Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

prezent dla chłopca w wieku 12-13 lat

Polecane posty

Coraz ciężej mi kupić prezent. Syn ma coraz większe wymagania. Pewnie znowu zdecyduję się na grę na kompa. A co wy kupujcie na ten wiek/byście kupili?

"Syn ma coraz większe wymagania..." Powiem Wam, że pamiętam czasy kiedy dostałam kilka slodyczy.... Bo była bieda.... a jestem młodziutka i nie wspominam tu w cale żadnej komuny....

On nie jest strasznie rozpieszczony. Tylko 12 latek to nie 10-latek. Nie bawi się misiami, klocki tez już trochę mu przechodzą. Książki to mu kupuję i ma sporo.... Pewnie chciałby mp4,ale jak mu kupiłam mp3 to zgubił po pary tygodniach więc mi szkoda kasy.

Gość meblik.pl
Moj 12 latek sam nie wie o chce dostac: posciel Manchester city , klocki lego,ubrania,gre na psp.

Gry komputerowe i ubrania, lecz wcześniej muszę wypytać, w których by chodził.Ciężko coś kupić chłopakom w tym wieku, wiem coś o tym.

"On by mnie chyba zabił???" Mam braci bliźniaków 13 letnich. Dobre chłopaki! Cieszą sie z wszystkiego... Sama podosisz sobie poprzeczkę, przy robieniu prezentów... N a18-tkę to pewnie będzie samochód... Ja od mamy na 18-tkę dostałam torcik... i za to ją kocham!!!

To kup mu to co chce, czyli mp4. Wcześniej zgubił, to tym razem może będzie lepiej pilnował. On zadowolony i Ty będziesz miała problem z głowy.

Chcę po prostu, żeby się cieszył. "Zabił" to była przenośnia. A gubi wszystko - bo jest nadpobudliwy... W zasadzie to ju8z drugie mp3 zgubił....

Gość ludzie o czym wy
fajny zegarek elektroniczny, jeśli nie ma

Gość aallllla
Ja zastanawiam się nad kupnem takiego latawca www.conrad.pl/Latawiec-sportowy,-HQ-Bebop-Fire,-zakres-mocowania-1450-mm,-pr%C4%99dko%C5%9B%C4%87-wiatru-2,5-5-Bft.htm?websale8=conradπ=275413&ci=SHOP_AREA_14771_1208062 dla 12latka

Gość gość
Latawiec, świetny pomysł, jedna z najlepszych zabaw dzieciństwa :)))

Gość jkkkkkllll
mnie też przypomniało się dzieciństwo, super prezent

Gość gość
Albo gra planszowa? Coś się znajdzie na 100% fajnego dla chłopca w tym wieku a że znowu są popularne, to powinien to być prezent trafiony ;) tailor games ma sporo pozycji dla młodszych, warto sprawdzić co i za ile

Gość meriszentila
tailor games faktycznie jest bardzo ok, jest u nich w czym wybierać! Do tego gry sa po prostu tanie. Dla 12-13 latka polecam sprawdzić np. karczemne opowieści, jak dla mnie powinny sprawdzić się idealnie

Gość gość
pieluchy

Gość gość
Grę? Tylko nie to :) Postaw na jakiś bardziej rozwojowy prezent, np. http://eduart.eu/

Gość gość
ukyhyyyyyyyyy

Gość gość
Polecam ciekawe aktywności, bo nie ma co kupowac kolejnego telefonu. Ostatnio siostrzeńcowi kupiłam lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly. Był bardzo zadowolony, przede wszystkim dla tego, że był to bardzo oryginalny prezent ;) Zaskoczenie 100%

Gość Anka1990

Moim zdaniem, zdecydowanie najlepszym miejscem, żeby kupić swojej latorośli jakiś prezent, jest sklep z sieci Smyk. Szczególnie wtedy, gdy nie za bardzo jest pomysł, co miałoby to być. Muszę powiedzieć, że obsługa jest bardzo fachowa i zawsze potrafi doradzić coś fajnego, z czego dziecko się potem cieszy. Jak ktoś niespecjalnie cierpi na nadmiar pieniędzy, to jest fajny konkurs, gdzie można wygrać bon do Smyka właśnie i dzięki temu zrobić fajne zakupy. Jakby ktoś chciał, to konkurs jest na stronie: http://konkursypromocje .pl/bon-zakupowy-do-smyk/ (usuń spację przed .pl, bo inaczej coś link nie wchodzi)

Gość marlenusza

lot w tunelu aerodynamicznym, na pewno nie zapomni nigdy takiego przeżycia.............. Mój dzieciak latał w speedfly pod wrocławiem