Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostry

Obiad bez tluszczu?

Polecane posty

Gość ronja--
A ktoś zrzucił już jakieś zbędne kilogramy poprzez przygotowywanie obiadów w garnku rzymskim?

Ja już jestem 3kg lżejsza - kilogram na tydzień, bez żadnych szczególnych wyrzeczeń - tylko obiady z garnka rzymskiego i nie jem po godzinie 20, teraz jestem na dobrej dordze do kupienia tych pojemnikow, co mam nadzieje, jeszcze mi ulatwi dietke :)

Gość pastelinka
Kobieto imponujesz mi!!! Też chyba musze sobie sprawić taki garnek rzymski.

Gość dejanira67
ja akurat schudłam "tylko" 2 kg w ciągu miesiąca, co jak na mnie, to już jest bardzo dobrze, zważywszy że waga mojego ciała zwykle jest stała - bardzo trudno mi przytyć i w drugą stronę - schudnąć. No i przygotowywałam obiady w garnku rzymskim tylko w weekendy, bo w tym miesiącu miałam dużo pracy i w ciągu tygodnia nie miałam czasu piec w garnku rzymskim.

Gość pastelinka
Niemniej jednak jest to tez osiągnięcie. Dziewczęta przekonałyście mnie kupię sobie takie garnek. Tylko pytanie za 100pktów gdzie to mogę zrobić?

Gość dejanira67
Najlepiej poprzez stronę producenta - wpiszesz w google Dafi albo Formaster i wyskoczy Ci odpowiednia strona.

Gość pastelinka
Dzięki za info to z pewnością ułatwi mi sprawę kupna takiego garnuszka.

Ten wynalazek to naprawdę cudeńko! Ale właśnie,ja swój dafi kupiłam przez internet,ale ciekawe czy gdzieś to można dostaćw zwykłym sklepie... aż mi się nie chce wierzyć żeby nie mieli fizycznie swojego punktu...

Gość rrikoon
Ja tam swój kupiłam przez stronę dafi, ale nie słyszałam nic o sklepie fizycznym.

Gość Luiza567
Dziewczyny, wprawdzie ja swój pojemnik próżniowy Dafi kupiłam przez ich stronę internetową, ale jestem wygodnicka ;) te pojemniki można znaleźć we wszystkich sklepach AGD, a na ich stronie jest też informacja, że są dostępne w Rossmannie, Realu, Almie a nawet Piotrze i Pawle, tak że można przy okazji porannych zakupów nabyć :P

Gość Luiza567
coś zamilkłyście? o proszę, zrzuciłam od początku diety 2,5 kg :D pochwalcie się! wieczorem gotuję na parze indyka, do tego warzywka- brokuły, marchew... pakuję to wszystko do pojemnika próżniowego (Dafi) i mimo, że siedzę od rana do wieczora w pracy, dieta jak widać przynosi efekty :)

Ja wczoraj zrobiłam taki jakby mini gulasz - mięso w kostke (wieprzowe), włoszczyzna starta na tarce, a do tego cebulka, czosnek i odrobina winka na dno- wyszło super, ps. ja już się zbliżam do 4kg w dół :D

Gość Luiza567
nic, tylko pogratulować :) a masz może jakieś ciekawe przepisy/pomysły na dania z garna rzymskiego? w końcu jutro Walentynki, może uda mi się zaskoczyć mojego chłopaka :)

Gość pastelinka
Ja już sobie zamówiłam ten garnek, tylko pewnie dopiero koło wtorku go dostanę, ale jak macie jakieś godne polecenia przepisy to byłabym wdzięczna za podzielenie się nimi.

Gość ulesa
Taki garnek z tego co czytam to fajna sprawa, a droga to inwestycja?

Gość mamakamila
Garnek rzymski to specjalne naczynie w którym upieczemy cały obiad, nawet bez tłuszczu ( więcej info http://www.parazgara.pl/garnek-rzymski/ ) Świetna sprawa, wkładam wszystko co jest potrzebne do obiadu, przykrywam pokrywką i do pieca. Jak nie masz czasu na gotowanie to świetna sprawa. Pozdrawiam