Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krejzirita

Facet w klubie mi ubliżył tylko dlatego, że był ode mnie niższy

Polecane posty

Gość ginekolog amator
obetnij sobie stopy i bedzie git

Gość Facet wielbiacy długie
niskie dziewczyny maja krótkie nogi i odstajace dupska

Gość Mający 170cm wzrostu
Człowiek jednak najlepiej czuje się w stadzie. No sorry ale nie mając dziewczyny czy chłopaka to jednak jest dołujące. Fajnie jest się do kogoś przytulić, iść na spacer mieć wspólne plany. Samotność jedynie co jest dobra bo mamy wszystko dla siebie ale do czasu to się już nudzi

Gość Ew KA
toś ty paris hilton, łapa jak podolski złodziej masakra :)

Gość wysoki 100 mezczyzna
170 cm hahahahah toz to mężczyzna nazwac nie mozna, taki to jedynie eunuchem moglby byc. Piękne kobiety sa zarezerowane dla wysokich, męskich męzczyzn a nie karlow

Gość dla niskich facetów
Mający 170, ty się jeszcze skrajnie łapiesz na dziewczynę bo masz 170 cm! Ale pamiętaj że są dużo niżsi od Ciebie faceci co mają 169 cm i to właśnie TACY nie powinni być w związkach. Wzrost 169 cm jak sama nazwa mówi chociażby uniemożliwia odbycie pozycji 69 podczas sexu!! No bo logicznie, jak można wykonać pozycję 69, kiedy facet ma 169 cm? ANO NIE MOŻNA !! Są co prawda specjalnie pozycje dla kurdupli, ale większość dziewczyn nie lubi ich stosować i woli się czuć w pełni zaspokojona przez faceta!!

Gość a jaaa lubie sexik na stojaco
i jak z takim kurduplasem sie kochac na stojaco > nie da rady, no chyba ze krzeselko sobie podstawi haha, albo na siedzaco na jeźdza bede mu leb od gory obijac cycami az lysina sie wyorbi hahaha

Gość NiePewny On
do 100 meżczyzn Dla Ciebie może jestem karłem ale co mnie to obchodzi. mam na to wyjebane. Kaczyński Nasz Prezydent dobrze powiedział, że gdyby przejmował się swoim wzrostem to by dawno coś sobie zrobił. Ale w sumie we WPROST było, że Kaczyński jest najwyższym z Prezydentów w Europie. Coś w tym jest, ze najniżsi mają łatwiej do władzy hehe :) Bonaparte, Sarkozy, Putin, Miedwiediew no i... trochę głupie ale Hitler

Gość NiePewny On
Też mam 170 cm

Gość Męczyzna na sto procent
a potem , przemawiajac podstawiaja sobie stolki, i robia z siebie posmiewisko buahaha

Gość NiePewny On
Na prawdę ludzie to świnie są. oceniacie po wyglądzie, szydzicie. Czy to normalne? Smutne to jest. Choć czy serio brać wypowiedzi z tego forum gdzie często można napotkać temat taki jak "jem kupę" ? Może się starzeje i nie bawią mnie już takie rzeczy ale na prawdę smutno mi się robi jak widzę ile wśród młodzieży mamy degeneratów. Kiedyś ludzie byli normalniejsi a dziś. Swołocz!

Gość popstu trudno
ci sie pogodzic z faktem, ze wysocy faceci sa bardziej męscy ??? masz w ogole kobiete

Gość NiePewny On
Mężczyzna na 100% Najpierw skończ gimnazjum potem się wypowiadaj bo Twoje wypowiedzi są tak dziecinne, że współczuje Twojej partnerce mając tak pustego człowieka. Zero wartości tylko penis i alkohol pewnie

Gość no niestety...
z takimi syrami to powinnas zostac plywaczka bo to jak pletwy niemal!! masakra, jakbym ja takie miala to bym se obieciela, serio, niski facet jak geba ladna i cialo to jest jak najbardziej ok ale wielgachne giry u kobiety to niestety juz okrutny zart natury..

Gość NiePewny On
"są bardziej męscy" to nie dowód, że niżsi są jacyś gorsi. To nie III rzesza, gdzie zabijano dzieci dlatego, że fizycznie nie będa mogli sprostać wojnie

Gość Mężczyzna na sto procent
No penisa faktycznie posiadam, a Ty co nie masz ze sie tak dziwisz :)? Co do alkoholu to okazyjnie, a gimnazjum mnie nie objelo:)

Gość szpilki z poduszeczki
moze na i ma duze stopy ale ciekawe jakie wy macie twarze .... heheh to byłoby dopiero zabawne

Moja partnerka jest baardzo zadowolona, jest piękna, ma długie nogi, 177 cm wzrostu i figure modelki:) A kto mowi o zabijaniu ?

Gość dziwi mnie to że
Facet na forum tak się wyżywa na kurduplach!! To nowość! Zawsze najczęściej po kurduplach jeździły wysokie kobiety (i niskie również), ale faceta niski raczej nie bardzo powinien interesować co? :P

Gość Mężczyzno 100 procent powiedz
Jak Twoja partnerka jest taką żyrafą to pochwal się nam jaki ma rozmiar buta? 43? 44? Zgadłem? :P

zamknij jadake

Gość NiePewny On
Bo Wasze tematy na to wskazują jak byście traktowali takich ludzi jako osobny gorszy gatunek. A jak pewne stada traktują gorsze gatunki? "Wyrżnąć ich"

Gość Męzczyzna na sto proc.
ma rozmiar buta 40, zreszta o butach nic nie mowilem i uwazam ze autorka ma w porzadku rozmiar do swojego wzrostu

No jaki ma rozmiar buta Twoja? Proszę powiedz!! Czekamy z niecierpliwością!! Inaczej wyjdzie na to że łżesz jak pies

A jak facet ma rozmiar buta 39 albo 40 to co wtedy robisz? Bierzesz baseballa i zabijasz ? :P

:o

Gość no niestety...
rozmiar 40 u kobiety to siostra wielkiej stopy chyba jest

nie obchodza mnie syry facetow :o

człowieku mogę Ci powiedzieć kim jesteś hehe. Pewnie jesteś Marek Niedźwiecki, ten stary siwy wysoki pedał, nudzi Ci się bo Radio zamknęli na noc to siedzisz i wyżywasz się na karłach. Żal mi Ciebie pederasto!