Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffdfffff

Zaręczyny

Polecane posty

Gość fffdfffff

Pomóżcie mi wybrac jakiś pierścionek zareczynowy dla mojej narzeczonej :/ szczegolnie prosba do kobiet... szukam jakis nadzwyczajnie ciekawych pierscionków dla delikatnej kobiety :p

Gość WEJDZ na strone
apartu

Gość fffdfffff
myslisz ze co ja robie od 3 godzin? ... nie moge sie zdecydowac na konkretny

Gość Ewaldi
posłuchaj gościu mojej rady, chyba masz orientację, jakie biżu lubi nosić Twoja narzeczona, sporo kobiet lubi nosić duże pierścionki , gabarytowo duże , poza tym weź pod uwagę, jaki kolor złota ma być, czy białe złoto - takie sprawy musisz wiedzieć i oczywiście rozmiar musisz znać

Gość moim zdaniem piekny jest
wzor nr:502, 503 jest taki skromny ale rowniez ladny... moze bede pisac nr ktore moja uwage przyciagnely : 105 , 123 , 212 , 016 ,

Gość Ewaldi
i nie kupuj pierścionka z kilkoma bardzo małymi diamentami, fachowcy nazywają 'piaskiem' takie małe diamenty , poszukaj dużego kamyka dobrze oprawionego , granat jest świetnym kamykiem dla niebieskookiej :)

Gość galano
a to moze jakis delikatny wybierz ... chyba, ze lubi durze pierscienie, albo plaskie i szerokie ... najlepiej byloby gdybys zaczail sie u nej w domu i podebral jakis pierscionek, znalbys rozmiar :P a masz jakis ciekawy pomysl na zareczyny ? i kiedy planujesz zadzialac , jak jakis ladny znajde to wkleje

Gość galano
Gość Ewaldi
galano , zwróć uwagę, że te pierścionki mają bardzo dużo tego 'piasku' , ładnie to wyglądają na fotkach ale nie nadają się do noszenia , zakładam się o 1000 zł z Tobą , że po jednym miesiącu noszenia pierścionka z tym piaskiem zgubisz połowę tego piasku , dlatego odradzam

Gość kolano przy kolanie
lepszy jakiś oryginalny kamulec np kawałek meteorytu :)

Gość najpierw sie okresl
czy ona lubi nosic bizuterie czy woli male skromne pierscionki czy na pokaz i do jakiej kwoty ma byc

Gość galano
nie wiem ja tam nigdy nie mailam takich kamieni w pierscionku, no ale ladnie wygladaja :) mona tez chyba na zamowienie zrobic :) moze wybrac wzor i poprosic o cos podbnego tylko np. bez tych malutkich kamieni, a wstawic jakis inny wzor, czy jeden wielki kamien , czy tam diament :P heheh

Gość fuj zaden z tych
wez kup dziewczynie jakis zwykly srebrny pierscionek zeby byl w jej typie, oswiadczyj sie i powiedz ze ten jest tymczasowy dopoki sama nie wybierze takiego jaki bedzie sie jej podobal. to oczywiscie jesli zareczyny beda niespodzianka, jesli jestes juz oswiadczony i to tylko kwestia pierscionka to lepiej wez dziewczyne do jubilera i niech sobie wybierze sama. ja bym sie zalamala gdybym dostala ktorykolwiek z tych w powyzszych linkach, serio, ale i tak bym nosila chociaz niezadowolona.

Gość fuj zaden z tych
pamietaj zeby nie kupywac ametystu czy perel bo to przynosi pecha, serio, moja mama taki dostala i cale zycie jej sie nie uklada. moj wygladal mniej wiecej tak tyle ze mial troche wieksze oczko i byl caly z zoltego zlota http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,399 teraz tez bym taki wybrala albo cos podobnego skromnego, w zyciu nie nosilabym czegos z pietnastoma kamieniami lub z ogromym oczkiem typu nakretka :P

Gość sadfweqde
o nie, ten pomysł z wspólnym wyborem pierścionka do bani. ja bym wolała niespodziankę :) co to za niespodzianka jakbym sobie sama wybierała, wolę taki żeby to był od niego. taki z serca :)

Gość fuj zaden z tych
jesli mialabym wybierac cos bardziej "nieskromnego" to rozowe zloto wyglada ciekawie http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Manhattan,702 >>>>>>>>> sadfweqde no wiesz my bysmy wolaly niespodzianke, ale z drugiej strony patrzac na ta ilosc topikow gdzie dziewczyny placza nad brzydkim pierscionkiem i na tym ich zycie sie konczy to moze lepiej niech wybierze z nia. ja bym nawet srebrny nosila, nie musialoby byc zloto czy bog wie co, ale jest mnostwo dziewczyn dla ktorych pierscionek jest wazniejszy niz wszystko bo go cale zycie beda nosic :P nic nie poradzisz