Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiew ptaków

Strasznie dłuży mi się ciąża

Polecane posty

Gość śpiew ptaków

Normalnie nie mogę się już doczekać porodu, a to jeszcze 16 tygodni :( Może to dlatego, że ciągle się niepokoję o dziecko. Często mam jakieś pobolewania brzucha, np dziś jak wstaję, to mnie boli na dole. Byłam na wizycie 28 listopada i wszystko było w jak najlepszym porządku, to dlaczego mnie boli? Czy to może być tylko od wzdęć? Ja chyba psychicznie nie doczekam do tego 40 tygodnia :( :( :(

jeszcze zatęsknisz. Pobolewania brzucha w ćiąży to u mnie norma była. Jeśli nie jest to bardzo silny ból i lekarz nie widzi problemów to się nie nakręcaj. Ciesz się tym stanem, bo jeszcze będziesz go wspominać jako błogi stan nic-nie-robienia:)

Doczekasz się, doczekasz :) Na kiedy masz termin? Już niedługo Nowy Rok i już coraz bliżej :D A pobolewania brzucha również miewam, w zasadzie od początku ciąży. Taki widać mój urok :) Zresztą macica się rozciąga i rośnie więc to może powodować ból :)

Gość ja to zawsze słyszałam
że nie ma ciąży bez bólu, zwłaszcza na końcówce. Niczym się nie martw i nie myśl za dużo, a wszystko będzie dobrze :-) Trzymam za ciebie kciuki

Gość kachakrakow31
ja tez sie nie mogę juz doczekać a dopiero za 4 miesiące mam termin, w tym tygodniu wybieram sie na usg 4d . to w koncu zobacze swoją córcie wyrażniej niz na tym zwyklym usg.

Gość Darianka a w ktorym ty jestes
tygodniu? bo ja mam termin na 27 stycznia i niewiem czy to juz 33 czy jeszcze 32 tyg?

Gość śpiew ptaków
Dzięki za pocieszenie! Mam termin na 21 marca

dziewczyny cieszcie sie ciaza:):) ja mam termin na luty (30 tydzien) ja to sie nie moge dopiero doczekac az minal dwa miesice, modle sie zeby synek nam psikusa nie zrobil i nie urodzil sie za wczesie, leze juz miesiac w szpitalu i jeszcze dwa przede mna....czym moge sie cieszyc to kopniaczkami...bo z okraglym brzuszkiem pochwalic sie nie moge bo leze non stop w lozku

Gość trebutnia
ja tez mam na marzec... chwilowo mam dosc ciazy-czekam az mi przejdzie ten stan. dzis w nocy marzylam sobie,ze fajnie by bylo gdyby mozna bylo wyciagnac malenstwo z brzucha i polozyc obok siebie,a rano spowrotemm je tam wstawic he he jak u kangura. takie loty mnie lapia przez te bezsenne noce

Gość penelopa pomponia
Hej ja też mam termin na marzec i dzis własnie stwierdzilam ze ciąża mi się znudziła:) Juz bym chciała zobaczyc synka i miec go koło siebie wiem ze trzeba sie cieszyc i korzystac czasu ciąży, odpoczywać ale ile można hehe. Rozumiem Cie autorko jakos dotrwamy :)

Ja mam termin na 28 marca, prawie tak samo :) Też już nie mogę doczekać się, żeby chociaż po Nowym Roku było... Tak samo jak Ty mam wieeeeele wątpliwości i non stop mnie coś kłuje, ciągnie, pobolewa. Ale jakoś nawet mężowi nie mówię, bo chyba zacznie uważać mnie za hipochondryczkę - często mu się użalałam. Niestety chyba rzadko która ciąża jest taka idealna, że kobieta czuje się fantastycznie i nic jej nie dolega. Mówią, że ciąża to nie choroba, a jednak coś z tego ma... Bądźmy dobrej myśli :)

Gość trembaczka
1 kaloria-a czemu do nas ,na marcowki ,nie zagladasz?:)

trembaczka, bo ten temat taki długi. Nie chcę się wcinać w zawarte już na pewno znajomości. Chyba bym się nie połapała w tym wszystkim, co tam napisałyście...