Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopro

Rozstanie

Polecane posty

takiotoon Młody jesteś i wkrótce kogoś znajdziesz :)

Gość Pietro22sz
Maciek mlody jestes znajdziesz kogos haha

Gość juu
mialam kiedys slabosc do pewnego Piotrka.. eh.. ale on mial kogos a ja w sumie tez :) a teraz zonaty/dzieciaty podwojnie do mnie zarywa.. tez Piotr.. hehe inny zonaty (niestety) tez Piotr sni mi sie po nocach a ja jemu.. cos mnie ciagnie do tego imienia najwyrazniej.. Tony, a Ty przypadkiem nie Tomek, bo tak jakos mi pasuje to imie :) takiotoon.. nie myslalam ze Maciejk :) myslalam raczej Rafal.. ah dziekuje.. kazdy mi mowi jakie mam piekne imie i jak to Kaski to super dziewczyny :)) ah ta skromnosci :))) dziex

Gość juu
macieju, przeciez mlody jestes, znajdziesz jeszcze swoja Lady :P

Rafał to mi się z podrywaczem kojarzy :P a Kasia to z jednej piekne imie ale z drugiej niekoniecznie:P

Gość juu
uuu czyzby byla tak miala na imie?:> to trafilam jak kula w plot :)

Gość Pietro22sz
Bo Piotrki to fajni sa choc mowia ze cwaniaczki bardzo haha:-)

Jako najstarszy muszę obiektywnie stwierdzić, że wszystkie Kaśki to równe dziewczyny :) A co do Twoich skojarzeń... Skojarzenia możesz mieć jakie chcesz :) Gdybyś poznała moje imię musiałbym Cię zabić :)

Gość juu
oj tak... tu sie zgodze.. cwaniaki jak cholera..

Juu nie potwierdzam nie zaprzeczam:) i kolejny dzien zleciał bez kontaktu z ex :D kurde daje to satysfakcje heh :D

Gość Pietro22sz
Czyli jednak dziewczyny maja racje gdy mnie poznaja pierwsze co Ty to taki cwaniaczek jestes ze kada mozesz wyrwac a ja wtedy zdziwko od razu i nie wiem co powiedziec....

Gość juu
Tony bez przesady.. przeciez mielismy jechac razem do kazimierza dolnego w walentynki.. w koncu bedziesz musial zdradzic swe tajemnicze imie.. :) a fakt ze mam kilka kolezanek Kasiek i to prawda.. rowne dziewczyny :) dlatego moj ex podjal najgorsza decyzje opuszczajac Kaske , drugiej takiej nie znajdzie.. takiotoon.. ej, tak ladnie zaczynalismy teamat a Ty znow o Kasce.. :)

Gość Pietro22sz
Nie takiooton ale maciek haha:-)teraz bedzie wrzuta Macius jest mlodziutki jeszcze wiec musi sie wygadac haha zart oczywiscie ziom.

Gość Pietro22sz
Ten temat z kazdym dniem zaczyna ewoluowac:-) i to jest zajebiste nie dlugo bedzie Rozstania i nowe milosci haha lub zajebiste zycie singla:-)

Bo ja to mam pecha do dziewczyn hehe:P kiedyś miałem taki okres że takie same ,,lachony ,, się do mnie kleiły choć nic nie robiłem w tym kierunku :D heh

Gość juu
Piotrek, widze ze Ci humor dopisuje.. w sumie maciek moze najdluzej przezywac bo jest najmlodszy i to jego pierwsza milosc.. w sumie ja mam to samo :_) heheheh ale jaja Tony zamilkl..

Gość juu
poprawiacie mi humor chłopcy :)

Kasiu, Pojedziemy, poznasz imię, a potem zabiję ;) Fajny plan? I już milczę, bo bardzo rano muszę wstać. Dobranoc Państwu :)

no tak silna to pierwsza i w sumie to w takie ,,poważniejsze,, życie to z nią spędziłem. Ale i tak jest dużo lepiej :):) Juu ale widocznie ta pierwsza nie może być ostatnią :P właśnie może ta moja chce spróbować z kimś innym bo ja dla niej to naprawdę byłem taką pierwszą miłościa Kaska głowa do góry :) jak mają do nas wracać, to do uśmiechniętych ludzi a nie do smutasów :P

Gość Pietro22sz
Humor ostatnio mi dopisuje caly czas taki dbaja o to znajomi moi i ogolnie jakos tak od nowa stalem sie soba:) wiem ze to dziwnie brzmi lecz teraz jestem pelen energi jutro basenik o 8 rano pozniej trening az chce sie zyc:-)

Gość Pietro22sz
Maciek ale ja w sumie moja byla poznalem w wieku 18 lat i tez przezylismy wiele razem lecz mowie musialo tak byc.przezyles najfajniejszy okres w zyciu do tej pory wiec bedzie dobrze zobaczysz.Fakt ze jestes najmlodszy i moze faktycznie podchodzisz bardziej hmmm uczuciowo moze zle okreslenie mlodzienczo ja w sumie wiele starszy nie jestem ale kazdego zycie ksztaltuje inaczej jeden w twoim wieku moze byc bardzo dorosly a inny glupi i zachowywac sie jak gowniarz.Wiek nie ma znaczenia w kwestii milosci ale to ze byla twoja pierwsza dziewczyna i milosci to da Ci wiele madrosci na przyszlosc:-)

No pierwsza taka poważna to fakt. Heh zawsze to ja byłem w naszym związku tym chłodno myślącym :D heh ale czuje że najgorsze mam już za sobą:)

Gość Pietro22sz
Ok ja lece bardzo milo sie rozmawialo:-) trzymajcie sie i dobrej nocy pozytywnych snow:-)

Gość niebanalna
oOoOo ale się tu porobiło:)pozytywnie:) juu...fakt.Kaśki to równe babki;)

Gość juuu
Tony, plan mi sie nie podoba, zwlaszcza koncowka. ja swojego tez poznalam jak mialam 18 lat wiec mlodziencza milosc i wchodzilam w dorosle zycie z nim.. nie powiem bo mial na mnie bardzo pozytywny wplyw, zmienilam sie z takiego podlotka w normalna kobiete a nie jakiegos oszoloma.. duzo daje jednak ten pierwszy facet.. moja siostra pierwszego miala pojebka i mysle ze na nia wpynekla negatywnie ta znajomosc.. dopiero 3 facet jest normalny i mam nadzieje ze zminieni sie w normalna osobe.. niebanalna dzieki :) a jakei jest Twoje imie, zdradzisz?? milego dnia wam zycze... u mnie zaczal sie pechowo - kanar mnie zlapal i mandacik na dzin dobry dostalam :) heheh

Gość niebanalna
nie ma co dziękować.wiem co mówie-ja tyyyż kaśka:P

Gość koronka biała
miałam styczność raz jeden z mężczyzną o imieniu Piotr i serdecznie dziekuję. Jak tylko słysze to imię to wieje. A Kaśki fajne babki :)

Gość juuu
niebanalna, no to juz wszystko jasne :))) i niech zaluja ze rzucili Kaske, drugiej takiej nie znajd a;) hehehehe Pietro, nie ma zbyt pochlebnych opinii o Twoim imieniu ;)

Gość niebanalna
:)...ja też znowu taka nie najstarsza(24):P a Piotrki to faktycznie cwaniaczki:P ale przeurocze-przynajmniej te w moim zyciu:D

Gość Pietro22sz
Hej witam was.Kurde moglem nie mowic jak mam na imie bo teraz bedzie jazda haha:-) A ja uwazam ze Piotrki sa najfajniejsze na swiecie haha;-b