Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabarada

czy jeżeli będę rozmawiała z światowym mężczyzną, wykształconym

Polecane posty

Gość gabarada

przystojnym a ja sama jestem biedna i skromna to jak facet odbiera takiego kogoś jak ja ?

Gość W maskę jeża
To zależy na jaką częstotliwość ma ustawioną antenkę.

Gość Shannja
z mojego prywatnego doswiadczenia. Nie zwraca na to uwagi, tudziez zapomina o twoim istnieniu w momencie odwrocenia glowy.

Gość gabarada
aha, ok, szczerze piszcie sam ma garnitur za 5 tysięcy a ja mam buty za 75 zł więc .....wiadomo dwa inne światy

Gość gabarada
a jeśli będę interesującą rozmówczynią to co ? też jestem śmieszna w porównaniu do niego ?

bedzie chcial cie przeleciec albo kupic. albo jedno i drugie w dowolnej kolejnosci. dla mnie facet ktory ma garnitur za 5 tysiecy to snob niewart uwagi, nawet zeby mial tytul doktora na Sorbonie :P

hmmm... trudno w tym przypadku mowic o jakimkolwiek odbiorze poniewaz jak moze cie odbierac skoro na pewno by cie nie zauwazyl? to raz a dwa, nawet gdyby to nie zaliczasz sie do jego klasy, wiec daj sobie spokoj i poszukaj kogos z proletariatu lub plebsu. :) ...:P

Gość W maskę jeża
A ja Cię nie rozumiem. Po co się chcesz przed nim popisywać i grać kogoś kim nie jesteś ? Czy dla Ciebie człowiek to "cennik" / buty ...zł, koszula ....zł /. Jak mu sie spodobasz to sam zagai. Jezu jakie wy robicie podchody jakbyście bombę podkładali. Czy jak CI powiemy, że masz zrobić tak i tak to zrobisz? Nie masz swojego zdania?

bedzie chcial cie przeleciec albo kupic.' czyli nie jest tak zle, nadal bedziesz miala jakas szanse na dotkniecie Go. moglo byc gorzej :)

Gość lsuhlaiuhoiuoiurligauhria
Mnie mój zauważył. A pieniądze - rzecz nabyta; raz są, raz ich nie ma, nigdy nie wiemy, jakie nieszczęście na nas spadnie. W życiu są ważniejsze sprawy.

Gość gabarada
tylko ja nawet nie wiem jak mam z nim rozmawiać

Gość tolla
jeśli facet ma klasę - fakt, że nosi garnitur za ileś tam nie jest treścią jego myśli, nie przesłania mu świata, po prostu je ma i już. Taki nie będzie patrzył na Ciebie przez pryzmat Twoich niedrogich.. Przemawiają przez Ciebie zwykłe kompleksy, chyba niepotrzebnie, prawdą jest, że sporo ludzi widzi świat w kolorach banknotów i wystaw sklepowych, ale nie wszyscy - na szczęście. Materialistów warto unikać, a nad sobą...pracować.

Gość tolla
spróbuj w języku obcym...

Gość taka sobie jedna ona
gabarada tylko ja nawet nie wiem jak mam z nim rozmawiać A po co chcesz z nim gadać? Nie narzucaj się. Daj sobie spokój.

Gość gabarada
co mam zrobić żeby zaimponować takiemu facetowi ? żeby mu sie spodobać ? czy nie mam szans ? JESTEM OD RAZU NA POZYCJI PRZEGRANEJ ?

Gość gabarada
chcę was poinformować że spotkanie się odbyło :-) nie sprawdziły sie wasze słowa pogardy że ja jestem gorsza świetnie sie rozmawiało, facet kulturalny, z klasą ,gentelmen, jesteśmy w kontakcie cxały czas :-P

Gość uciekinierka ja może ona
w jakim języku gabarada:D? To było spotkanie we trójkę:ty, on i słownik:D?