Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro guy

co wolno allegrowiczom?

Polecane posty

Gość allegro guy

wkurwila mnie jedna laska. kupila ode mnie nowe nieuzywane buty za 25 zeta a teraz do mnie pisz e,ze sa niby popekane ,ze je odsyla na moj koszt i ze chce zwrot kasy!!! buty nie byly popekane bo nie byly noszone! moze jej sie nie spodobaly ale to jej problem. czy cos mi grozi???

Gość blim
nie odbieraj paczki i już...napisz jej ze przeciez buty nie były popękane...

Gość allegro guy
ale ta malpa mnie straszy ze jak nie zalatwie tego polubownie to juz ona wie jak to zalatwic (chyba napisze do allegro :P ) . ale przysiegam na babcie - nie byly uszkodzone/ czy allegro moze zarzadac ode mnie abym je od niej odebral i oddal kase/?

Gość ale dysleksje mozna cwiczyc
a czy umiesciles zdjecie wystawionego towaru?

Gość allegro guy
tak! widziala co kupuje! a teraz mi wciska kit ze sa popekane ,ze nie tego oczekiwala itp. zachowuje sie jakby kupila maybacha bez silnika! nie dosc ze dala za buty 25 zeta to jeszcze sapie

Gość blim
olej to...nic nie zrobi...allegro tez nie

Gość allegro guy
wydzwania do mnie codziennie! pisze po 5 maili! juz mi napisala ze wyslala buty na moj koszt i czeka na zwrot kasy. tak mnie wku... ze szok!

Gość blim
przeciez nie musisz odebrac tej paczki...jak jeszcze raz zadzwoni lub napisze powiedz ze widziała co kupuje i buty były dobre....i ze nie zyczysz sobie zeby cię nękała telefonicznie i meilowo bo ty to tez inaczej załatwisz :P

Gość allegro guy
czyli allegro nie bedzie mi glowy zawracac? a moze to jakas psychopatka :P ma moj adres... ;P