Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi prosze bo nie wie

Moj byly nie pojawil sie na pogrzebie mojej mamy, myslalam ze bedzie. Powinien?

Polecane posty

Gość frwsfr
ale pieprszy dziewczynoo--tak,nudze sie.Kafe jest dla osob nudzacych sie ,wiec pisze sobie i tyle :-) A autorki mji szkoda,bo przezywa cos,co nie powinna przezywac.

Gość pffffff...
frwsfr a co ? jestes medium ze wiesz ktoz jakich powodów idzie (bądz nie) na pogrzeb??? pierdolisz głupoty.

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
do: bo najlepsza tesciowa mam nadzieje ze twoja dziewczyna/chlopak tez tak mysli debilu/debilko chociaz pewnie jestes sam/sama i jakos mnie to nie dziwi. no co za kretyn/ka

"moj eks (to on mnie zostawil) rozstalismy sie w przyjacielskich stosunkach a mimo to nie chcial sie ze mna podzielic ze obronil prace." bo to sie tak mówi "zostańmy przyjaciółmi" tylko kto normalny ma czas i ochotę żeby się z ex spotykać... a i co na to aktualna dziewczyna patrząc po opiniach albo innych ludziach to koniec związku koniec znajomości prawie na pewno

Gość sghsdfgsdg
ja nie byłem nawet na pogrzebie własnej mamy a co dopiero mojej ex :)

Gość ahahaha ale sie usmialam
sghsdfgsdg ja nie byłem nawet na pogrzebie własnej mamy a co dopiero mojej ex smieszne. naprawde:/

Gość szpilllka
brzydki beznadziejny no dla twojej informacji to my regularnie utrzymujemy kontakt , spotykam sie i spedzamy razem czas...nikt z nas nikogo nie ma... nie napisal to nie napisal...juz mi prrzeszlo takze daruj sobie swoje analizy

Gość TO ZE UTRZYMUJECIE
kontakt, nie oznacza ze musi Ci sie spowiadac zabolalo,ze mial cie w dupie? to tylko byly

Gość szłabała 2009
po pierwsze, gdybym była aktualna dziewczyną twojego byłego to nie pozwoliłabym po prostu mu pójść po drugie czego oczekiwałaś, że podejdzie i pocieszy cię? czy ty się z niego wylyłas, bo chyba nie.... po trzecie, a pomyslałaś co by czuł twoj obecny chłopak po czwarte, może uznał, że tak będzie lepiej, nawet jak lubił twoją matkę to jednak mogłby się czuc niezręcznie wśród twojej rodziny, waszych znajomych itd Ja poszłabym na pogrzeb matki byłego tylko w dwóch przypadkach: 1 gdybym bardzo bardzo bardzo lubiła jego matkę i po rozstaniu ona nadal by mnie lubiła 2.Gdybym nadal kochała byłego widocznie u twojego ez powyższe dwa punkty nie zostały spełnione

Gość Starr_
moim zdaniem głupio mu było przychodzić i czuć się jak piąte koło u wozu.

Że też ty widziałaś, kto był na pogrzebie, a kto nie był :O :O :O Widocznie rozpaczy nie czułaś, pogrzeb był dla ciebie imprezą na zasadzie odstaw się, pokaż się :O :O Nie uczciłas pamięci twojej mamy rozpaczą i szczerym żalem, więc dlaczego obcy miałby to robić? :O :O Pomodlę się teraz za twoją mamę, bo nie jestem pewna, czy córka spełniła tę posługę.... :O :O Z Bogiem :O :O

Gość mdmnfk
mama Ci zmarła a Ty rostrząsasz ze twojego bylego nie bylo na pogrzebie. daj se spokój. A swoją drogą wspolczuje utraty.

Gość kolejne glupie babsko
" Służebnica Pańska Że też ty widziałaś, kto był na pogrzebie, a kto nie był Widocznie rozpaczy nie czułaś, pogrzeb był dla ciebie imprezą na zasadzie odstaw się, pokaż się Nie uczciłas pamięci twojej mamy rozpaczą i szczerym żalem, więc dlaczego obcy miałby to robić? " widac, ze kolejna bab nie umie czytac. przeciez autorka napisala, ze nie rozgladala sie specjalnie. czemu wy takie TEPE jestescie i nie umiecie czytac? autorka juz zakonczyla dawno temat, a wy dalej sie wyzywacie, zeby tylko pgadac.

Gość jak mozna cos takiego mowic...
"Pomodlę się teraz za twoją mamę, bo nie jestem pewna, czy córka spełniła tę posługę.... Z Bogiem " najglupszy tekst na kafeterii... gdzie ty sie wychowywalas, sluzebnico? jako pokojowka u hrabiego panskiego? co za poziom.

Gość o to to wlasnie
mama Ci zmarła a Ty rostrząsasz ze twojego bylego nie bylo na pogrzebie.