć potem, że spędziłaś sylwestra z jedyną w swoim rodzaju osobą :D

Gość przerwo cytuj posty bo nie
wiadomo do kogo rozmawiasz ;)

Gość
i ramach tej przykrosci soliadyzujecie sie ze mna i tez zostajecie ? :( :classic_cool: przerwa cytuj..-> do wszystkich bo nie chce wymuszac indywidualnego dialogu :classic_cool: ;)

Gość kasialopezz
Przerwa co panikujesz do niedawna też myślałam zę zapowiada sie samotne picie ale raczej nie do lustra bo bym tego nie zniosła. Myślałam raczej o picu do zdjęcia B. Afflecka. a tu nagle zadzwoniła kumpela i pokrzyżowała mi plany. Idę na elitarna imprezę :) Tobie też sie uda!

Gość
Dziewica --> :classic_cool: czy to bedzie wieczór w stylu gotyckim ? :classic_cool: zparaszasz mnei do siebie czy ja mam Ciebie ? :)

Gość
jak do tego dojdzie to ja też tego psychicznie nie zniose :O:O a te elitarne to juz odrzuciłam

Gość Madzia..... B
kur** nie mogę jaka prowokacja;] że niby martwi się że nigdzie nie pójdzie bo jest chuda ? ? o nie, cos tu jest nie tak nie wierzę ;p ja jestem salcesonem z wielkim biustem i co ja mam powiedziec ? :D /Eh policytujmy sie moze co ? ^^

a tam gotycki... lubisz taki klimat? nie znam sie na tym ;p myslalam o normalnym wieczorze... ;) pewnie daleko mieszkasz i nie przyjedziesz do mnie ani ja do Ciebie... to na kompie mozemy go spedzic razem ;D

Gość
myślałam że Ty lubisz ?:classic_cool: bo masz mroczna wnicku :classic_cool: :) normalnie czyli .. ?:classic_cool::D pgodalamy filme ? kozidrak i drzyzge na polsacie, zjemy pizze i piijemy wino/wódke/piwo prze cała noc ? :classic_cool: mi pasuje :) Madzia..... B --> że miesiciesz sie w granicach normy ? :classic_cool:

Gość
po raz trzeci .. sprzedane :classic_cool: 🖐️))

no wlasnie taki ;) zjemy cos, napijemy sie i poplotkujemy, wlaczymy tv i spedzimy sylwester razem z krzysiem ibiszem na polsacie! ;)))))) bedzie super :D

Gość przerwa wlaz na gg
:classic_cool:

Gość
ołl tak ,na krzysia po botoksie liposukcji i wypłeniaczach az chce sie patrzec:classic_cool: :D ok to teraz mi powiedz przy której autostradzie mam stac zeby do Ciebiedojechac:classic_cool: ?

przerwa, ale zdrajca jesteś wstretny, jak do mnie to nie chciałaś, a do kogoś innegop to gotowa jesteś nawet nad autostrada się ustawić:classic_cool:

Gość przerwa i mroczna dziewica
skąd jesteście? bo jak z okolic Wrocka to ja też się piszę i możemy go spędzić we 3:)

Ludzie co wy macie takie parcie aby tą właśnie noc spędzić wyjątkowo. Będziecie mieli ochotę to idźcie gdziekolwiek, choćby na rynek. Nie chce wam się to idźcie spać . Bzdura zmuszać się do czegokolwiek by pokazać się przed przypadkowymi znajomymi że gdzieś się bawiło.

Gość Madzia..... B
A.Kmicic_ a co jesteś masochistą ?:P