Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Jedwab do włosów - BIOSILK czy CHI?

Polecane posty

Który polecacie? Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do jedwabiu, myslałam,ze jest przereklamowany, ale duzo tu piszecie, ze czyni cuda z włosami. A ja chcę poprawić kondycje moich,bo mają się niedobrze.

Gość Renata..K
No właśnie ja też chętnie się dowiem który z nich jest lepszy. Zawsze kupowałam Biosilk ale ten Chi też mnie ciekawi, kusiło mnie ostatnio żeby go kupić czy warto ?

Gość Renata..K
Jestem z niego bardzo zadowolona. A co chcesz wiedzieć ? Pytaj :-)

Gość Renata..K
Jestem jestem :-)

Gość Renata..K
Powiem Ci,że poprawia. Ja mam dosyć długie włosy, końcówki miałam trochę przesuszone i zawsze po umyciu głowy musiałam się "naszarpać" żeby włosy rozczesać :( A jedwab znakomicie pomaga w rozczesywaniu. Moje włosy są mięciutkie i delikatnie pachną (biosilk ma ładny zapach,delikatny ledwo wyczuwalny-ale dosyć trwały).

Gość Renata..K
Moje włosy mają tendencję do "puszenia" się aj a bardzo tego nie lubię :o Kiedyś miałam szampon biosilk,odżywkę do spłukiwania biosilk i właśnie jedwab jeszcze to dopiero super włosy miałam wtedy. Byłam wtedy przy kasie i zaszalałam ;-) bo te 3 kosmetyki coś ok 100 zł kosztowały.

Gość
Tylko Chi farouk :-)

Hmm no i nie wiem który :P Renata mam to samo- puszące się kręcone. A jak puszące to też i suche:/ I szukam dla nich wybawienia:)

Gość Renata..K
Ja Ci nie odpowiem bo Chi nigdy nie miałam. Biosilka używam od ok 3 lat.

Gość Renata..K
Kup sobie na początek małą buteleczkę Biosilk i Chi małe nie są drogie i porównaj :-) Ja chyba skuszę się na malutki chi ;-) Biosilk to kupuje ten większy 150 ml.

Gość
Nic mi nie śmierdzi poza tym farouk to świetna firma i świetny jedwab,więc nawet jakby śmierdział to bym stosowała. Faktycznie ma taki męski zapach,mnie się podoba :-D Dwa lata już stosuję CHI i nie mam włosów zniszczonych są lśniące i zdrowe a prostuję często :)

Gość CHI jest lepszy ale droższy

a ja się nie mam czym podniecać, bo dla mnie czy z jedwabiem czy bez moje włosy są takie same nie wiem, co ma dać jedwab, na pewno nie odżywia mam włosy naturalnie proste i gładkie, może dlatego, ale lepsze efekty daje mi maseczka lub długo noszona odżywka tylko drożej wychodzi

Gość
Miałam kiedyś z biosilka taki preparat do prostowania,koszmarny był konsystencji spermy :o sklejał włosy i w ogóle do bani.Ostatnio jak robiłam porządki to go wyrzuciłam :-D

Gość
Poza tym On ci na długo starczy bo daje się tylko kroplę!