Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krejzirita

Facet w klubie mi ubliżył tylko dlatego, że był ode mnie niższy

Polecane posty

Gość Krejzirita

Widzę że na forum pojawiają się różne wątki dołujące kurdupli i facetów niskiego wzrostu. Wiecie, czasami macie rację pisząc w ten sposób. Facet niski może być super, ale jak jest wredny i zarozumiały szowinista to wtedy faktycznie lepiej z takim nie mieć nic do czynienia :( W minioną sobotę w klubie wypatrzyłam sympatycznego z wyglądu, faceta. Nawet nie zauważyłam że jest niski (sama mam 175 cm, on mógł mieć 169/170). Myślałam że to DJ, bo stał niedaleko komputera przy którym nikogo nie było i patrzył się na ekran monitora, tak jakby usiłował dojrzeć czy wszystko tam ok... podeszłam do niego i zapytałam się czy mógłby mi puścić piosenkę "Cheri Cheri Lady". Powiedział że z przyjemnością by to zrobił bo sam jest fanem Modern Talking, ale niestety nie jest żadnym DJ-em. To zapytałam gdzie można znaleźć DJ-a a on że chyba do WC poszedł i że jak chcę mogę zapytać ochrony. To wtedy powiedziałam że przepraszam że go zapytałam, ale widzę że fajny chłopak stoi i że pewnie jesteś DJ-em, przedstawiłam się i zaproponowałam że razem zatańczymy... Wtedy on się wkurwił, powiedział że nie ma zamiaru ani przyjemności robić z siebie i ze mnie kretyna bo jest niskiego wzrostu, a ja niby mam jakiś problem i szukam kumpli wśród kurdupli :( Zrobiło mi się przykro, ale żeby ratować sytuację zaproponowałam że zdejmę buty. To wtedy on ironicznie się zaśmiał i powiedział że mnie to już w ogóle pojebało i że nie ma zamiaru oglądać mojego 42 rozmiaru stopy :( Faktycznie, taki mam rozmiar, nie da się ukryć :( Wyszłam z klubu z płaczem, a facet jak gdyby nic wziął se po piwku i ani się nie wzruszył. I jak tu lubić niskich? aha dodam że wszystko ze mną jest OK, po prostu nie ma różnicy czy mam do czynienia z facetem 165 cm, 170 czy 190 cm. Nie jestem brzydka, mam długie nogi i faktycznie rozmiar 42 który może mniejszych panów o mniejszych stopach nieco odstraszać, co w ogóle uważam za absurd, bo stopa kobiety o niczym nie świadczy!! :(

haha dobre a potem kurduple pisza na forum ze nie moga wyrwac laski :P ja poznalam kiedys takiego faceta, nizszy ode mnie 5 cm ale co tam, grunt ze fajny i sie mna zainteresowal :) bawilismy sie razem na 3 imprezach, w nocy oczywiscie a on za kazdym razem byl po piffku. w koncu umowilismy sie na miescie, jak mnie zobaczyl przy swietle dziennym to oblukal od gory do dolu i jakos tak niechetnie na spacerek, moze usiadziemy. Ok siedzielismy 2 godziny w ogrodku piwnym, rozmowa sie nie kleila w koncu ja postanowilam sie zmyc bo widac chlopak nie ma nastroju. odprowadzil mnie na przystanek i na odchodnym powiedzial zebym kupila sobie buty bez obcasa na nastepna randke :P powiedzialam ze nie mam kasy i mam wszystkie na obcasach (raptem mam 164 wzrostu) i ze natepnym razem tez przyjde na obcasach. no i na tym zakonczylo sie jego zainteresowanie tematem, czyli mna :P:P:P i wez tu dogodz facetowi. widzialam go ostatnio na NK, ma dziewczyne nizsza od niego o 10cm i wyglada happy :P

Gość a ja mam wzrost
175 cm wzrostu i rozmiar buta 39. faktycznie masz racice

Gość i bardzo dobrze facet zrobił
Jak facet jest niski i ma właśnie ok 169 cm wzrostu to powinien mieć albo BARDZO małą niską dziewczynę nie grzeszącą urodą, albo w ogóle najlepiej niech se odpuści dziewczyny bo nie ma z czym... nie oszukujmy się! Wzrost poniżej 172 dla faceta to groteska, żart jakiś! A ty Krejzirita musisz sama mieć jakiś problem, nie dziwię się temu chłopakowi, zachował się mądrze i rozsądnie!!

Uwielbiam niskich facetów, sama mam 165cm i lubie kiedy facet jest mojego wzrostu. Przy znacznie wyższych ode mnie czuję się o dziwo mniej bezpiecznie.

