Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kortina x

smutek

Polecane posty

Gość kortina x

29.08.2009 roku zmarł mój najdroższy mąż. Walczył z chorobą nowotworową niestety przegrał. Miał dopiero 46 lat . Macie rację ból nie mija a tęsknota z dnia na dzień jest coraz większa. Często zadaję sobie pytanie dlaczego musiało to nas spotkać ale niestety nigdy nie dostanę na nie odpowiedzi. Jedno jest najważniejsze że miłość nie umiera u bram śmieci żyjesz kochany mężu w moim sercu i pamięci. życzę wszystkim pokoju ducha aby mogli pogodzić się z tym, czego zmienić nie mogą i siłę aby mogli zmienić to co zmienić mogą/

Gość magdallena maria
pamięć twojemu mężowi napisz coś o nim

Gość elektron....
tyle osób które znałem zmarły na tą straszna chorobę mijaja dekady a ludzkosc nie potrafi niczego znalezc na to swinstwo,jednak wierze ze kiedyś ludzie pokonają to chorobe,ze to tylko kwestia czasu

Gość kortina x
Mój mąż był wspaniałym i wrażliwym człowiekiem. Z zawodu i zamiłowania był rzeżbiarzem i chyba dlatego miał wrażliwa duszę. Zawsze był dla mnie wsparciem, dlatego nie mogę pogodzić się z jego odejściem. strata kogoś bliskiego pozostawia niezwykłą pustkę. Zawsze pozostanie w moim sercu.

Gość Meliissssaaa
Wspólczuje! 3maj sie cieplutko dobra duszo :)

Gość gryczka
Bardzo Ci współczuję. Mój Tato walczy z chorobą nowotworową. Życzę Ci dużo siły. A Twój mąż na pewno jest przy Tobie i Tobą się opiekuje. Żyjemy tyle, ile pamięć o nas...

Gość przetkac ci dziure
bo napewno tam sie juza pajeczyna zrobila wiec ci moge ja sciagnac:)

Gość justysiamma
"przetkac ci dziure bo napewno tam sie juza pajeczyna zrobila wiec ci moge ja sciagnac" przegiąłeś palę. Takie uwagi zachowaj dla siebie. Kobieta jest zrozpaczona po śmierci męża a ty tu z takim tekstem wyjeżdżasz!!

Gość kortina x
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Zycie jest nieustanną walką. Gryczka - życzę twojemu ojcu wiele wytrwałości i wiary w to że uda mu się zwyciężyć.

Gość kortina x
nie którzy nigdy nie dorosną do powagi sytuacji. Dlatego nie warto na nich zwracać uwagi. życie to nie tylko zabawa