Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablazartownisia

CZY DOBRYM POMYSŁEM JEST POJECHANIE DO POZNANEGO W INTERNECIE IRAKIJCZYKA?????

Polecane posty

Jechać czy nie?

Gość Melpomena...
Ale, ze do Iraku??

Gość
bardzo dobrym i rozsadnym :classic_cool:

Gość bardzo dobrze niektorzy z nich
traktuja kobiety, moze na takiego wlasnie trafisz :)

no do iraku iraku :D Zapewnia że mnie kocha. I to miłość prawdziwa... bo od pierwszego wejrzenia! :classic_cool: nawet mi już lot znalazł.

Dla pewności, że się nie rozmyśli natychmiast po przekroczeniu granicy spal polski paszport. :)

Gość Melpomena...
Ale ze ty go poznalas w internecie?? I do Iraku? I ze kocha od pierwszego wejzenia?? Ja Bym leciala.... na zbity pysk.... ;)

Gość 3.5/10 i nic poza
polec z transportem wojskowym będzie taniej booom boom boom iraq :D

może spalę go już teraz i dla absolutnej pewności już w polsce załatwię sobie irackie obywatelstwo? :classic_cool: A tak serio... Słuchajcie. Odezwał się do mnie na myspace jakiś 32 latek z iraku. Napisał tylko w krótki pierwszy mail, co słychać. Jestem sympatyczna i miła więc odpisałam 2 słowa "wszystko ok, pracuję". Było to tydzień temu, od tego czasu napisał do mnie już normalnie maili na całą sienkiewiczowską trylogię. Zapewnia że mnie kocha że chce się ze mną ożenić i spędzić resztę życia, że codziennie przed snem musi popatrzeć w "twoje głębokie niebieskie oczy". Za każdym razem odpisuję mu normalnie jedno zdanie i to typu "thats cool, thanx" a ten dalej swoje. Właśnie odebrałam wiadomość z linkiem do lotu do iraku na piątek, za który on zapłaci :/ Noż matko święta! Co to za koleś?

Gość dsadsae
uwazaj zeby ktos cie nie zamrodowal jak bedziesz w Iraku , bo oni wiedza ze Polskie wojska tam były i moga cie ukarać.

Coś mi się dziewczyny wydaje że nasza opinia na świecie jest już nie do złamania, i że jak zobaczył że dziewczyna z polski to pomyślał przeżyje normalnie orgzam na samą myśl o kontakcie z jakimś arabem czy w ogóle obcokrajowcem. :/

Gość ja bym powiedziała
a po co do irakijczyka? araby sa lepsiejsze :) taki arabek napewno nie toczyłby z toba wojny dzien w dzien :)

Gość Melpomena...
ja tam moze sie nie znam, bo mnie tam zaden Irakijczyk nie balamucil, ale no tak na zdrowy rozsadek, to to jest gruba nicia szyte!!

Gość ja bym powiedziała
Napisał tylko w krótki pierwszy mail, co słychać. Jestem sympatyczna i miła o jezu..na serio jestes tak pusta i zalosna?? przeciez ludzie z czarnymi charakterami bazują na takich idiotkach jak ty.... dałas sie nabrac na głupi tekst ze jestes miła... ale skad on o tym wie? zobaczył twe oczeta i poznał cie całą?? a w druga strone to moze byc ktos zły a ty sie dajesz na takie rzeczy nabierac jak 11 latka bo 12 latki maja juz wiecej rozumu, normalna dziewczyna zignorowałaby to i wysmiała ze ktos z niej chce zrobic ostatnia naiwna frajerke, no ale nie kazdy moze sie widocznie poszczycic rozumem i godnoscią :) 🖐️

oooo nawet nie grubymi nićmi, ja bym nawet powiedziała sznurkiem szyte. Ja tam podejrzliwa jestem mnie nie zbałamuci. A pokaże wam jego fote chcecie? Tylko że wrzuce ją na chwilie na fotosik, a potem usune bo jeszcze mnie koleś znajdzie i jakąś alkaide na mnie naśle.

ja bym powiedziała -> a ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem? Na nic się nie dałam nabrać. No umre tu zaraz.

Gość Melpomena...
dawaj!!

Gość bolek21
wal jak w dym, napewno ma liczna rodzine, w tym kilku dorodnych braci, ktorzy bardzo chetnie pokaza ci okolice i twoja odbytnice na krzakach

Gość of kors
przyjaznie und romantycznie :classic_cool:

Gość Melpomena...
o kurwa.... ja bym nie jechala... pasztet....

Gość jedz i napisz o tym ksiazke

Gość wyglada bardzo poczciwie

no poczciwie poczciwie... taki "do rany przyłóż". Jadę... oglądajcie mnie potem w tv. Tylko nie zwracajcie uwagi na sznur w okół mojej szyi i kałasza obok głowy patrzcie w te "głębokie niebieskie oczęta" ;)

Gość pawlaczy nie widac
:o :(

dobra usuwam te foty bo serio się kolesia boje, nie wiadomo a właściwie to wiadomo co mu tam w głowie siedzi.