Gość Deeeeejzi
Ja mam 173cm i ratke 39 a takiemu krasnalowi wysprzęgliłabym z barbary. Ot spóźniona barbórka ;P

Gość Krejzirita
Ja też (nie wiem czemu) zawsze zawieszałam oko albo na równych sobie, albo na wyższych. A to że mam dużą stopę, to nie do końca tak. Rozmiar faktycznie noszę 42, bo stopę mam długą. Ale nie mam ani halluksów, ani płaskostopia. Byłam na kontroli u lekarza medycyny pracy to powiedział mi że mam bardzo piękne ładne kobiece duże stopy :) Duże, no to fakt, ale jak pisałam duże = długie!

Gość Krejzirita
Ale tym razem zawiesiłam oko na niższego i od jakiegoś czasu coraz częściej kręcą mnie ciut niżsi. Ale wzrost naprawdę nie ma znaczenia, stopy tym bardziej!

Gość długie a duże
żadna różnica, rozzmiar 42 musisz miec obleśną stope, co z tego ze zadbana jak taka racica końska :o nie ma to jak ładna, zgrabniutka, drobna stopka 37-38 rozmiar.

Gość oki doki
w sumie mogłaś zdjąć buta, wsiąśc w niego i odpłynąć. BO TO KURWA PRAWIE KAJAK. hahahahahaha

krejzita nie przejmuj sie, moze akurat mial okres :P ja tez wole niskich, mojego wzrostu lub max pare cm wyzszych. przy wysokich musze zadzierac glowe do gory i mi szyja cierpnie :)

Gość Krejzirita
A ja właśnie niedawno czytałam w piśmie kobiecym że duże stopy u młodych dziewczyn są coraz bardziej sexy i coraz bardziej popularne. Poza tym mam koleżanki w moim wieku i sporo z nich ma podobny rozmiar, a jedna ma 184 cm wzrostu i rozmiar 43! Mało tego, ona ma właśnie faceta o wzroście ok 170 cm i są szczęśliwi, mają dziecko! Facet się nie boi jej że jest od niego wyższa, uprawiają sex. A facet jest z wyglądu taki sobie, nie brzydki, ale ma zakola i brzuszek piwny. I nie ma problemów, a mi się z facetami nie udaje, dlaczego? Ja nawet nie mam 180 cm!

Gość Ja mam 175 wzrostu
i mam duze powodzenie wsrod męzczyzn, a od 4 lat stalego partnera . Cos z toba jest nie tak widocznie, albo nieatrakcyjna jestes zwyczajnie albo charakter do bani > pomijajac te wielgachne syry

Gość Onaaa77
Nie przejmuj się, facet musiał być bardzo zakompleksiony, wiesz pewnie pomyślał, że sobie jaja robisz, bo jak może ktoś na niego polecięc jak on taki niski itd. ;) A co do stopy to ja np. mam numer 36 i niby fajnie bo małe ale też nie zawsze buty mogę dostać ;( :P

Gość facet niski bez kompleksów
nie istnieje :) Wg mnie każdy facet poniżej 173 cm POWINIEN mieć kompleksy choćby z powodu że NIE JEST pełnowartościowym dorosłym facetem tylko po prostu facetem niskiego wzrostu! A ty Krejzirito szukaj chłopaków wśród wysokich, takich coraz więcej. Kurdupli ok 170 cm na szczęście jest bardzo mało więc nie zniżaj się do ich poziomu i idź w górę! Życzę Ci powodzenia z całego serca :) ooo Last Christmas w Radiu Zet leci i to wersja maxi !!!! :D :D

Gość nic tylko uciekać
jak się zobaczy babę z takimi racicami

Gość czemu ci niscy tak narzekaja
?

Gość autorko a czego sie spodziewal
czego sie spodziewalas w klubie? przystojnego, obytego czlowieka? :D

Gość Krejzirita
Kurde, ile razy mam mówić że mam bardzo ładne stopy. Mój ojciec powiedział mi raz że jak dziewczyna jest wysoka, ma długie nogi i założy rajstopy to ładna kształtna oraz duża stopa wygląda atrakcyjnie niż rozmiar 35-36!! Na serio! Poza tym jak pisałam moje koleżanki mają podobne stopy. Dziewczyny wysokie powinny mieć duże stopy żeby była zachowana równowaga! Poza tym zauważyłam że większości dziewczynom co mają duże stopy przeszkadzają małe stopy u faceta o rozmiarze 39-40. Chodzą podobno jakieś mity co do przyrodzenia, ale ja w nie nie wierzę. Dla mnie facet może mieć 167 cm i rozmiar 38. Pewnie zaraz większość napisze że mam się leczyć bo to zboczenie, ale po prostu tak mam i nie szukam na siłę wysokiego faceta bo to nic specjalnego. Może być niższy ale inteligentny, zaradny i urodziwy! To nieprawda że każdy niski facet powinien mieć kompleksy!

