Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo jazdy

prawo jazdy, naprawde ważne

Polecane posty

Gość prawo jazdy

jak to jest z podwożeniem kursantów po jazdach?? można czy nie?? jest to ustawowo zabronione?? bo słyszłam że mówią elka to nie taksi

Gość Jacynta 32
u mnie na kursie każdy podwozi poprzednika. Normalka.

Gość tez mnie zawsze powozili
a ja zawsze zabieralam kolejna osobe ktora miala jazdy po mnie, przesiadalismy sie i ona podwozila mnie gdzie chcialam .

Gość uyuiuku
czy mozna czy nie to nie wiem:p ja przyjezdzam sobie pod sam dom a potem gosciu sobie wraca tylko ze zawsze odlicz mi jakies 10 minut na dojazd...tak zeby sie zmiescil z powrotem w tych godzinach co ja mam jazde. Ale przeciez mozesz spytac instruktora czy bylaby taka mozliwosc...nie widze problemu

Nie można!!! Mówie opierając sie o przepis dotyczący pojazdów nauki jazdy. w pojezdzie mogą przebywac jednoczesnie tylko instruktor i kursant. W lepszych szkołach jazdy jest to niedopuszczalne...

Gość prawo jazdy
ja wiem że podwoża, wyniknąl inny problem i zostalam oszukana przez szkole, no i chodzi mi o to czy jest cos na temat podwozenia w ustawie, ewentualnie jaka ustawe mam czytac

Gość uyuiuku
a mozemy wiedziec jak konkretnie zostalas oszukana?

Gość na pewno nie mozna bylo jak
ja robilam, bo mi to na kursie powiedzieli i nie bylo wozenia wspolnego. Ale moze to ie zmienilo, nie wiem ;)_

Gość prawo jazdy
oszukana to nie to słowo o ktore mi chodzilo, raczej wykorzystana? chodzi o to że mam egzamin za 2 dni, i dzis mialam dodatkowe 2godz jazdy(ostatnie jazdy mialam 5 m-cy temu), mialam odwiesc chlopaka ktory mial przede mna jazdy, daleko od miejscowosci w ktorej mam egzamin i gdzie jest plac manewrowy, wiec z 2 godzin stracilabym godzina jesli nie więcej, a sory ale taksówką nie jestem, nie mam nic przeciwko podwozeniu ale nie za moje pieniadze szczegolnie ze to tak daleko to przed moim egzaminem.. ale oprócz tego mialam wiele innych nieprzyjemnosci z ta szkola.. i jestem niezla na nia wkur**

Gość uyuiuku
uuu no to wcale ci sie nie dziwie ze jestes zla ale ja bym sie o to upomniala

No wiec mialas zadnego obowiązku zeby go pozwozic trzeba sie było po prostu nie zgodzic, ale skoro juz sie tak stało to zazadaj od osrodka zwrotu pieniedzy za te godzine ewentualnie dodatkowej jazdy... kodeks szkoły jazdy mowi tak jak napisałam wyzej niestety nie umiem znalezc tego w internecie, cytowałam z kserkopii ktora posiadam

mnie to strasznie deerwowało jak jechalam z ktorym kolwiem instruktorem a tak wyskakiwal do domu po cos to do sklepu a ja siedzialam a czas mi uciekał. Ale za to mialam godziny dodatkowe za darmo i raz mnie odwiezli do domu. 2 razy mi sie zdarzylo podwozic dziewczyne instruktora.

Gość prawo jazdy
no własnie sie o to upomnialam a w zwiazku z innymi dodatkowymi problemami zalatwilam tylko tyle ze jazd nie bede miec chyba wcale, ale czy mam prawo zadac zwrotu pieniedzy, jesli nie mialam karty ktora musze miec jesli np zatrzymala by nas policja?? a nie mialam jej dlatego ze jej nie dostalam poniewaz umawialam sie przez telefon, a oni nic nie powiedzieli ze musze po nia isc, a teraz mi wmawiaja ze na pewno o tym mówili??o własnie sie o to upomnialam a w zwiazku z innymi dodatkowymi problemami zalatwilam tylko tyle ze jazd nie bede miec chyba wcale, ale czy mam prawo zadac zwrotu pieniedzy, jesli nie mialam karty ktora musze miec jesli np zatrzymala by nas policja?? a nie mialam jej dlatego ze jej nie dostalam poniewaz umawialam sie przez telefon, a oni nic nie powiedzieli ze musze po nia isc, a teraz mi wmawiaja ze na pewno o tym mówili??