Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna brazylijska pięknośc

Starośc nie radośc, młodośc nie.....

Polecane posty

Gość pewna brazylijska pięknośc

No właśnie....pal licho zmarchy, których jako tako nie mam ale co z opadającymi kącikami ust, lwimi bruzdami itp. Kiedy zauważyłyście u siebie pierwsze oznaki upływającego czasu?

Gość 34trgh
ja mam 20 lat i zmarchy od nosa do kacikow ust, nawet nie chce myslec co bedzie za kolejne 20

Gość aasaa
co to lwie bruzdy?

No wlasnie... ja juz nie moge spokojnie patrzec na swoje zdjecia, a o kamerze nie wspomne. Trzydziecha i wszystko leci! Wlasnie te zmarchy od nosa do ust mnie przerazaja! Od kilku dni wklepuje co chcwile krem anty zmarszczkowy, ale coraz czesciej mysle o botoksie:(

Gość 34trgh
Przede mna jeszcze troche bo jak pisalam mam 20 lat Ogolnie nie boje sie zmarszczek, uwazam nawet ze te zmarszczki ktore tworza sie przy kacikach oczu dodaja uroku i maja je pogodne osoby ktore duzo sie smieja. Ale przerazaja mnie wlasnie te ktore leca od nosa do kacikow ust, tak samo boje sie w przyszlosci tego ze wszystko mi opadnie, ksztalt twarzy bedzie sie zmienial. Cialo mozna utrzymac cwiczeniami w dobrej formie ale z twarza juz gorzej. Na codzien uzywam kremu z filtrem +50 i licze na to ze mi pomoze :) No i kobiety, zadne kremy przeciwzmarszczkowe pod oczy-tylko krem z filtrem-to ponoc najlepszy krem pod oczy jaki mozna sobie zafunowac:)