Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krejzirita

Facet w klubie mi ubliżył tylko dlatego, że był ode mnie niższy

Polecane posty

Gość męzczyzna na sto proc.
no wybacz ale przy 177 cm wzrostu to raczej normalny rozmiar. wyobrazasz sobie kogos kto ma blisko 180 cm wzrostu i stope 36 ?

Gość Mężczyzna na sto proc.
to mi ciebie żal, myslisz ze rzucasz jakimis nazwiskami i lśnisz ? widać, żeś sfrustrwoany kurdupel. tak wam żal tyłki ściska, że z was poseudo-facetow uczynila natura. przykro mi

Gość pytanie do mężczyzny 100
A jeśli laska ma 180 cm i rozmiar 45 to też uważasz za normę i fajnie jak taką stopę laska ma ??

Gość ężczyzna na sto proc.
nie, to juz nie norma. Ale moja ma 40 a nie 45 a to jest roznica.

Czy to prawda że jak laska ma duże stopy to jest bogato obdarzona przez naturę między nogami? Słyszałem że jak laska ma duże stopy ponad 40 to sex z penisem mającym 15 cm w stanie wzwodu i 4 cm grubości w stanie wzwodu może jej nie wystarczyć i nie będzie tarcia. Czy to jest prawda. Aha, z góry mówię że ja akurat nie jestem kurduplem, mam 182 cm więc albo jestem taki sam jak ty mężczyzno 100 albo ciut wyższy (niższy?)

Gość NiePewny On
Smutno mi się robi, że nazywasz wszystkich "kurduplami" masz pewnie jakąś manie, której jeszcze nie mogę rozgryźć. Lub jesteś nastolatką, której się w nocy nudzi.

A jak inaczej nazywac niskie osoby ?

żałosny wpis, zreszta moja dziewczyna nie ma ponad 40 :) zapytaj autorki, ona ma 42 :) Ja mam 191 cm wzrostu

Mężczyzno, ale pzryznasz że Twoja laska rozwarcia mniej niż 4 cm to nie ma :P Laska ponad 170 cm ze stopą 40 NIE MOŻE być ciasna bo to niezgodne z naturą. Wysokie laski z dużą stopą mają duże szerokie długie pochwy! To logiczne !! Ale ty masz pewnie na tyle dużego pitola że jej starcza :)

Gość NiePewny On
To ja mogę nazywać wysokich ludźmi na szczudłach czy patykami było by Ci miło jak by się z Ciebie nagle ktoś śmiał bo jesteś wysoki? Widzisz brak Ci empatii człowieku nie umiesz się postawić w roli drugiego człowieka przez co pycha Cię gubi

Gość Męzczyzna na stoproc.
hahahah :D znalazl sie specjalista, od czego zależy czy cipka jest ciasna :) Sam pewnie potrzebujesz krotką pochwe z wiadomych wzgledow :D o rozwarciu na 4 cm nic mi nie wiadomo, położnikiem nie jest i jak dotad nie widzialem takiego zjawiska. Ale ty jak widze, tak:)

Gość NiePewny On
A jak Cię własna pycha gubi to nie widzisz własnych błędów a jak nie widzisz własnych błędów to kiedyś CI ktoś tak naciśnie na odcisk, że na prawdę CI się przykro zrobi. Dlatego się ciesze, ze jestem jaki jestem a nie jakimś kimś, który widzi swój czubek nosa

Gość poza tym
co ma ciasnośc do wzrostu ? długośc ok, ale ciasność? to juz raczej nie jest tak logiczne :) haha ale i tak mnie rozbawiles

Dobra to zgaduję dalej mężczyzno 100 %. Masz zapewne NIE WIĘCEJ niż 24 lata, jesteś młodym przystojnym brunetem a pitola w stanie wzwodu masz nienaturalnie dużego - PONAD 20 cm !! Sam chciałbym mieć tak z 18 cm ale WIĘCEJ NIGDY !!! Mam 16,5 CM!

Gość i wg Teorii
wysocy maja duże penisy, w końcu logiczne bo sa wysocy :D a niscy maja krotkie pitole, przeciez to logiczne hahaha

No dobra, orędownicy uciśnionych. Zastanowcie sie sami, ze mogliscie autorce topiku przykrosc zrobic glupkowatymi wpisami o stopach itp. to w koncu jej topik

Gość to nie od wzrostu zależy
a od stóp. Jak facet ma duże stopy to pitola ma dużego i grubego, a jak laska ma duże stopy to ma super dużą długą pochwę i szeroką na 4 - 8 cm !! A żebyście wiedzieli że to JEST logiczne!! Teraz panuje moda na wysokie laski z dużymi stopami i z dużymi szerokimi pochwami, ale na szczęście nie brakuje wysokich facetów z jeszcze większymi stopami i pitolami o średnicy jeszcze większej niż otwór u laski, dlatego taka wyrośnięta panna MA SZANSĘ przy takim facecie poczuć się malutką i bezbronną dziewuszką, którą raz poraz zaboli i jęknie :) Niestety, kurdupel z małym pitolem i małymi stopami nie ma szans aby choć przez chwilę laskę zabolało, a jak już to zaboli faceta :P Kurduple są żałośni !!