Gość Mnie sie podobaja do
Wysocy faceci , tacy okolo 190 cm, dobrze zbudowani mm ... mam 176 cm i uwielbiam wysokich , nie wyobrazam sobie byc z nizszym od siebie bleee, dla mnie 170 cm to nie facet !

Gość Samiec_afla_100
Dla dla mnie kobieta przekraczająca wymiary 90-60-90 i wage ponad 55 kg to nie kobieta, podoba Ci się takie podejście ? Sam nie jestem gigantem bo mam 174 cm wzrostu, ale nie mam z tego powodu kompleksów, oczywiście jak widze kobiete 190 to się głupio czuje, ale to nie jest powod to tego żeby odrazu skreślać człowieka. Trafiłaś na prostaka z mega kompleksami, wiec dostałaś owoc tego. Jeżeli jesteś zgrabna, masz długie nogi i lubisz chodzić na szpilkach to tymbardziej bym się cieszył jak byś podeszła nawet jak byś była wyższa o te 6 - 10 cm bo to schlebia. Ja lubie jak kobieta ma sexowne, zgrabne i długie stopy bo to taki moj mały fetysz, bardzo mnie to kręci ;P, do tego jakieś szpileczki odsłaniające nóżke i french pedicure ( tak się pisze ) i jestem Twoj :). Pozdro dla dziewczyn dla których wzrost nie gra istotnej roli.

Gość To Twoje podejście
i jak masz takie podejscie, to ok :) Życzę Ci żebys znalazl sobie taka kobiete. Ja mam swojego męzczyzne wymarzonego, wiec Twoje podejście mi lata. Dla mnie koles mierzacy 170 cm albo mniej,to nie facet i nigdy bym na takiego nie spojrzala jako na faceta. I juz.

Gość majćy 170cm wzrostu
Tak tak dalej róbcie z niskich facetów nieudaczników życiowych. Tak jak by w życiu wielkość się liczyła. Czytam to forum i dla mnie ono jest abstrakcyjne. Czyli ja mając 170 cm wzrostu powinienem popełnić samobójstwo. To jakaś abstrakcja Wasza. Znam jeszcze niższych facetów co mają dziewczyny takie, że aż palce lizać bo są pewni siebie, spontaniczni i nie jednemu wielkoludowi mordę by obili. Bo są sprytni. Nie wiem skąd na różnych forach wziął się kompleks wzrostu. Ostatnio byłem na dyskotece. Sporo fajnych dziewczyn a kto był królem parkietu? "kurdupel" jak Wy to mówicie, mniejszy ode mnie a obracał dziewczyny wyższe od siebie nawet o głowę. I co najlepsze każda się dawała bo widać facet był tak obrotny, że niczego się nie przejmował

Gość dla niskich facetow
są kurdupelkowate dziewczyny, a nie modelki:) po co od razu samobojstwo

Gość mls
a ja mam kumpele co ma 167 cm wzrostu i rozmiar buciora 40!!! to dopiero masakra jest-a niby taka piękna a takie kopyta wielllgahhne hahaha

Gość powiedzcie mi jak syra
w rozmiarze 42 albo wiecej (mowimy o damskiej stopie) moze byc seksowna ? przeciez jak zalozy jakies jakiekolwiek pólbuty to wyglada jak yeti :o

Gość Mający 170cm wzrostu
Niskie dziewczyny są bardzo atrakcyjne. Taka np. Kasia Glinka jest bardzo ładna. Nie wiem Wy to macie jakieś kompleksy i to straszne

Gość dla niskich facetów
Męski wzrost zaczyna się skrajnie od 170 cm. Poniżej to już faktycznie lekka przesada, Czy jest powiedziane że KAŻDY facet musi mieć dziewczynę?? NIE !! Dlatego nie róbcie sensacji ludzie! Bycie samemu to jeszcze nie powód do samobója!!

Gość to zajmij sie
takimi niskimi :) Ja mam 175 cm wzrostu nie mam najmniejszych kompleksow, wiec nie wiem o co Ci biega. ja na takich 170 cm nawet jednym okiem bym nie spojrzala, bo lubie wysokich i tacy mnie tylko interesuja, jakby mnie zaczepil taki kurdupel to chyba mu sie roześmiala w twarz.