Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dłużej już teg

jestem pewien żr to już moje ostatnie święta i samotny sylwester

Polecane posty

Gość dłużej już teg

dłużej już tego nie zniosę wszystkiego, ten świat jest nie dla mnie:(

Gość Maniek w pizdę dostanie

Gość tam uj a łoj ałoj a juści
nie pierdol! ludzie chorują a walczą o każdy dzień. zresztą skoro se kcesz to ok. lużniej będzie na torze wyścigów szczurów

Gość Andzinsan
dlaczego tak sądzisz,co się stało?

Gość dłużej już teg
mam fobie społeczne, z moja głową pewnie nie wszystko jest dobrze, nie potrafię funkcjonować w społeczeństwie, nic w życiu nie osiągnę jestem samotnym zerem

Gość autorze...
mam tak samo. Też dochodzę do wniosku, że ten świat nie jest dla mnie. Jestem całkowicie aspołeczna.. Do tego stopnia przytłacza mnie ludzka głupota, że czasem łzy mi się same cisną do oczu...ale na razie jednak mam dla kogo żyć więc, nie podejmuję pochopnych decyzji.

Gość ja tez moge sie dolaczyc
stracilam przyjaciol i reszte znajomych,mam meza,ale czuje sie strasznie samotna,bo uwielbiam ludzi i kontakt z nimi,ale oni nie lubia mnie:( nie mam pracy,nie mam zdrowia ,czasami chcialabym umrzec,ale tez jestem tchorzem bo smierci sie bardzo boje,poza tym nie chcialabym tego zrobic mojej rodzinie...

Też bym chciał żeby to był mój ostatni rok, ale pewnie nie będzie. Będę sie tu musiał męczyć jeszcze ze trzy lata, do końca świata w 2012 :o

Gość dłużej już teg
nic mi się już nie chce wiem że tak nie można ale nic nie potrafię z tym zrobić:(

Gość dłużej już teg
chciałbym byc silny i skończyć z sobą :O

mi tez jest zle na tym swiecie tez mi ciezko :( tez mam ruzne mysli ale chyba bede musial cierpiec dalej :(

Gość dłużej już teg
zaplanuje swoje samobójstwo i nie będzie to jakiś odruch czy chwilowe zachwianie tylko przemyślana decyzja

Gość ale jesteście zajebisći...haha
AL:e z wami jest smiechownie!! padłam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Korjonos Też bym chciał żeby to był mój ostatni rok, ale pewnie nie będzie. Będę sie tu musiał męczyć jeszcze ze trzy lata, do końca świata w 2012 :O BNB przecież nie będzie końca świata :O Korjonos bnb, ale z ciebie pesymista:O padłam hahahahhaha

Gość Dłużej już tego
22 lata, może i nie jest to dużo ale wystarczająco żeby stwierdzić że do niczego sie nie nadaję i nigdy nie za znam szczęścia

Gość Pelnanadziei
Bedzie dobrze ,jutro 8 grudnia Godzina Laski w polodnie od 12-13 modl sie a bedzie dobrze..(sprawdz w google Godzina Laski)