Gość Ja mam 175 cm i
i mam ciasną cipkę, wiec nie uogólniajcie. Może i jest dłuższa, nie wiem jakie są normy, ale ciasna jest na pewno, a przynajmniej tak moi faceci twierdili. Stopę mam 40 i to nie jest nienaturalny rozmiar, żadnego problemu z butami nigdy nie mialam, na sklepowych polkach tego rozmiaru dla kobiet jest full więc chyba wyolbrzymiacie. obecnie mam faceta ktory ma 185 cm wzrostu

Gość do Ja mam 175 cm i
Ale napewno masz rozwarcie podczas podniecenia WIĘKSZE niż 4 cm !!, więc przyjąć penisa o takiej średnicy byś nie mogła, bo by PO PROSTU nie było tarcia. 15 cm w stanie wzwodu to również dla Ciebie za mało, więc napewno Twój facet ma szerokiego podczas wzwodu na min 6 cm i długiego na min 18 cm !!

Gość ja mam 175 cm wzrostu
rozwarcie to chyba ma kobieta , w trakcie porodu !! mam normalną, ciasną cipkę , i mojemu facetowi jest wspaniale, podobnie jak mi. więc nie zastanawiamy sie nad grobościa, długościa itp. bo i po co

Gość więkse niz 4 cm
czy ty wiesz co ty piszesz, miales w ogole kiedys kobiete, co za debill

Gość do Ja mam 175 cm i
Ale napewno ściśniętych warg przylegających do siebie jak się podniecisz to nie masz!! Jak się laska podnieca to się robi rozwarcie dostosowane do wzrostu i rozmiaru buta laski. Dla przykładu jak laska ma 37 rozmiar buta to rozwarcie się robi na ok 2 cm, a jak 42 cm to rozwarcie robi się na ok 5 cm i wtedy penis we wzwodzie o średnicy 4 cm będzie zwyczajnie ZA CHUDY !!!

Poza tym cipka jest elastyczna, ignorancie i dopasowuje sie do penisa. a nie ma okreslone "rozwarcie" i pasuje do niej tylko penis o okreslonych wymiarach :D

Gość NiePewny On
Jak w domu dla wariatów ciągnie się ta bezsensowna dyskusja

Znasz w ogole budowe narzadow rodnych kobietych ?? co maja do tego wargi ???? ja nie mam zadnego "rozwarcia"

Gość Ja mam 175 cm wzrostu
i jeszcze rozmiar buta do tego. Nie wierze ze Ty to piszesz na serio :o

Gość Ja mam 175 zm wzrostu
masz racje, czasskonczyc te jalowa dyskusje

Gość do Ja mam 175 cm i
Miałem kobietę, ale wszystkie były niskie, miały małe stopy i dlatego płakały podczas stosunku bo je bolało. Ale potem powiedziały mi że ten ból był najwspanialszym bólem jaki przeżyły !! Z kolei raz kochałem się z laską co miała mój rozmiar buta (42) i mimo iż mam 5 cm grubości podczas wzwodu, to w momencie gdy się ona podnieciła to tarcie było ledwo, ledwo :( W ogóle bólu nie czuła ani minimalnej przyjemności. Po prostu była dla mnie ciut za duża!! Więc rozmiar pochwy u lasek zależy od rozmiaru buta!! Osobiście nie wyobrażam sobie aby autorka tego wątku mając rozmiar stopy 42 była ściśnięta i krótka między nogami!! Logiczne!

Gość olcia1301
moim zdaniem super sie zachowalas,naprawde podziw,nie wiele dziewczyn tak by zrobilo,chcialas rozladowac napiecie,zachecic,a ze facet dupek to niech zaluje i tyle

Gość Ja mam 175 cm wzrostu
Ja z tarciem nie mam zadnego problemu, wiec nie wiem w ogole o czym Ty piszesz. A rozwarcie na 5 cm ma kobieta , podczas porodu ... o czym ty w ogole piszesz, chcesz powiedziec ze wejście do pochwy kobiety z ktora sie kochales mialo średnice 5 cm ? weź sie zastanow , bo chyba w ogole nie znasz budowy ciala kobiety