Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chyba spedze sylwestra sama

Polecane posty

Gość
jedz na plac i bede jedyna wariatka z aparatem cykajaca zdjecia jakims obcym ludziom :classic_cool: moze zrobie sobie indentyfikatow i bede udawac dziennikarza lokalnje gazety to mzoe chetniej bede pozowac? :classic_cool:

Gość nienawidze praktykantek
PRZERWO, naduzywasz tej emoty -> :( od razu widać, że wszystkie twoje topiki to zmyslone prowokacje na potrzeby wylansowania sie na kafe 🖐️

Gość
nie mam potrzbylanso9wania sie na kaffe a w rzeczczywistosci :O:O:( zawsze naduwazwam emot, bo przekazac ta ekspresywnosc 😭 :(

"Jak chodziłem do szkoly to kłamałem ile wlezie na temat sylwestra i jakoś nikt nigdy sie nie " to i tak kogoś obchodziłeś :D nie jest źle mnie nawet nikt nikgdy nie zaptytał. i dobrze bo musiałbym coś kłamać żeby nie wyjść na ... bo przecieżw trealu nei należysieprzyznawać do bycia bezandzeijnym nudziarzem przerwa zawsze masz kafe. tu nie będziesz sama w sylwestra :P

Gość
choroba jest naciagana i też swiadczy o beznadziejnosci (pije sie nawet jak jest sie chorym i bierze antybiotyki :( to sylwester i zobowiazuje do zabawy luydzi w moim wieku

Gość
dla wszytkich postronnych osób bede zreszta mam /Was juz dosyc na codzien :classic_cool: :P a nie jeszcz od swieta :P i chyba z wzajemnoscia ? :P:classic_cool:

Gość nienawidze praktykantek
to ja mam pomysl. przerwa, bnb i ble ble - spotkajcie sie wszyscy w sylwka, upijcie, a na koniec urzadzcie sobie orgie :classic_cool:

Gość
ja sie nie zgadzam bo bede poszkodowana w tej ogrgi :classic_cool: 🖐️ )) moge stac z boku :classic_cool: jak chłpoaki beda mieli ochote :classic_cool:

ludzie.....czy wy cos pobieracie czy tez wciagacie??? bo to niemozliwe zeby tak kaleczyc ten piekny jezyk polski!!!!??? ps.przerwa....zamach na Zomo???? na zomo nie ale na babcie co wodka handlowala to tak!!!! :P:P:P

Gość
ale wsyzscy maja to gdzies, wazne że zabawa była rpzednia :classic_cool: :O a czy z powikałaniami czy z czyms tam jeszcze nny m kot w ty wieku o tym mysli ? :O

"wiedz, że sylwka spędziłaś na imprezie na kafee i będzie " na impreze ze znajomymi przeciez znajomi nie nzają znajomych cośtam o piciu powiesz i zabawnych klimatach nikt nie bedzie drązył bo kogo to obchodzi? raczej będą woleli opowoadać o sobie

Maaatko drugiej takiej marudy nie znam jak Ty:/ Podsuneli CI tylke pomysłó a Ty dalej marudzisz. Tylko,ze trzeba się troche postarac, isc gdzies i będzie dobrze. Ale trzeba chciec. A jak nie to sylwester z polsatem, bo w pubie, na balu, na rynku Ci nie pasuje:)

Dlatego czujemy sie tak bezpieczenie w jej towarzystwie :)

Gość
Qu ba oczywiscie nie jestem , nie słuchaj ich:classic_cool: ;)

Gość
no dobra to jeszcze pomózcie mi ustalic skad Ci nowi znjaomi sie wzieli ?

Gość
czemu o nich wczensniej nie mówiłam ? i ajk beda" fajni" to dlaczego nie beda ich mogła z nimi zpaoznac ?

Gość
no własnie :classic_cool: tak wyglada Wasz dopracowany plan :( 😭

Gość
ode mnie nikt nie wie ze kaffe istnieje a nie mam zmairu im tłuamcyc co to jest :classic_cool: :O sami rozumiecie :classic_cool: a w ogole to pocieszam sie też topikiem obok :D:D:D🖐️

Gość
koniec pomyslow :( przypomne sie jeszcze za jakis tydzień :classic_cool: 🖐️))

Gość a jeszcze przed chwila rozpacz
ała :O

Gość
rozpaczam dalej ale tutaj ,przy Was sie nie da tak do końca :classic_cool: :D:D z takimi tekstami i pomysłami lecicie ze .. :classic_cool: