Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablazartownisia

CZY DOBRYM POMYSŁEM JEST POJECHANIE DO POZNANEGO W INTERNECIE IRAKIJCZYKA?????

Polecane posty

Gość hej babo
to absolutnie w rzeczy samej glupi pomysl.

Gość ga-stylistka
ale tepa niech jedzie to juz nie wroci

no ja widzę że tu niektórzy to bystrzy jak górski strumień są :classic_cool:

Gość hej babo
jak pojedziesz to bedziesz czyscic ten wyswiechtany dywan na zdjeciu numer2.

Gość nie obrazaj niektorych

Gość moja tesciowa
tak poznala marokanskiego meza. zaplacila za jego lot, ciuchy, bo przylecial z mala walizeczka, prawie pusta, potem nie wiedzac sponsorowala jego romanse (telefon, internet), teraz jest sprawa w sadzie bo jej nozem grozil, jak zazadala rozwodu. A chodzilo o to, ze rozwod przekresli jego szanse na przedluzenie pobytu. dluga historia, a zaczelo sie tak samo, czyli zakochany od pierwszego wejrzenia, cudowne oczka itd. pan 37 lat i pani 54 lata. wieeeeelka milosc z jego strony. lec kochana, na sto procent znalazlas milosc swego zycia... :)))))))) Ze tez w ogole bierzesz taka opcje pod uwage... :/

Gość małpa_thea
Ja sama poznałam przez internet niemca z korzeniami arabskimi (egipskie) i głupia polecialam do niego, mówił jak mnie kocha i że on nowoczesny jest że jest TYLKO w połowie arabem i że się w niemczech wychował i że on niemcem jest a nie arabem, no i jak po kilku miesiacach przeprawadziłąm sie do niego na początku było jak w bajce nosił mnie na rękach, planowaliśmy dziecko i faktycznie nie odczówałam że ma arabskie korzenie, dopóki raz się pożadnie pokłóciliśmi (po roku związku) i niby PRZYPADKIEM uderzył mnie w twarz aż mi warga pękła!!! następnego dnia dzwoniłam po szwagra żeby przyjechł po mnie i nigdy wiecej ARABÓW!!!!

Gość do autorki tego topica
sory dziewczyno ale moim zdaniem jesteś zwykłą rasistką. Nabijasz sie z kolesia a skąd wiesz, może faktycznie zobaczył twoje zdjęcie i się zakochał. Nie wszyscy arabowie są źli. Jak nie chcesz jechać to nie jedz. Ale nie skreślaj go bo nie wiadomo czy naprawde ma jakieś tam złe plany tak jak przypuszczasz.

jesooos maria! Ludzie czy wy w ogóle czytacie co ja pisze!? Przecież od razu widać że koleś łże jak pies i że to jakiś arabski kretyn. Co też wyraźnie napisałam, tak wyraźnie że wystarczy znać literki żeby to zrozumieć. Nie mam zamiaru nigdzie jechać :/

do autorki tego topica -> taaaa zakochał się. Widząc zdjęcie, no z pewnością można się we zdjęciu zakochać i znaleźć miłość swojego życia. No daj spokój. Może i jestem rasistką, ale chcę jeszcze trochę pożyć.

Gość llpp
Od Arabow trzeba sie trzymac z daleka, kazdy normalny na Zachodzie to wie:O