Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰

chyba spedze sylwestra sama

Polecane posty

Go艣膰
przez ostatnich kilka dni a nawet chyba tygodni by艂a pozytywna ale juz mi sie wyczerpa艂o wsyzstko :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pocieszyc przerwe
to mission impossible, racja :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
chyba 偶e przytyje 5 kg do 31 grudnia , to wteddy ide do clubu :classic_cool: :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciesz sie ze nie musisz pracow
c w Sylwka!!! a jak nie masz co robic,to stan w kacie i rob za akumulator....:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
gdybym pracowa艂a to przynajmniej nie by艂 by to wynik mojego 偶ycipowego przgrania :(

Udost臋pnij ten post

`przez ostatnich kilka dni a nawet chyba tygodni by艂a pozytywna ale juz mi sie wyczerpa艂o wsyzstko ` 偶e co,偶e jak? kiedy to by艂o, bo chyba co艣 przegapi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ale jak nic sie nie zmini to ot bedzie ostani m贸j samotny sy;lwester zycia :(馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerwa wymyslasz
A nie mo偶esz is膰 na g艂贸wny plac w mie艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ale samaaa ?:( ja nienawidze bycsama 脫rwana no ostanio przez ca艂yczas :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerwa wymyslasz
Mo偶esz is膰 z aparatem i robi膰 fotki. Potem poka偶esz kole偶ankom , 偶e sie dobrze bawi艂a艣 w du偶ym gronie os贸b i zachowasz pozycje w grupie.

Udost臋pnij ten post

ale wam sie w dupach poprzewracalo!!! macie wszystko i dalej narzekacie!! kiedys belta sie obalilo w bramie,pogadalo z kolezkami,odprowadzilo kolezanki do domu i bylo ok!!! a teraz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ale te fotki bez mnie beda ma艂o wiargygodne jak starace ten watpliwy prestiez to bedzie jeszcze gorzej iz jest ,a jak bedzie gorzej to juz nie wiem jak bedzie :(馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
jakie wszsystko laska :( ale sie idzie w pogoni za czasem kiedys miekszali w jaskiniach i pocierali kamienie o kamie艅 i teraz tez mam tak robic :( duch czasu ,jak go nie lapiesz to przegrywasz .. zycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerwa wymyslasz
Jak maja by膰 fotki z toba jak to ty trzyma艂a艣 aparat. Kole偶anki sie nabior膮. Mo偶esz porobic zdjecia nieznajomym i potem m贸wi膰, 偶e to twoi koledzy.

Udost臋pnij ten post

ja spedzam wszystkie sylwestra w domu sam a ty pewnie sobie cos znajdziesz, kogos z kim bedziesz mogla spedzic sylwka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
zreszta dobra moge go spedzic obojtenie jak byole zkims !!!!!!:(馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
beda chcialy sie poznac itd, przeciez to nie sa ludzie z kosmosu :( obawiam sie 偶e nie rpzejdzie ale zawsze cos :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja qb
na Sylwestra niestety wyjezdzam, wcale mnie to nie cieszy, wolalbym zostac i zabrac Cie do siebie:) nie placz Przerwunia, 2010 bedzie duzo lepszy馃槝:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerwa wymyslasz
to jed藕 na plac do innego miasta

Udost臋pnij ten post

przerwa ty durna cipo.....ty to lubisz jak sie wszystko kreci kolo ciebie,co??? chodzilo mi o to ze kiedys nie bylo pubow tylu co teraz,kumasz??? i jakos czlowiek sobie radzil.....teraz do wyboru do koloru ale ona za chuda jest i nigdzie nie pojdzie ( czytaj to ostatnie zdanie sarkastycznie) wez sie babo w garsc ,zadzwon do znajomych i rusz te swoja chuda dupe!!!!!

Udost臋pnij ten post

Nie wiem czym ty sie tak przejmujesz. Jak chodzi艂em do szkoly to k艂ama艂em ile wlezie na temat sylwestra i jako艣 nikt nigdy sie nie skapn膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
no w艂asnie i bardzo dobrze ze nie vbylo tyle club贸w bp przynajmnije wszyscy sie zbierali w qupie na dom贸wki ,pili l膰pali, urzadzali zamachy na zomo, spiewali i grali na gitarze tezbym sie na takei cos pisa艂aa bo to jest tak moi znjaomi sie nie znaja i nie imprezuja razeml sa tacy bo porozrzucani iii maja tez sowich znajomych iii nie bede sz艂膮 do tych groznych club贸w z kilkoma znjomymi i ca艂a banda nieznajpmych ludzi tym bardziej 偶臋 to sa ludzie.. .no tacy imprezowi starzsnie ..wieice bywacy dyskotek i takie tam :( a tak tymi cholernymi parami !! ;;/ by艂a szkola to organizowali zawsxze cos.. :( 馃槶 alem ja nie chce zmyslac ja naprawde chce gdzie isc..:O:( Quba --> mhmmmm 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
klamac to mozna ludziom , kt贸rzy nie zawiele o Tobie wiedza , zk t贸rumi spotykasz sie tylko np. w szkole czy w pracy

Udost臋pnij ten post