Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedającasie

Grudzień mnie zabije!

Polecane posty

Gość niedającasie

Mam tyle wydatków: (!) - prezenty (na wigilię, dla koleżanek) - składna na ciasto - kasa na imprezę :D:D:D -zbiorka na sylwestra (alko :p:p ):D -nowe ciuchy :p - alkohol, fajki (bo stoczyłam się ostatnio) :P

Spoko ja mam tak samo! Pierwszy miesiąc wynajmuję mieszkanie (na szczęście z facetem) i wlaścilel wziął 1100 zł kaucji.. Plus czynsz... na samo mieszkanie poszły dwa koła. A gdzie sywek, wigilia.. prezenty... AaaaaaaaU!!

Gość niedającasie
No Ty to w ogóle :D bo już się usamodzielniłaś.. ale jakoś to bedzie ;)

Jeszcze muszę po pracy gotowac obiad dla mojego żarłoka! :)) mam nadzieję, ze jak w tym miesiącu trochę poje skromniej to przezyje :) Ale dał Bóg problem da i rozwiązanie:)

Gość justyna_klemensss
A ja :O wydałam już kupe kasy na mikołajki, -prezent dla taty -siostry -chłopaka -chrześniaka -babci, bo ma urodziny akurat teraz w okolicach Świąt -kuzyna (też ma urodziny, kilka dni po babci ) -Sylwester Ajjj... a właśnie w tym miesiącu mam lipę z kasą bo rzuciłam robotę, a nową zaczynam od stycznia ;o;P

Gość niedającasie
na szczęście ja nnie kupuje rodzinie , tylko znajomym :D bo przecież rodziny nie kocham :p:P

Gość justyna_klemensss
Ja też nigdy nie kupowałam rodzinie, ale zostałam zaproszona na Święta przez babcię, gdzie będzie większość osób które wymieniłam więc wypadałoby coś kupic, nie?? :P

Gość niedającasie
a kupuj! :D nie wiem jak u Ciebie jest, ale ja jestem odwiecznym biedokiem (nigdy nam się nie przelewało) chociaż głupoty i tak kupuję ! :D