Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna i niekochana

Szukam przyjaciółki od serca

Polecane posty

Witam! Mam 19 lat i szukam przyjaciółki. Może to głupie, że szukam przez internet... W życiu nie znalazłam osoby, z którą mogłabym o wszystkim pogadać-zawsze był ktoś fałszywy. Mam sporo koleżanek, jedną dobrą ale to chyba nie jest przyjaźń... Kiedyś lubiłam poznawać nowe osoby ale w życiu natrafiłam na tylu złych ludzi... Jestem osobą z trudnym charakterem, dlatego być może ciężko mi znaleźć prawdziwą przyjaźń...

Gość Eustach
za chwilę się zgłosi tuzin lesbijek , cieszysz się ?

Gość terbo
Witaj:)Ja mam tak samo :) i obecnie nie mam zadnej przyajciolki, byly, ale postanowilam sie sama odsunac.Miedzy nami bylo wiele niedomowien ... skad jestes ?

Gość .........Bolo
Pwoiem Ci ze to nie glupie tylko zalosne... :/

ale ja nie szukam lesbijki!!!! jestem hetero! jestem z województwa warmińsko-mazurskiego a Ty? napisz coś o sobie

jakie zalosne? wiecznie tylko wsyztsko zalosne...skoro szukanie prawdziwej przyjazni jest zalosne to co nie jest zalosne?

Gość buena fuente
Tyle tłumu a my tacy samotni...

przez moją mamę bardzo się boję facetów . ona wciąż mi wmawia , że facet to drań a swym penisem tylko krzywde mi zrobi. więc szukam dziewczyn

po prostu otaczają mnie osoby z którymi nie potrafię się dogadać-ciągłe obgadywanie, porównywania do innych, każdy chce się komuś przypodobać... chcę pisać z osobą uczciwą, której mogę się wyżalić i która mi również może się wyżalić...

Gość terbo
ja ze swietokrzyskiego Ciezko tak pisac o sobie, nie wiem od czego zaczac. Mam 20 lat . Jestem os. uczuciowa, dyskretna, na co dzien dosc spokojna :) jestem marzycielka ... Momio to nie wiem co jest ze mna nie tak, ze nie moge spotkac kolezanki, z ktora moglabym sie dzielic smutkiem i usmiechem ...

przez moją mame bardzo boję się facetów, ona wciąż mi mówi , żźe to dranie , którzy czychają na to by swoim penisem mi krzywdę zrobic. dlatego szukam dziewczyn

po prostu otaczają mnie osoby z którymi nie potrafię się dogadać-ciągłe obgadywanie, porównywania do innych, każdy chce się komuś przypodobać... chcę pisać z osobą uczciwą, której mogę się wyżalić i która mi również może się wyżalić...

Gość buena fuente
...bolo powiedzial co wiedzial...Biedne nierozgarniete dziecie, poszczekalo sobie troche na forum-jedyne miejsce gdzie jeszce ktos go dostrzeze:-(

przez moją mame bardzo boję się facetów, ona wciąż mi mówi , żźe to dranie , którzy czychają na to by swoim penisem mi krzywdę zrobic. dlatego szukam dziewczyn tego nie napisałam ja! najbardziej to nie cierpię tych idiotów co się podszywają za innych jakby nie mieli własnego życia!

Gość .........Bolo
nie jest zalosne uzytkowanie reni rączkowskiej :)

terbo, wiem, że ciężko jest siebie opisać... ja potrafię być żywiołowa, czasem nerwowa, wrażliwa, jestem tolerancyjna...

Gość terbo
Autorko, jesli masz ochote z emna porozmawiac to odezwij sie do mnie na gg , moj nr.17879738

no jest ciężkie... kiedyś miałam taką przyjaciółkę od serca, ale znalazła lepszą taką która później okazała się znacznie gorsza a ze mną nie chciała już się trzymać... ale to było dawno...

Gość terbo
jest ciezkie ... Echh keidys bylo to latwiejsze, ale z wiekiem zobaczylam jakie jest to trudne i powazne

ta poprzednia pozbawiła mnie pierwszego mojego chłopaka w życiu. powiedziała mu , że jestem chora i on sobie poszedł do innej

Witaj. Mam 24 lata i również szukam przyjaciółki. Twoja mama widać zawiodła sie na kimś bardzo bliskim i dlatego ci tak mówi. Szczerze mówiąc nie powinna. Nie wszyscy faceci są tacy. Od 4 lat jestem w szczęśliwym związku choć mamy swoje wzloty i upadki ale w życiu bym swemu dziecku czegoś takiego nie powiedziała a mam 2 letnią córkę. Zasługujesz żeby z czasem ułożyć sobie życie. Jeśli wciąż szukasz przyjaciółki napisz na mój e mail. Jestem z białegostoku. gorkaedyta@wp.pl

Gość gość
Ja jestem lesbijka z mazurrrr okolice giżycka mam 20 lat.... pisać na gg zainteresowane 48537843

kto mi wyliże krocze? Tak bardzo bardzo bardzo was proszęęęę